Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#84339) Byk01 válasza Jahno (#84327) üzenetére


Byk01
senior tag

Dániában szerintem nincs nudista strand, egyszerűen mindenhol fürödhetsz ruhátlanul. Legalábbis láttam ruhátlanul fürdőzőket Amager strandon is, ami egy sima tengerpart néhány stéggel, és a Kastrup søbadban (ahol az első kép készült, ha jól láttam) is láttam fürdőruhás embereket (valamikor 2 éve, karácsony és újév között).

Freddy, Bali: nem tudom, tavasszal mikor tervezitek, de nézzetek rá, hogy a reffen nyitva van-e már. Nagyon jó hangulata van, és az argentíntól a cajunon át az ázsiai konyháig egy csomó streetfoodos hely van ... plusz ott helyben van egy kis sörfőzde is. Christianiára meg lehet, hogy fel kell készíteni a gyereket, mert a kisebbik lányom úgy megrettent tőle először (már sötétben jutottunk el oda), hogy azóta sem hajlandó még nappal sem betenni a lábát. (árakból, ha valami konkrét kell, karácsonykor megnézetem, mert a család megint megy ... én inkább kihagyom télen)

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.