Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-23 08:44:46

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3936) eight válasza Csavarnyuzo (#3935) üzenetére


eight
senior tag

Üdv!

Ha megnézed a 3906-os posztot, akkor szerintem elég érthetően magyarul fogalmaztam. Azóta tudom, hogy amit kerestem azt igazából C4-nek hívják, de mivel kérdésben szereplő A4-es boríték nem létezik és nem is jött visszakérdés arra amit írtam, ezért szerintem nem a valóságtól elrugaszkodott állítani, hogy elég egyértelmű volt hogy mire gondolok.
Természetesen megnéztem a leírást és láttam is, hogy 13mm-el kisebb a maximális szélesség, de azt hittem azért ajánlja, mert van annyi mozgástér, csak mondjuk nem tud már majd oda nyomtatni, de bele fog férni.

Egyértelműen hibáztam, ezért is írtam hogy "megérdemlem", többet kellett volna kutatnom a témában (csak sajnos mint írtam nem nagyon érdekelnek a nyomtatók, és elég sürgős volt a beszerzés indítása).

Annyi jó van a történetben, hogy szerencsére kell egy másik géphez is nyomtató, és akkor esetleg oda lesz majd véve egy olyan ami tudja a borítékot, és akkor majd csere... csak most az lesz majd a kérdés, hogy találok e ebben az ár kategóriában olyat, mert azért drágább már nem férne bele.

Azért köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.