Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56251) xviktorx válasza Viktor0610 (#56230) üzenetére


xviktorx
tag

Hang csuszasok engem is megtalaltak.Elerte a telenonor hogy a Hipenet home l elofizut kivaltsam egy flottas korlatlan nettel 3900 ft-ert. Amiota megvan ez a korlatlan net ( teszem hozza telenoros) a my tv-t alig hasznalom.Korlatlan net mellett csak a digi online, a horizon go megy. Ott legalabb nem csuszik a hang es szelesebb a kinalat.Alig varom hogy jovo januarban ledobjan a rablancot es orokke elfelejtsem a publikus telenor kinalatot.Csak azert nem mondom fel most mert jo az apple tv meg a mifi is kell, illetve jol jon a 100 gb-os mobilnet, mivel a mifibol bettem a kartyat a dual sim-es samuba.

[ Szerkesztve ]

(#56252) 4Grider válasza xviktorx (#56251) üzenetére


4Grider
nagyúr

A horizon go nekem esténként egy csomó csatorna esetében használhatatlan. Hétvégén van amikor napközben is. A digi online is elég sokszor kockásodik.

(#56253) xviktorx válasza 4Grider (#56252) üzenetére


xviktorx
tag

Nekem a digi online meg sosmem kockasodott.Max porgott par masodpecig, de ez nem nagyon zavar mert a my telenorban meg nincs digi sport..Tovabba mar hetkoznap estenken t itt a faluba ( Enese) eleg sokszor csak a kis kor forog a my telenor tvnel. Ezt nem csak a flottas nettel hanem a hipernet home l-el is tapasztaltam.Sot ma full tererovel a templomosok is megallt a hbo-go-n 15 ora utan par perccel.

[ Szerkesztve ]

(#56254) xviktorx válasza 4Grider (#56252) üzenetére


xviktorx
tag

Hozzateszem a telenor kenyszeritett ra arra hogy legyen egy flottas korlatlan netem is mert igaz az allamnak behodolva egyoldaluan szezodest modositottak, miszerint ha elfogy a keret akkor nincs tv. Szerintem tobb ezer elofizetot veszitett ( elofizetes miatt fog vesziteni)ezzel a telenor, de ez csak az en buta velemenyem.Hozzateszem eszembe se jutott volna mas alternativ megoldas utan erdeklodnom hogy ha a telenor egy kis esszel athidalja ezt a megoldast.Ezekek utan ha lejar az elofizum visszamondom a netet, a tv elofizut meg a hbo got( kozvetlenul elofizetve olcsobb).

[ Szerkesztve ]

(#56255) DrBubo77 válasza xviktorx (#56254) üzenetére


DrBubo77
veterán
LOGOUT blog

Mégis hogyan hidalta volna át a Telenor? A végtelenségig nem kerülheti meg a törvényt.

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#56256) xviktorx válasza DrBubo77 (#56255) üzenetére


xviktorx
tag

Pl az elofizetett adatkeretbol valamilyen neven fenntartott volna 100 megat az elofizetett szolgaltatasok terhere.Esetemben 100 gigabol 100 megat vissza tartott volna a szolgaltatasok igenybe vetelere.Nem vagyok ugyved de ez lett volna a lejobb megoldas szerintem.

(#56257) xviktorx válasza DrBubo77 (#56255) üzenetére


xviktorx
tag

Vagy ha a torveny nem enged visszatarartani akkor 1 megat 20 ftert lehessen venni amibol menne az adatfogyasztas nem igenylo szolgaltatas ( pl my telenor tv)

(#56258) azbest válasza xviktorx (#56257) üzenetére


azbest
félisten

A tematikus adat vásárlásért fenyítette meg az nmhh a telekomot és telenort. Azért kell lassítani a tévés forgalmat is, miután kimerítetted a netes keretedet, mert nem lehet pénzért tematikusan előnyt biztosítani az nmhh szerint. Számtalanszor ki lett már beszélve. Persze vicces, mert azóta, a telekom megint reklámoz olyan csomagot, amiben tematikus adat van. De hát biztos találtak egy joghézagot, egy vessszőt máshová téve, mert itthon a statuálás meg a betű a fontos, nem pedig a törvények szándéka, kimondta a bíróság az nmhh elleni fellebezés elutasításakor másodfokon.

