Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14447) Stephan89


Stephan89
aktív tag

Sziasztok!

Ugyan nem szorosan a topic címéhez tartozik, de azért leírom. Szóval, van nekem ez a B szériás Sony mp3 lejátszó rendelésem, ami mellett azért döntöttem, mert a Samsung mp4 lejátszó nem érkezett volna meg időben. Nos, a Sony-t május 23-án rendeltem meg az Electrobox Webáruháztól, elméletileg utána való pénteken, de legkésőbb 30-án, azaz hétfőn náluk, majd 31-e környékén már a kezemben kellett volna lennie a lejátszónak. Június elsején írtam nekik, hogy akkor mikor is várhatom a lejátszómat, erre írták, hogy azon a héten pénteken, tehát 3-án fog megérkezni hozzájuk. Mondom oké, már nem tartják be a szerződésben vállaltakat, de mindegy. Azonban a lejátszóról még a mai napon sem kaptam semmi hírt, így -párszor elszámolva tízig- írtam nekik egy udvarias e-mailt, hogy akkor most mi van? Erre válasz néhány óra múlva:

"Tisztelt Megrendelő A termék még nem érkezett be raktárunkba.
A beérkezésről e-mailben tájékoztatjuk. Köszönettel Electrobox Webáruház"

Itt veszítettem el a türelmemet és bántam meg, hogy bármit is rendeltem tőlük. A szerződésben, amit küldenek e-mailben, leírják, hogy ha megrendeltem, köteles vagyok kifizetni, nem mondhatom le. Na most lehet én vagyok a türelmetlen, a szemét alak, de nem akarok tovább várni, zenét akarok hallgatni! Ők ezt nem tudják teljesíteni, le fogom mondani a rendelést. Igazam van, vagy nem? Ugyanaz a helyzet állt elő, mint a Samsung rendelésénél, csak itt most b*sztak írni, hogy a termék nem lesz meg időben, ha így nem tetszik, mondjam le a rendelést. Pedig le fogom mondani. Vagy szerintetek mit tehetek?

Na ennyi, kidühöngtem magam, most pedig levezetésképp megyek futni... zene nélkül.

Üdv.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.