Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) olbaidhun válasza katt777 (#1000) üzenetére


olbaidhun
őstag

Gigabyte GTX560OC :F

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

(#1002) hatter


hatter
tag

Sziasztok!

Ready Driver Plus 1.1-et honnan tudnám letölteni mert sehol sem találom :S (digitális kép aláírás kilövéséhez kéne ugyebár)
:R Köszi!

(#1003) AtHoS válasza hatter (#1002) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Próbálkozz meg ezzel: [link]

read-only mode on the forum

(#1004) hatter válasza AtHoS (#1003) üzenetére


hatter
tag

Köszi szépen, ez is jó aláíró! Közben meg lejött egy torrentről, nehezen! :)

Még annyi kérdésem volna hogy az ATT-ban programhiba vagy mindegyik verzióban ez áll fent hogy ha beállítok pl 6%os venti sebességet akkor leugrik 5%-ra ha 3-at akkor 2-re ha 1et akkor 0%-ra miután az Alkalmaz gombra kattintok, csak azért volna fontos hogy hol a hiba mert így nem tudok menteni 1%-os venti sebességet, ami a leghalkabb, és a gpu sem melegszik fel.
Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

(#1005) hatter


hatter
tag

Senki :F

Amúgy feltettem ezt a ready driver plus 1.1-et és azóta úgy indul a gépem hogy magának állítja be hogy a ready driver plus induljon és az aláírások letiltására is magától rámegy indulásnál, mintha egy szellem ülne a bill-nél :D Hogy lehet letörölni?
Köszi! :R

(#1006) AtHoS válasza hatter (#1005) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Sajna a ventiállítós probléma nem tudom mitől van, nálam 4830-nál jól működött. 2%-nál mit csinál, mert az nem írtad ;]

A ReadyDriverPlust elméletileg vezérlőpult->Programok eltávolításánál tudod leszedni.

találtam egy oldalt, ahol írogatnak róla. Említik, hogy boot.bin-ből indítja magát. Ja egyébként letöltési link is van a cikkben hozzá: [link]

read-only mode on the forum

(#1007) hatter válasza AtHoS (#1006) üzenetére


hatter
tag

Ah, köszi!

2%-nál beáll, annál ott marad, lehet menteni így a profilt, 3%-nál meg 2%-ra esik és így felfelé is igaz ez a logika... és 2%-nál olyan hangos mint 10-től 25-30%-ig, tök aránytalan. :(

(#1008) katt777 válasza olbaidhun (#1001) üzenetére


katt777
félisten

Láttad az adatlapot? ;] 20% tuning még rámegy az 5%OC-re. :C DX11 játékok full HD-ben maximum grafikával, szinte mindenben OK a maximál kényszerített mód, és kihajtja az E5800. Teszt megy a honlapomra meg logoutra, ha végre lesz otthon netem, és megtudom a jelszavamat. :B :W

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1009) BullZeye válasza katt777 (#1008) üzenetére


BullZeye
veterán

Tesztbe Fable 2-t vedd bele mindenképpen, mert nekem GTX570nél 3ghz-re húzott q6600-nál 18 FPS re is lement ha magasabbról az egész várost néztem :D Itt nagyon csúnyán proci limitbe ütköztem ^^ emiatt is marad meg inkább 4890OC egy darabig :D nem tudom kihasználni úgy igazából.

VGA ilyenkor olyan 50%on járt, aztán lehet csak portolási hiba, mert Proci se ment 80-90% fölé. :)

[ Szerkesztve ]

(#1010) Bali27 válasza BullZeye (#993) üzenetére


Bali27
addikt

Engem az érdekel főleg hogí minden rendben legyen.. CCCvel most rendben van,... A win meg kiir minden hőfokot meg gpu%-ot az oldalsávban amire kiváncsi vagyok.
Én is próbálkoztam ATT-al.. volt ugy hogy ugy nézett ki hogy beválik de mindnig rácáfolt sajna.. Aztán meguntam a cseszekedést..:(