Már az is nagy dolog, hogy nem kényszerítették, hogy számolják a tévés forglamat is. Na az lett volna a kicseszés a céggel és az ügyfelekkel. Gondolom azért nem midenki használja úgy a telenor tévét, hogy internetet nem használ. Pro és kontra is vannak jó érvek a döntés kapcsán, ez most szerintem egész vállalható kompromisszum a teljes szabadság és a teljes számolás végletek között.

Persze-persze, mindig jön valaki, aki 100 forintot spórol egész havi szívással, 100 megás csomag 99-ig használatával. Sajnos magamon is észreveszem, hogy mivel 6 ezer forint nem tesz a sírba egy hónapban, így már kevésbé tudom átérezni a problémát, amit az okoz, hogy a mobiltévécsomag mobil használatához kell nem teljesen elfogyasztott internet opció. Tudom, hogy valakinek ennyi is számít, s ez szomorú. Voltam én is csóró kollégista, emlékszem mennyi időt és energiát pazaroltam el filléres spórolásokra, ami helyett inkáb tanulni vagy dolgozni kellett volna, s jobban jártam volna.

[ Szerkesztve ]

(#56259) Pécsi gyerek válasza 4Grider (#56252) üzenetére


Pécsi gyerek
addikt

A horizon go pc-n elég tré,én pc-n tévézek a szobámba,a nappaliban van tv de nekem így kényelmes.Nem akartam még egy tv t venni a szobámba is :DDD De állandóan megáll,újra elkell inditani a lejátszást a csatornák kb felénél,napszaktól függetlenűl :(
Mobilon viszont semmi ilyen gond nincs,simán megy minden csatorna a végtelenségig rendes wifi jel mellett.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo

(#56260) xviktorx válasza azbest (#56258) üzenetére


xviktorx
tag

Nem tartom magam csoronak, de ha nem muszaj inkabb a gyrekeknek felre teszem.Nem akarok szarragoskodni de 6000 ft nem fizetek ha jobbat kapok 3883 ft_ert.Eves szinten ez nem keves.A megsporolt penz nem kenyerre kell de hulye azert nem vagyok.

(#56261) xviktorx válasza Pécsi gyerek (#56259) üzenetére


xviktorx
tag

Mi box-on mincs ilyen gond hidd el.

(#56262) 4Grider válasza xviktorx (#56261) üzenetére


4Grider
nagyúr

Az érdekes lenne ha egy kínai vackon nem lenne gond, amikor optikai bérelt vonalon is problémás a horizon go...

(#56263) xviktorx válasza azbest (#56258) üzenetére


xviktorx
tag

Nem akarok nagykepsudsdkonki meg a 20 ezret is le..nam.De az meg nem normalis aki az adott lehetosegek kozul nem a legjobbat valasztana.

(#56264) azbest válasza xviktorx (#56260) üzenetére


azbest
félisten

Nincs azzal gond, hogy olcsóbban találtál flottásat. Még lehet publikus ip-s is, a hello datás natolós helyett. Ha a hypernet home lejáratakor majd nem lesz jobb publikus ip-s ajánlat, akkor én is lehet flottásra cserélem.

Csak a törvényi kiskapukutatás, meg a találgatás, hogyan kellene csinálni, az felesleges önhergelés és sajnos úgysem vezet sehová :)

Néhány ember hónapokon át képes ezzel elvesztegetnie az idejét itt a topicban. Van aki kéthetente másik csomagot akar, mert 2 forinttal lehet jobb vagy több forgalmú, s kiskaput akar, hogy felmondhassa ingyen a hűséget... a szokásos történet. Szóval ezért is írtam, amit írtam, nem csak személyesen neked szántam :)

(#56262) 4Grider
a mi box nemzetközi változat hivatalos google féle androidtv-t futtat. Nem keverendő a rosszul optimalizált, akadozó kínai boxokkal.

