Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Canon EOS DSLR topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:50:54

LOGOUT.hu

Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23234) duni84


duni84
aktív tag

szűrőkből tényleg csak olyat érdemes venni, ami nem ront a képminőségen, különben egy nyamvadt napellenző jobban meg tudja védeni az első üveget, mint egy uv/protector filter.

tudom, h nincs benne minden és nem is mai, de kiinduló alapnak itt elérhető egy UV filter teszt, mert bizony adott márkán belül is vannak komoly eltérések mind minőségben, mind árban. ugyanezen az oldalon van CPL teszt is, ahol már tényleges értelme is van a szűrőnek, nem csak azért van fent, h a becsillanásokat elrontsa vagy épp a képet eléletlenítse.

(természetesen, mivel régi mindkét teszt, ezért szintén régi, de kiegészítő cikk is készült ugyanott mind uv, mind cpl témakörben). (én még el is gondolkoztam a marumi dhg super cpl-en, mert árban nem annyira vészes és netes fórumok alapján minőségben tényleg a legjobbak között van. ha ténylegesen rá is szánom magam és meg is érkezik, akkor majd természetesen itt is nyilatkozok róla egy "baró" vagy egy "kidobott pénz" kommentet :D )

#metszéspontok

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Canon EOS DSLR topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.