(#1011) katt777 válasza BullZeye (#1009) üzenetére


katt777
félisten

Nincs Fable2-m, és ismerősömnek sem. Arról előzetesben tudok nyilatkozni, hogy a Dirt2 motoros játékok kivételével (ezeknél 70-100% között mozgott, tehát még itt is volt haszna) minden DX11 gama szinte mindenütt 100%-on volt a GPU-kihasználtságom (akár már alapon járó procival és VGA-val is), de még a F1 2010 is 30FPS fölött futott Full HD-ben, maximális grafikával. Emellett a DX10-esek, illetve a DX9-esek jó része alatt sem volt CPU limitem. Mindezt 20% GPU és 17% VRAM tuninggal! Call of Pripyat pl. 40FPS teljes és maximális DX11-ben, Full HD-ben. ;] Metro 2033 sajna belassult 21-23FPS-re is mindent beállítást maximálva. :((( A legtöbb játéknak egyébként még mindig inkább CPU-tuning kell, mint extra magok (kivéve Dirt2 engine).
A teszt kirakására még várnom kell, mert nem tudom elérni a tesztoldalam, valami jelszó-gáz van. Egyébiránt van a régebbi játékokhoz egy -20%-os, csökkentett feszes profilom, úgyhogy egész kellemesen elvagyok a csöndes, hűvös kis VGA-mmal.

olbaidhun: Most, hogy van végre netem itthon jó fél év után, látom, hogy sima GTX560OC-m van, nem is ti-m. Bakker. Most mit csináljak? Alacsonyabbak a gyári órajelei (900 helyett 830MHz)! Mondjuk a GPU viszi az 1GHz-et (RAM-ok 2300-at), szóval annyira talán nem kell aggódnom miatta, ráadásul nem is emeltem maximumra a feszt. :U (A legérzékenyebb alkalmazásokkal is megnéztem.)

Bali27: Ha azt akarod, hogy minden rendben menjen, világosabbra kell zöldülnöd. Majdnem három hónap eltelt, de még mindig bennem van, hogy na, nézem az új drivert, vagy az eheti hotfixet, hogy minden rendben megy-e. :B Még mindig a májusi (asszem) meghajtó van fent, nincs új, és nem is kell. Lényegében egy rakás internet-adatforgalmat is megspóroltam az nV kártyával, ami nem keveset jelent mobilnettel. :C

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1012) BullZeye válasza katt777 (#1011) üzenetére


BullZeye
veterán

Milyen játékban volt problémád? Vagy mi volt a bajod ATI-val? Mert azt tudom, hogy pl Battlefield 2-vel Nvidia driverei bugosak legalábbis GTX570-hez, fekete négyzetek, textúrahibák zöme stb. ATI-val meg teljesen jól megy. Szóval az éremnek azért 2 érme van.

