Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#24005) tombar válasza Darko_addict (#24000) üzenetére


tombar
senior tag

pl 3 monitoros megoldás konzolnál 3 konzolt igényel. legalábbis én így láttam egy xboxos verziónál. egyébként meg a konzolosoknak egyetlen szerencséjük van, mégpedig az h alapvetően rájuk írják a játékokat és nem pc-re, mivel az azonos konfigok miatt lényegében egy adott konstrukcióra kell programozniuk, míg a személyi számítógépek világában szarnak az optimalizálásra, köszönhető a hardver/szoftver gyártók kapcsolatának + a pc-n ott van a warez, amely komoly eltántorító tényező. viszont még mindig úgy gondolom h korántsem kell félévente frissítened. ez egy nagyon durván elvakult sztereotípia. pl az a hülyeség h minden új széria iphone-t megveszel. van pár ismerősöm... szánalmasak.
egyébként ami írtál h megvesznek egy vga-t 40ért és eladják, majd 50ért vesznek egy másikat, jobbat az nem feltétlenül így van. sokan downgradelnek, direkt a kihasználatlanság miatt. számomra a konzol pénzkidobás, hiszen nincs normális xfps input lagg nélkül, másrészt kontrollerrel nem zsákbamacskázok, biztos nem bírnám megszokni. egyébként egy normális gép = konzol+low performance pc. +-10e Ft.
amúgy semmi gondom a konzolosokkal, tényleg tiszta flash karosszékből nyomatni a játékokat, de ez az állandó rábeszélés h a pc szar meg frissíteni kell csillió dollárért 2 naponta az már nem járja. kb. ez olyan, mint a degenerált buzik, akik rád erőltetik h igenis jó egymás f@szát szlopálni, meg amúgy is teljesen természetes...

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.