Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18204) -Dokika-


-Dokika-
csendes tag

(#18201) varmi2 @ - > nagyon szépen köszönöm, tehát akkor szavaidból azt veszem ki, ha sokkal jobb hangzást akarok akkor hangfal csere!

(#18202) RetepNyaraB @ - > neked is nagyon szépen köszönöm most nézegetem a mountokat. Amit vettem zsinor azt ha jól látom 1,5mm réz de mérget nem vennék rá. Az eredeti fekete zsinornál vastagabb, minőségibbnek tűnik. Viszont ha felakarom rakni a falra akkor majd hosszabítás kelleni fog. Lehet toldani? vagy jobb ha egész a mélyládától a hangfalakig?

Azért szeretném a minőségbeli különbséget hallani. Egy ismerös ismeröse mutattot bose headsetet és ott, amit mutatott hang anyag félelmetes volt.... Elég vastag emberek, vagyis a pénz tálcájuk mesélik az 5.1 is bose nekik... hogy nagyon jó. Tehát ha a jó minőségi film/hang anyag nem fog szépen szólni ahogy mondtátok, akkor az nem a hang kártya hanem a lejátszó de inkább a hangfal hibája... Ez se volt olcso hangfal szett... 90k a bose amit néztem 270k az újabb meg 400k hát nem akartam elhinni :D hogy annyiba kerül.... Szóval azt tulzásnak találom, de van egy érzésem hogy az jó szól...... és térhatás

A döntés a tiéd ! ―Ď®КΪ—

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.