(#1013) katt777 válasza BullZeye (#1012) üzenetére


katt777
félisten

Lehet, hogy az éremnek 2 érme van, de én azt azért kétlem. :)
Az említett hibák inkább VRAM defektre utalnak, persze, nem biztosan. Ha Bad Company-re gondolsz, az megvan, megnézhetem (talán holnapra), anno tényleg nem volt hiba vele HD4870-en. Egyébként a Gigabyte még a 268-as meghajtót ajánlja a karihoz, de nekem a 275.33-mal sincs semmi bajom (sem XP-n, sem W7-en), pedig NFS3-tól kezdve van pár újabb/régebbi játék a gépemen. Nem tudom, te gyártó által javasoltat használsz, vagy mást, de én, ha hibát tapasztalnék, rögtön azt tenném fel.
ATI-val nem volt bajom, AMD-vel annál inkább. Anno az ATI 1600Pro-m, majd az ASUS 1950XT-m hibamentesen vitt mindent, igaz, utóbbi csak gyári ASUS meghajtóval, de a legtöbb vörös karinak volt ilyen heppje. Amikor az AMD átvette a céget, akkor kezdték el avultatni a meghajtókat (pl. szépen kilőtték az AMD-s alaplapomból a 3870CF-ömet), ami szépen lejött 38x0 és 48x0 topicban (éppen tegnap néztem be oda) is: régebbi játékok bugzottak újabb meghajtókkal, újabbak meg a régiekkel, aztán lehetett cserélgetni a cuccokat, amíg meg nem bolondult a rendszer. Barátomnak is sok AMD karija volt, mindegyikkel valami baja is, míg tavaly a javaslatomra vett egy 460GTX-et, és azóta boldog.
A HD4870 powerplay-e egy vicc volt, vagy nem lehetett levenni a RAM-frekit, vagy, ha megtetted, villogott a kép, és persze ablakváltástól is felugrált 3D-be, ami garantáltan 2 villanás. Tehát kellett az ATT, amellyel meg játék közben nem volt powerplay. A GTX560 simán leveszi a terhelést, ha nincs rá szükség, pl. pályabetöltéseknél.
Az is irritált, hogy a "default"-tól eltérő beállításokkal - értsd: kényszerített mód - a rengeteg játék produkált grafikai hibákat. Erre mondják Catalyst topicban, hogy használjuk a profilokat, csakhogy azok meg hibatapaszok, azaz a VGA grafikai lehetőségeinek jó részét nem tudjuk elérni, mert hibákat produkálnának (és persze nyilvánvalóan jön a ki nem használt VGA-hoz a CPU-limit). A mostani karimmal semmi ilyesmit nem tapasztaltam, ráadásul csak az NFS3-ban és Instinctben nem működött a kényszerítés. Rányomom a 32CSAA-t, 8XAA-t áttetszőségre, + gamma AA-t, meg még ami csak elérhető, és minden szépen (szó szerint is!) fut. És a legrosszabb esetben, ahol 4 magos proci kellett volna, 70%-ra ment le a GPU-kihasználtságom (de így is maximális minőségben lehet játszani), mindenütt másutt elég az E5800 a GTX560 alá (magam sem hittem volna előzőleg).
No és ami a legjobban felcseszte az agyamat, hogy az AMD-nél nekiálltak csalásokkal butítani a megjelenítést, hogy így elérjenek 8-10% sebességnövekedést (volt szó róla e topicban korábban), bezzeg összehasonlító tesztekben nV kártyákon kikapcsolják a PhysX-et, mintha legalábbis lenne olyan idióta, aki úgy játszana! :((
És végre nincs az a hideg neonfényes beütése a karinak, ami még a 8800-nál is megvolt, és semmilyen színbeállítással nem lehetett megszabadulni tőle.
Az összes probléma, amit a GTX560-nal tapasztaltam, az annyi, hogy ezek a hülye nVidiások még mindig nem oldották meg, hogy a Win felállásáig a kari szétnyújtsa a képet a széles monitoron (utána már nincs gond semmilyen képaránnyal), holott azt még az ósdi X4500-as IGP-m is tudja. :Y :W No de ezzel tudok élni. :DDD :R

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1014) BullZeye válasza katt777 (#1013) üzenetére


BullZeye
veterán

Ez a szétnyújtás nekem is szemet szúrt, sőt ami engem még nagyon zavar, hogy induláskor kiírja minden előtt bal felül 3-5 másodpercre milyen VGA, milyen bios stb, AMD nem csinál ilyet. A többiről nem tudok nyilatkozni, mert ha beállítom, hogy force 8xAA, akkor a játékok 100%ban szarnak rá, ha alapból nincs benne beállítások között, ugyanez van V-sync-el, beállítom, de ignorálja minden teljesen, ha nem állítom be játékban külön, viszont azt hiszem AC2-ben okozott textúra hibákat és egyéb nyalánkságokat, ha force 8xAA volt beállítva, meg 16xAAF, úgyhogy jah, ezek szarok. :D

Battlefield meg nem Vram defekt, mert más játékban nem csinálja, és más is írta, hogy van ilyen baja, külföldi fórumokon dettó.

Viszont valszeg a gigabyte kártyával volt valami bajod, mert Sapphire 4890OC-vel, 150/200on stabilon fut 2 éve már lassan. De biost sose matattam, mert ha valami baja lenne, gariztatásnál még baj is lehet belőle, így csak ATT.

