Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#179348) V/ válasza twine (#179344) üzenetére


V/
titán

Valami nem stimmel. Ha 3084 Ft az áfa akkor az összérték nem lehet 9946 Ft, ennek 2685 Ft az áfája és 399 Ft a kezelési díj.
Egy dolog hogy 14,14 $-árt fizettél, de nem tudod hogy mennyi szállítási költséggel küldte Sincerity, mert a küldemény elektronikus adatai azt is tartalmazzák és a Magyar Posta automatikus vámolási programja abból számolja a fizetendő összeget. 48 órád van online fizetni, azután a 399 Ft az 799 Ft lesz az utánvétes kézbesítés miatt.
Egyébként az a tapasztalat hogy jól számolnak, mert a szállítási költség az lehet sok. 33,2 $ ami a 9946 Ft és 19 $ lehet a szállítási díj, bár ez tényleg lehet HK $ aminek az árfolyama 39,4 Ft (751 Ft) és ezért olyan sok mert USA $-al számolt a program.
Ahogy Dluinet is írja tisztázni kell hogy ott kifizetted az áfát közvetlenül a vásárláskor és ha tudod a Sincerity IOSS azonosítóját akkor lehetne reklamálni, hogy az nem lett figyelembe véve, de annak a reklamációnak sajnos 120 nap az ügyintézési ideje a Postánál. Más lehetőséged nem igazán van.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.