Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Nikon DSLR topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:31

LOGOUT.hu

Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32912) szaki1986 válasza *Ropi* (#32908) üzenetére


szaki1986
tag

De ha be van ebbe pattintva a gép (mondjuk a hátitáska pántján, a mellemnél van), amiből csak gombnyomásra lehet kivenni, akkor azt ki fogja ellopni? Max ha leütnek és úgy veszik el :).

Igazából azért lenne jó egy ilyen, mert augusztusban 1 hetet New York-ban fogok turistáskodni, és egész nap kattintgatni fogok előreláthatólag. Nem akarom, hogy a nyakamban lógjon egész nap a gép (1,2 kg összesen, húzná a nyakamat rendesen), de a táskába se szeretném folyton bepakolni meg elővenni. A csuklópánt jó dolog lesz, meg is fogom rendelni, de egész nap a kezemben se akarom tartani a gépet, mer leszakad a karom :). Ezért gondoltam erre a cuccra, hogy ha nem akarok fotózni akkor csak bepattintom ide és ott kényelmesen ellóg amíg nem akarom újra használni. Ha vmi nagyon gáz környéken járnék akkor persze elraknám a táskába, de a nagyvárosban bóklászáskor, ahol kiló turista van még rajtam kívül sztem nem gáz egy ilyennel mászkálni :).

De ez csak az én véleményem. Mivel viszonylag drága, és csak amcsiból rendelhető (utánaolvastam kicsit, és a kínai koppintásokat lehet kerülném), ezért ezt igazából kinn lenne érdemes majd megvenni.

https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Nikon DSLR topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.