Ami nekem nagyon nem tetszik, a 4890OC-be, hogy DDR5 memória miatt, ha memória órajele változik egyet ugrik a kép -.- és ez májusi driverek óta még rosszabb, mert eddig ha 150/200->150/200ba váltottam (leellenőriztem, hogy 2Dbe van e hotkeyyel) akkor nem történt semmi, és tudtam hogy 2D-ben volt (1 java-s progi miatt felváltott 3Dbe néha -.-), május óta viszont 150/200->15/200 valójában 150/200->900/1000->150/200, így memória váltás miatt ugrik a kép.

GTX570 alól viszont hiányolom ATT-t, mert ami van hozzá az MSI afterburner, hát finoman szólva is túlcsicsázott, de kevés.

Sajna tökéletes kártyával még nem találkoztam, talán a kövi széria, addig használatra marad 4890oc nekem. :)

(#1015) katt777 válasza BullZeye (#1014) üzenetére


katt777
félisten

Mint írtam, nekem nem volt bajom. A mostani az első GB kártyám, és remek, de attól az alaplapjaikat még messzire elkerülöm. A villanásos effekt a Sapphire és ASUS HD4870-nel jelentkezett.

HD4870-nel nálam Oblivionban pl. működött a kényszerítés. Kikapcsoltad a Catalyst AI-t? Mert azt ki kell, hogy legalább esélyed legyen. Érdekes módon alacsony AI mellett működött az Oblivion, de az pont a vagy-vagy beállítás, azaz, ha a játék nem akarja, nem fog működni a kényszerítés.

Mi a problémád az Afterburnerrel? A legjobb RivaTuner klón, noha pl. MSI-től meg semmit nem vásárolnék. :DDD Lehet, hogy csak az órajeleket, feszt tudom manipulálni, de nincs is másra szükség, mert a powerplay bármilyen beállítás mellett működik (ATT-szal nem, ott program indulásnál bekapcs, leállásnál meg ki). A grafikai beállításokat részletesen meg lehet adni az nV vezérlőpultból. Szóval én azt hittem, hiányozni fog az ATT, de nem. Persze fent van a gépem, mert az XCoderre szükségem van, ezért még az AMD AVIVO pack is a gépen van, természetesen AMD telepítős szarságok nélkül, csak az a pici fájl.

Bios-matatással kizárólag akkor van probléma, ha bizonyíthatóan az okozta a kártya meghibásodását, hiszen a gyártó lehetőséget adott a beavatkozásra, mi több, maguk is adnak ki újabb bios-okat. Mondjuk az más kérdés, hogy nekem is 3 hónapba meg fogyasztóvédelmi utánajárásba került végül a gyárból cseréltetni egy meghibásodott HD4870-et.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1016) ricsy888


ricsy888
senior tag

Sziasztok!
Kis segítség kellene. Adott egy Club3D 4850, a probléma az lenne, hogy nem tudok a gyárilag megadott 2D-s (500/700 :F ) órajelek alá menni, mert azonnal szétesik a kép.
A feszültséget pedig így nem is próbáltam még lejjebb vinni.
Az lehetséges, hogy a gpu/mem nem bírja az alacsony órajeleket?

(#1017) ricsy888 válasza ricsy888 (#1016) üzenetére


ricsy888
senior tag

Közben rájöttem, hogy csak a memória nem bírja az alacsony órajelet, 600MHz alatt szétesik a kép.
A GPU-t így 100MHz-re és 0,985V-ra állítottam(eddig).

[ Szerkesztve ]

(#1018) katt777 válasza ricsy888 (#1017) üzenetére


katt777
félisten

Club3D nem a legkomolyabb gyártó. Kísérletezni még lehet, de 100MHz alatt nem nagyon érdemes, az elég szép eredmény.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1019) ricsy888 válasza katt777 (#1018) üzenetére


ricsy888
senior tag

100MHz 0,968V, ez az ahol még stabil. Memória maradt 600MHz-en, nem tudom alacsonyabb értékre stabilan beállítani. :N
Amúgy az újabb ATT-okba nem lehet már állítani a memória feszt? Úgy emlékszem régebben lehetett és most nézem az írásodban is még külön kis fülön lehetett állítani mindent.
Amúgy hasznos kis írás, már el is felejtettem, hogyan kellett a programot használni.

