Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1488) Dzsuri89


Dzsuri89
őstag

Egy kis iOS-es kérdésem lenne, ami már egy jó ideje nyomja a szívemet és nem találtam rá megoldást, remélem ti tudtok segíteni. Kezdem is az alapsztorival.
Gondolom mindenki életlében megfordult már Androidos készülék. Az a rendszer úgy menti el a fotókat, hogy magának a képnek az aktuális kép készítési dátumot adja névként, például "201609202045.jpg". Ez azért jó, mert ha felmásolom a gépre, akkor látom mikor készült a kép és a képek nem akarják egymást felülírni, mert létezik ugyan ilyen nevű fájl.

iOS alatt be lehet állítani valami képmentési logikát? Hogyha esetleg újrarakja az ember a telefon ne a legelejétől kezdje el számolgatni a képeket megint a fényképező? Iszonyat idegesítő, hogy egyesével kell nekem a képeket átneveznem a gépen, hogy minden meglegyen és ráadásul idősorrendben amikor biztonsági mentést csinálok kábel segytségével a számítógépem merevlemezére. (NEM iCloudba töltöm a képeket).
Másik dolog, hogyha egy képet feltöltök pl Googe Drive-ba, akkor minden egyes feltöltésre nyomásnál az első képet "Fajl_001" névvel látja el.... Aztán ha mondjuk 10x nyomok a feltöltésre külön képeknél lesz 10 másolatom ebből a fájlnévből...

Valakinek valami okos ötelte van? Köszönöm

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.