Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47719) V/ válasza Williamgrant (#47718) üzenetére


V/
Topikgazda

Te tudod, bár eddig csak az volt gond hogy a cég váltott devizát akinél volt előfizetése az illetőnek és amiatt volt devizaváltásos fizetés, ilyen hogy a PayPal ezt lecseréli csak úgy, amihez pont azért nem lehet nyúlni megy egy állandó megbízás az nem volt
de az hogy Revolut kártyát használsz ennél nem igazán jelent semmit.
A PayPal-on minden kártyához meg kell adni hogy miben fogadja a terhelést, még a Revolut kártyánál is, aztán majd a Revolut váltogat ha kell. Téves az hogy nem kell megadni az alapértelmezett devizát mert hogy ők majd váltogatnak.
Pont az a lényeg hogy megadod a kártya devizáját és ezután ha abban fizetsz csak az a deviza összeg megy a kártyakibocsájtó irányában semmiféle PayPal deviza váltás nem történik. Persze ha eltérő devizában kell fizetne akkor meg ott van a fizetéskori deviza váltás átállítás a kártyakibocsájtóra.
Egyébként a kártya tulajdonságoknál ez a kártya mire volt állítva, mert az számít, ha HUF csak akkor fog abban lemenni a pénz?
Ha te csak ezt a kártyát használtad vásárlásokra és USD-ben vásároltál úgy hogy a kártyánál azt állítottad be alapértelmezettnek akkor ez a kártya USD-ként fog működni és a más devizás terhelést konvertálni fogják.
Még egy lényeges dolog ha Revolut, itt nehogy egyszer használatos kártya legyen a rendszeres fizetésnek megadva, mert volt aki ezt elfelejtette és fizetési gondja lett.

Mivel a Revolutnál is lehet több virtuális kártyád így azt ahogy én megoldottam te is meg tudod csinálni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.