(#1020) katt777 válasza ricsy888 (#1019) üzenetére


katt777
félisten

Tudtommal a RAM-okét régebben sem lehetett, hiába volt külön fülön. De régen volt 1950XT-m, akkor még ATI-k voltak ezek a karik, és jók. Mára már át/visszatértem a világos(abb zöld) oldalra. :) A minőségre megyek.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1021) AtHoS


AtHoS
nagyúr

ATi Tray Tools 1.7.9.1568

Fixed bug with BSOD on mobile HD5750

read-only mode on the forum

(#1022) katt777 válasza AtHoS (#1021) üzenetére


katt777
félisten

Régebben mennyire vártam! :Y :R

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1023) AtHoS válasza katt777 (#1022) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Régebben én is :DDD Mostanában meg nincs időm gamelni, pedig rákészültem már hardverileg csak időügyileg nem jön össze :(

Az új VGA-hoz már nem is tettem fel az ATT-t, mivel valószínűleg az új cata kialakítása miatt kicsit problémás. Bár most is csak mobil vga bsod-t javított ray és nem találkoztam sehol (igaz gőzerővel nem is kerestem) olyasmi infóval, hogy készülne az új catara való optimalizáció. Bár ezt csak gondolom, hogy kellene :B

read-only mode on the forum

(#1024) katt777 válasza AtHoS (#1023) üzenetére


katt777
félisten

Vajon miből gondolhatod? :F :))
A többiről minden az aláírásomban. ;)

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1025) AtHoS válasza katt777 (#1024) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Igazából 4830-al használtam utoljára ATT-t.

5850-hez nem raktam fel, egész jó volt az energiagazdálkodási kialakítása még úgy is, hogy CCC-t nem tettem hozzá. Most a 6950-hez sem tettem fel, bár most már azért a CCC is felkúszott. Ha kijön Ray egy az új catára kihegyezett verzióval biztos ki fogom majd próbálni.
Addig viszont marad a próbálkozás a szabadidő növelésére :DDD

Amúgy új verzsön jött a progiból:
1.7.9.1571 Test build for HD67xx

read-only mode on the forum

(#1026) Bali27


Bali27
addikt

Itt az uj driver. Szerintem nem tudnak olyat softwaret csinálni ami olyan jól kezeli a drivert mint a Catalyst.. IGaz sok előnye van, jobban testreszabbhatóbb az ATT mint a Catalyst, de ah.sz-.bol azt veszem ki hogy aki optimális teljesitmnyt szeretne és talán hibamentesebb müködést (ATT nál volt benne böven részem a hibákban a kezdeti hu de gyorsan bejön a WIN és milyen gyors után, de a Catalyst náklam mindig hibamentesen futott.. [igaz nem havonta rakok uj drivert])

(#1027) BullZeye válasza Bali27 (#1026) üzenetére


BullZeye
veterán

Instabilnak instabil, de nem ATT miatt, hanem mert a kártya ennyit bír. ATT nélkül néha beakad 3D mód 1-2 program miatt, és 100 W helyett 160at eszik a gép, ez nem mind1 sztem.

[ Szerkesztve ]

(#1028) Bali27 válasza BullZeye (#1027) üzenetére


Bali27
addikt

Ok.. Értem..
De ATT al sok a hiba, Catalystal meg sokat eszik.. Harmadik nincs? :):)
Ja amugy az uj ATT kezeli a 11.8-at?
Itt láttam egy 11.8 Prewiew és 11.8 összehasonlitást.. és a Prewiev kb 4%al verte majdnem mindenbe a végleges drivert..
Érdekes...

(#1029) katt777 válasza Bali27 (#1028) üzenetére


katt777
félisten

Semmi baj az ATT-szal, maximum user error. :P ATT-ban neked kell (ajánlott) beállítanod mindent, az nem fogja elcsalni a grafikai hibákat (vagy csak a gyorsítás miatt), mint a CCC. Ja, remek szoftver, csak nem hagyja kihasználni a VGA-dat. :P
Ha egyéb segédszoftver kell, kukkants át a honlapomra, nemrég tettem fel friss cikkeket a témában. Igaz, nV kártyára, de mindegyik használható AMD-vel is. Persze, tudásban semmi sem fogható az ATT-hoz. :(((

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1030) archipet


archipet
csendes tag

engedtessék meg egy teljesen amatőr segítégkérés:

ATI HD 6770 teljesen új konfigban, minden garanciával, grafikus program indításokor hangosan (hullámzóan) kavaró ventillátor. Gondolom jó helyen járok az ATT-vel, de
nem akarom elbarmolni. Mit kellene babrálni? Hardver túlhajtás beálításai ...?