[ Szerkesztve ]

(#56265) 4Grider válasza xviktorx (#56263) üzenetére


4Grider
nagyúr

Tudod mennyi olyan RED-es és hasonló korlátlan csomagot használó előfizető van az országban, aki havi 1000 percet sem telefonál? Vagy sok olyan, aki az elmúlt 30 évben nem váltott számlavezető bankot. És lehetne sorolni.

(#56266) xviktorx válasza 4Grider (#56262) üzenetére


xviktorx
tag

Nem kinai box-om van hisz felelos felhasznalo vagyok.

(#56267) DrBubo77 válasza 4Grider (#56265) üzenetére


DrBubo77
veterán
LOGOUT blog

Az elmúlt tizenvalahány évben én sem váltottam bankot, akkor balek lennék? (Igaz 500 Ft alatt van a havi számlavezetési díjam. :) )

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#56268) xviktorx válasza 4Grider (#56265) üzenetére


xviktorx
tag

Igazad van.Ezek kozul talan egy sincs itt a forumon.De akkor is megallja a helyet amit irtam.Vagy cafolj meg kerlek.Azonnal valtok ha frankot mondasz.

(#56269) darvinya válasza 4Grider (#56262) üzenetére


darvinya
titán

Nekem kínai vackom van, s MyTv gond nélkül működik.
(Persze hangcsúszás nem.az app hibája)

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#56270) Harkovz


Harkovz
aktív tag

Nekem Márciusban jár le a Home M csomag.Én is megpróbálok flottás korlátlant szerezni.Olcsóbb is,és még a keretet sem kell figyelni.

(#56271) azbest válasza 4Grider (#56262) üzenetére


azbest
félisten

Amúgy lehet az sem mindegy melyik netszolgáltatón át használsz egy szolgáltatást. A szerverek lehet, hogy a BIX-en át vannak az internetre kötve, de lehet, hogy egy-egy szolgáltató felé közvetlen kapcsolatuk is van.

Múltkor valaki azt mondta, hogy a horizon pont a upc saját netjéről vacakol :D A mindi go meg a telekomos netről a saját tapasztalatom szerint. Sajna elég egy rossz paraméterezés, vagy hülyeség és nehéz a technikusokat rávenni komolyabb vizsgálatra, hogyha náluk pont nem jön ki a hiba.

Ügyfélként és fejlesztőjként is ültem már ezen a lovon (fejlesztőként a sorozatos reprodukálható panasz után egy statisztikai rendszerből tudtam megállapítani, hogy igaza lehet a felhasználóknak - kiderült, hogy bizonyos gyártó bizonyos készülékei egy bizonyos szofverupdate után gyakorlatilag nem működtek az adott szolgáltatással. Sosem derült ki teszt készülék nélkül az oka.)
És sajnos azt kell mondjam, hogy ha egy hiba csak csekély számú ügyfelet érint, akkor nem biztos, hogy szán rá a management erőforrást. Ezért kell hivatalos csatornán át hibajelentést küldeni, ha valami nem működik. Ha sok megalapozott panasz érkezik, többször egymás után, akkor előbb utóbb nem zárhatják le megint azzal a belső sla hibajegyet, hogy nekik működik.

[ Szerkesztve ]

(#56272) xviktorx válasza azbest (#56271) üzenetére


xviktorx
tag

Sajna a stabilabb digi oline es szamomra az ingyenes horizon go teljesen kilovi a tovabbra is bizonytalan my tv-t.

(#56273) Somatom válasza darvinya (#56269) üzenetére


Somatom
veterán

De nem a MyTV -ről volt szó, hanem a Horizon Go -ról. A MyTV -t használom telón, tabon, PC -n (Remix OS alatt), Kodiban, és kínai boxon is. Mindegyiken normálisan fut.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#56274) darvinya válasza Somatom (#56273) üzenetére


darvinya
titán

Horizont Go az nem UPC?

