Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51995) Exom


Exom
tag

Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Egy kis történelem: Eddig volt egy Canon A720is gépem + egy Panasonic NV-GS400 miniDV kamerám. Mindkettőnek, de főképp a minidv -nek lejárt az ideje.

A fényképezőgéppel nem voltam megelégedve, de elvoltam vele. Volt korábban már APS -es DSLR gépem is, + optika hozzá, de azt igaziból autómata álláson használtam legtöbbet. A korábbi tapasztalatok alapján mondhatom, hogy kizárt hogy optikát cseréljek fényképezőgépen, nem hobbim.

Amit szeretnék: 1 db eszközt szeretnék vásárolni, amivel tudok fényképezni jobb minőségben, és tudok FullHD -ban videót készíteni. (lehetőleg 25p, 50p). A videó felvétel minősége lenne számomra a fontosabb.

A fényképek esetében családi fényképekről lenne szó, többnyire fényszegény környezetben, gyakran vakuval. Nem fényképezek gyorsan mozgó gyereket, még nyaralásra vinném magammal. A videó is hasonló környezetben készülne.

Nézegettem gépeket (LX7) amivel a kicsi zoom a problémám. Szeretnék olyan 6 - 10 szoros zoomot. A keret 100 - 130. Ha muszáj, lehet kicsit több is.
Milyen gépet tudnátok nekem ajánlani? Ráérek a vásárlással, tudok várni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.