Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7454) Tomix24 válasza petike199600 (#7453) üzenetére


Tomix24
addikt

Tényleg ki lehet fogni olcsó kamerát, de nem árt a vám weboldalát átnézni, mire és mennyit adóztatnak. Van amire csak az áfa megy rá 27%, de van amire még a Vám, és még pár illetmény is plusszba. Kameránál mindenképp lesz valamelyik, vagy mindkettő, mert a kamera az a mumus..

Én Pana Sd90-et vettem 60K körül, örültem mint majom a farkának, aztán jött a levél hogy vám! (első ebay vásárlásom, balfékmódra utánna sem olvastam, csak láttam milyen olcsó a kinti "vatera" :D Minden csomag a vámba megy előszőr, kibontják, megnézik mi az, neked küldenek egy levelet hogy mennyiért vetted, illetve bizonyítsd be papírokkal(számla, chat beszélgetés, gmail levelezés becsatolással), ezután megbecsüli az értéket, és tovább engedik a helyi postátokra. Persze megy az idő mint állat 1-2 hétig is lehet a Magyar vámon + 1-3 hét is lehet a csomag Magyarországra érkezéséig akár.

A Postás kiértesít, vagy kihozza , és kéri a végösszeget! Amit mail-ben elküld neked a Vám, hogy felkészülhess.

Így jöttem ki a 65K-s kameránál 90K körül :W De nem bánom ,mert így is olcsóbb és 60Hz-es kamerám lett, mintha itt vettem volna. Hát ennyi.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.