Előre is köszi:
ap

(#1031) Viktor77 válasza archipet (#1030) üzenetére


Viktor77
titán

Egyszerűbb ha felteszed az MSI Afterburner-t, abban olyan ventivézérlést állítasz be, amilyet csak akarsz (kézi, automata, 2D/3D).

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#1032) oz82


oz82
senior tag

Sziasztok!

Láma kérdés:

Az új gépnél nem használom az ATT-t (öcsémé igazából), de a 2. konfigomnál a passzív kártyám (HIS HD6570 silent) miatt újra vissza kellene szoknom rá. A ventiszabájzás érdekelne, nem emlékszem rá hogy is volt, mennyi volt a minimum.

Be tudnék olyat állítani, hogy mondjuk 60 foknál (a passzív kártyán van venti csatlakozó) kezdjen el pörögni a venti, addig egyáltalán ne forogjon. (Az MSI afterburnerben 30% nál nem lehetett lejjebb vinni a fordulatot). Valaki megnézné hogy az ATT-nél működik e a 0% ventifordulat?

(Nem akarom hogy befűtsön a házba a kártya ha terhelés alatt van, raknék a kárta mögé egy ventit ami a kártyán keresztül kitolja a levegőt a házból)

Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

(#1033) katt777 válasza Viktor77 (#1031) üzenetére


katt777
félisten

És ez miért lenne probléma az ATT-szal? :F Bár AB-rel talán 1Xűbb, csak az meg nem feltétlenül működik minden karival.

archipet: Leírás a cikkben.

oz82: Hiába akarod levinni a kártyán beállított szint alá a ventit, vsz. ezért 30% a minimumod (nálam 40-en, mert annyira van belőve a VGA-bios). Sokféle AMD kártya közül egyedül a HIS- IceQ-kon volt képes leállni a venti, a többi az alap fordulatszámon megy 0%-ot jelezve, Sapphire pl. 1000RPM-en "0%".

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1034) Viktor77 válasza katt777 (#1033) üzenetére


Viktor77
titán

Sokszor írod, hogy egyesek nem képesek értelmezni amit írtál.

Írtam volna, hogy probléma? Vagy talán tényleg csak annyit írtam, hogy egyszerűbb?

Nem baj, kötekedj, ha jólesik.

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#1035) katt777 válasza Viktor77 (#1034) üzenetére


katt777
félisten

Ha valaki az ATT topicban AB-t ajánl, az jó eséllyel nem tudja, hogyan lehet az ATT-ben megoldani a felvetett problémát. Ennek semmi köze bármiféle kötözködéshez, amelyben, a jelek szerint, te jóval profibb vagy. Emlékezzünk csak, miért is tiltottak ki Catalyst topicból? Csak mert javasoltam az ATT használatát CCC-ben megoldhatatlan problémára. Mivel most te szintén egy off-topic programot javasolsz, (miközben ráadásul ATTszal is megoldható a dolog), légy szíves, és bannold magadat. :)

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1037) AtHoS válasza katt777 (#1033) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Nálam volt első kiadású Sapphire 4830, annál 0%-nál állt a venti. Éjszakára pont jó volt :)
A későbbi kiadású Sapphire 4830-aknál viszont már más szabályzás volt, így nem is lehetett leállítani a ventiket.

read-only mode on the forum

(#1038) katt777 válasza AtHoS (#1037) üzenetére


katt777
félisten

Mert az hibás volt. :DDD

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1039) AtHoS válasza katt777 (#1038) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Látod az lehet :DDD

read-only mode on the forum

(#1040) katt777 válasza AtHoS (#1039) üzenetére


katt777
félisten

Persze, javították! :C

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1041) BullZeye válasza katt777 (#1040) üzenetére