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#56275) Somatom válasza darvinya (#56274) üzenetére


Somatom
veterán

Fogalmam sincs. Nem használom.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#56276) azbest válasza Somatom (#56273) üzenetére


azbest
félisten

Az utobbi tucatnyi kommentben volt pár féle szolgáltatóról szó, hogy kinek melyik tévés online megoldás megy jobban. A vicc, hogy gyakorlatilag mindről emlékszem, hogy volt már aki azt mondta, hogy neki meg pont az nem jól használható valami technikai gikszer miatt. Szóval ehhez is jó helyre kell születni :D

ja itt (#56271) azbest kimaradt a "nem" szó: fejelsztőként általam nem reprodukálható hibáról derült ki egyszer, hogy tényleg hiba, de a leírt módon csak bizonyos speciális kombinációban jött ki valakiknél, ami szívás.

(#56277) Pécsi gyerek válasza darvinya (#56274) üzenetére


Pécsi gyerek
addikt

De.

Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo

(#56278) Cyberbeni válasza azbest (#56258) üzenetére


Cyberbeni
addikt

Szóval az otthoni, mondjuk telekomos IPTV is csak internet csomaggal együtt működik és a TV által használt sávszélesség beletartozik a korlátba? (Feltéve, hogy ugyanaz a szolgáltató és a korlát nem technikai)

[ Szerkesztve ]

(#56279) 8


8
senior tag

Siman bejutottam a mastercard lounge-ba a telenor wallet qr koddal ;)

50.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. Raiffeisen 55-60.000Ft, Curve €5 ajánlókód elérhető. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Privát üzenetben küldöm

(#56280) PainKiller13


PainKiller13
őstag

Sziasztok!

Mennék 4 napra sielni szlovákiába, telenor előfizum van, kell valamit csinálnom hogy feltudjam hívni az itthoniakat onnan?

(#56281) Somatom válasza azbest (#56276) üzenetére


Somatom
veterán

Nem állítom, hogy nincsenek "rossz helyek". De, sokféle hardveren próbáltam a MyTV -t (csak Android alatt), a munkámból adódóan szerte az országban és külföldön is rendszeresen. Ahol volt megfelelő net, ott stabilan működött.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#56282) 4Grider válasza azbest (#56271) üzenetére


4Grider
nagyúr

Otthon upc és Telenor netet tudok használni, de van 2x40 Mbps garantált sávszélességű Invitel vpn-em is. Ha a horizon elkezd szakadozni, annak aztán már tök mindegy, hogy milyen gépről és milyen net felől nézed. Esténként és hétvégenként a szakadozás pedig rendszeres, egyértelmű, hogy amennyien használnak egyes adókat, nincs mellé rendelve ahhoz kellő sávszélesség.

(#56284) 4Grider válasza #50751744 (#56283) üzenetére


4Grider
nagyúr

Azért nem feltétlenül csak annyit. Nagyon sokan vannak pl., akik 06-al kezdődő telefonszámokat mentenek el a címjegyzékükbe és csodálkoznak, hogy csak pittyeg a telefonjuk hívásindításkor külföldön.
Vagy volt olyan utastársam, aki mindent letiltott az előfizetésén, és csodálkozott, hogy nem működik külföldön. Szóval az emberi hülyeség határtalan...

(#56285) PainKiller13 válasza #50751744 (#56283) üzenetére


PainKiller13
őstag

Köszi :R :))

(#56286) viktorhu válasza Cyberbeni (#56278) üzenetére


viktorhu
veterán

Iptv-n (kivéve DSL) külön csatornán jön az iptv, és multicast van, nincs mindenkinek saját stream (csak egy példányban adják Győzikét, és a szomszédod is azt a példányt nézi) - ebben kicsit inkább a hagyományos tévéadáshoz hasonlít), szóval az technikailag is más; - se a saját, se a többiek sávszélességéből nem veszel el az iptv-vel. DSL-en meg saját dedikált vonalad van, szóval az sem úgy működik, mint a mobil, ahol az egy bázisállomáshoz tartozó felhasználók egymás elől viszik a sávszélességet. Simán lehet, hogy egyszer majd ebbe is beleköt a hatóság egyébként, de nem tartunk még ott. Ezt a dolgot pár hete már elég részletesen megbeszéltük itt.

