Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41036) vlevi válasza Tom5 (#41033) üzenetére


vlevi
nagyúr

Ha még mindíg 24 ezer az Edigitalban a Tesoro Excalibur, akkor az nem rossz választás. Nem tökéletes, de nagy baj nincs vele. Sajnos sok összehasonlítási alapom nincsen, mert a környékemen nem tudok mechákat próbálgatni.
Hozzáteszem, hogy én még mindíg a megszokás fázisában vagyok vele ... :)
A Gram Spectrum se rossz, ha valakinek az a forma jön be. Formára, és a kupakok alakja miatt nekem is az jönne be jobban, de a Red helyett a Brown switch jobb. Mármint szerintem.
Nálam szempont volt a magyar kiosztás, ez nagymértékben leszűkíti a választékot. Ozone Strike Pro-n gondolkodtam még, de azt nem láttam még személyesen, ellenben az Excaliburt többször megnyomorgattam már a helyi MediaMarktban.

Hétvégén egyébként kipróbáltam, milyen a régi billentyűzetem, mert hát, ahogy előbb is írtam, még nem szoktunk teljesen össze az Excaliburral. Gondoltam, előveszem, és megnézem, hogy az mennyire rossz. Ez egy régesrégi Chicony billencs. Hááát, jáááááááá, undoirittó. Igaza van annak, aki azt mondja, hogy nem az a feltűnő, amikor membránosról mechára váltasz, hanem, amikor vissza kell állni a membránosra. Asszem két sort se bírtam vele beírni a 10fastfingers-en, amikor kihúztam a régi Chicony-t, és behajítottam az asztal alá, annyira rossz...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.