BullZeye
veterán

Mintha magatokkal beszélnétek XD váltsatok már avatart :P

(#1042) katt777 válasza BullZeye (#1041) üzenetére


katt777
félisten

A lényeg, hogy aki 0% hűtést akar, vegyen passzív kártyát, amilyen persze nincs, hiszen azt meg hűti a ház, de legalább az illúzió meglenne.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1043) jayjay


jayjay
tag

Még 32Bit-es rendszerrel évekig használtam ATI TRAY TOOLS-t a gépemen teljes megelégedéssel.Most 64Bit-es Windows 7-esre váltottam pár hónapja, de kompatibilitási problémák léptek fel akkor is más programokkal.Ma is próbáltam felrakni (1.7.9.1571)és most "csak" a skype áll le.Lehet másnál is jelentkeztek a problémák.Mindenképpen kellene a Skype ezért kellene egy kis segítség.

[ Szerkesztve ]

HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3

(#1044) sesshou


sesshou
senior tag

van egy olyan problémám hogy Van egy érték aminek nem jut eszembe a neve. arra használtam hogy amikor egy játékban késett az egérés a billentyűzet levettem az értéket nullára és ment minden pöpecül csak esetleg egy kicsit szaggat. az értéket arra használja az ati hogy képeket előre számoljon. ati tray tools ban lehett álítani ezt az értéket de ha felteszem az ati tray tools ot akkor minden egyes alkalommal ha elindítoma windows7(x64) kékképernyővel ujra indul. a videókártyám amd hd 5470 512mb

hálás lennék ha valaki elmondaná mi ennek az értéknek a neve vagy hogy ezt az ujra indulási problémát hogyan lehet megoldani annak nagyon örülnák és hálás lennék fele királyság meg ilyesmi:)

(#1045) Colos1 válasza sesshou (#1044) üzenetére


Colos1
őstag

Nekem sem ugrik be az érték neve, de szerintem az "előre reprodukált képkockák számára" gondolsz. Valami ehhez hasonló szöveget keress :)

(#1043) jayjay: Az UAC -ot kapcsold ki, és a vírusírtónál tedd kivételbe az ATT mappáját, és/vagy zárd ki azt a támadásazonosítót, aminek hiszi a hülyéje (NAV -nál Security.Risk.Atsiv.) és a telepítést rendszergazdai jogosultsággal indítsd.

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#1046) BullZeye


BullZeye
veterán

ATTnek van egy jó szokása, mégpedig hogy hotkey-re kiírja felül proci+gpu használatot és hőmérsékletet, na most be van állítva, hogy kézikapcsolás, és megvan hotkey is, ki is írja ugyan felül, de nem frissül, azaz a gombnyomás pillanatában lévő értékeket mutatja fél percig, és ennyi.

Mivel érhetném el, hogy másodpercenként frissüljön, hogy mindig az aktuálisant mutassa?

Ha "mindig mutassa"' van beállítva, akkor normálisan frissül, de nekem csak akkor mutassa, ha épp kíváncsi vagyok rá. Na meg lehet ezt színezni valahogy? Hogy procit más színnel, gpu-t más színnel írja ki?

[ Szerkesztve ]

(#1047) BullZeye válasza BullZeye (#1046) üzenetére


BullZeye
veterán

Kipróbáltam pár variációt, "Mindig mutassa", és egy másik hotkey meghozta a várt eredményt. Úgyhogy tárgytalan.

(#1048) BeerBier


BeerBier
senior tag

Tisztelt Urak!

Olyan problémám lenne,hogyha ATT-vel akarom szabályozni a ventifordulatot,lefagy a komplett hóbelebanc.
Csak annyit akartam elérni hogy hőmérséklet függvényében elöbb kezdje el növelni a ventillátor fordulatszámát..
Van erre más megoldás esetleg?

Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit

(#1049) AtHoS válasza BeerBier (#1048) üzenetére


AtHoS
nagyúr

pl. Afterburner és társai

read-only mode on the forum

(#1050) BeerBier válasza AtHoS (#1049) üzenetére


BeerBier
senior tag

Köszi,de közben az ASUS GPU Tweak megoldotta a problémát :R

Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.