[ Szerkesztve ]

(#56287) darvinya válasza viktorhu (#56286) üzenetére


darvinya
titán

Akkor is hülyeséget írtad.
1 vonalon nem lehet másként kiosztani.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#56288) viktorhu válasza darvinya (#56287) üzenetére


viktorhu
veterán

Mi volt hülyeség? Az IGMP multicast? Vagy az iptv-nek a külön sávok fenntartása a kábelneten?

[ Szerkesztve ]

(#56289) zsoleer


zsoleer
senior tag

[link] Hogy hogy itt is ilyen karbantartás lesz, mint a telekomnál? Valami készül? Biztos forrásból értesültem hogy késő tavasszal elindul a DIGI, ennek köze lehet?

(#56290) azbest válasza zsoleer (#56289) üzenetére


azbest
félisten

Biztos megjött a takarítónő és ilyenkor kihúzgálja a szervereket és a lélegeztető gépeket, ezért számítanak arra, hogy kimaradások lesznek az ügyfélszolgálatok működésében.

A digi biztosan tavasszal indul, csak még azt nem tudni, melyik évben ;]
Mindig fél évvel tolódik az indulási idő.

(#56292) gabor9991 válasza zsoleer (#56289) üzenetére


gabor9991
őstag

18-án a Telekomnál is korlátlan lesz az adatforgalom, most ugye kiderült, hogy a Telenornál is, azt hiszem erre a hétvégére érdemes lesz aktiválni a voda Valentin napi ajándék adatkeretét :D a 2T közös hálója biztos meg lesz terhelve rendesen...

[ Szerkesztve ]

(#56293) 4Grider válasza gabor9991 (#56292) üzenetére


4Grider
nagyúr

Én biztos nem leszek olyan hülye, hogy akkorra aktiváljak a másik szolgáltatónál ingyennetet, amikor pont nem pörög a számláló a saját előfizetésen.

(#56294) Viktor0610 válasza zsoleer (#56289) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem. :)

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#56295) gabor9991 válasza 4Grider (#56293) üzenetére


gabor9991
őstag

Én se azért gondoltam erre mert hülye vagyok :)
Inkább arra gondoltam, lehet annyira le lesz terhelve a közös B20 amin nálam megy a 4G, hogy nem lehet normálisan használni.

(#56296) 4Grider válasza gabor9991 (#56295) üzenetére


4Grider
nagyúr

Gondolod a 4G-t annyira ki lehet itt terhelni, hogy érdemes legyen ellőni azt az egy napot a másik szolgáltatónál?

(#56297) Bferibörs válasza 4Grider (#56296) üzenetére


Bferibörs
addikt

Ha vót mán,bocs!

"‼️ Figyelem ‼️
Ügyfélkiszolgáló rendszereink fejlesztése miatt szombat (02.17.) éjjeltől vasárnap (02.18.) délelőttig egyes funkciók nem vagy korlátozottan lesznek elérhetők. Aki feltöltené a kártyáját, annak érdemes ezt szombat estig megtennie. A fejlesztéssel együtt járó kellemetlenségek miatt díjmentes belföldi internetet adunk minden Telenorosnak február 18-án! Telefonálni, internetezni és SMS-t küldeni zavartalanul lehet egész hétvégén. 🤖
Részletek: www.telenor.hu/rendszerfejlesztés"

Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#56298) Viktor0610 válasza Bferibörs (#56297) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Összefoglaló. :P ;]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#56299) Bferibörs válasza Viktor0610 (#56298) üzenetére


Bferibörs
addikt

francba :DDD töröld légyszi!

Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#56300) azbest válasza Bferibörs (#56299) üzenetére


azbest
félisten

ha törli az összefoglalót, akkor többen is be fogják még írni ;]

(#56301) Bferibörs
tudom

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.