Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Magisk

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-01 12:38:22

LOGOUT.hu

Magisk
root jogosultság
Android rendszereken

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5051) llaszlo


llaszlo
veterán

Van most olyan megoldás amivel működik a GPay? Egy ideig működött a play integrity fix frissítés, de már nem. Aztán feladtam, de hátha van valami új amit lehet használni.
Olvasgattam itt, de nem lett egyértelmű, hogy mi az ami működhet most.

[ Szerkesztve ]

(#5052) crok válasza llaszlo (#5051) üzenetére


crok
Topikgazda

PlayIntegrityFix meg egy működő fingerprint. Nincs új, de nem is kell mert működik.

(#5053) llaszlo válasza crok (#5052) üzenetére


llaszlo
veterán

Működő fingerprint? Ami gyárilag van a telefonban, vagy ez valami kiegészítő a magiskhez?

(#5054) crok válasza llaszlo (#5053) üzenetére


crok
Topikgazda

Huhhhh nagyon el vagy maradva.. Mid van most jelenleg? ROM, Magisk, modulok?

(#5055) energiezolee


energiezolee
aktív tag

Szia crok!

Segíts kérlek. Frissítettem a Magisk-et, de a 27-es verzióval nem működött a Gránit bank, ezért ez alapján és a videó alapján visszaraktam a 26.4-est, de a xiaomi redmi note 10 pro-m (Xiaomi.eu rom, Android 13, miui 14) bootloop-ba került, pedig előtte kivettem a rejtést is, ahogy írtad... Van twrp a telón. Szóval mi tévő legyek? Próbáltam ujratenni (flash-eltem) a 27-est recovery-ből, de az sem segített! :W

Üdv : Energie Zolee

(#5056) crok válasza energiezolee (#5055) üzenetére


crok
Topikgazda

Egyrészt tényleges loop (vagyis tényleg boot, boot, boot..) vagy csak nem boot-ol be és megáll? Másrészt flash-elni nem okos mert ha olyan a recovery hogy nem tudja decrypt-elni a /data-t és ráír (mert kellene ugye) akkor úgy ír rá hogy nincs rajta encrypt amitől viszont nem mindegyik ROM indul el.. na az bootloop vagy beleáll mint a gerely.
Gondolom a gondos frissítést akkor nem előzte meg gondos backup sem.. Nos.. Akkor vedd az alap ROM-ot, szedd ki belőle a boot.img-t és flash-eld rá a /boot-ra (vagy a komplett ROM-ot, igazából jelen esetben mindegy..) és reboot.. onnan már lesz egy rendszered. Magisk-et megnyitod, megpatkolod az eredeti boot.img-t a v26.4-el (vagy kibontod a zip-et és úgy vagy megeteted vele a ROM zip-et, megoldja..) és utána reboot recovery, flash-eled a patkolt boot.img-t a /boot-ra és reboot megint. Spórolhatsz az időddel ha a mostani ROM-hoz még megvan a v26.4-el patkolt boot.img mert akkor csak simán flash-eled azt és kész.
Bár szerintem a Gránit is menni fog Shamiko && kikapcsolt Enforce DenyList-el.

[ Szerkesztve ]

(#5057) energiezolee válasza crok (#5056) üzenetére


energiezolee
aktív tag

először újraindulgatott folyamatosan, de miután ráküldtem ujra a 27-est recoveryből útána már megállt mint a szög. Egyébként lehet van backup-om. Ha van akkor azt hogyan flash-eljem? Már olyan rég mókoltam, hogy halovány a dolog...

[ Szerkesztve ]

Üdv : Energie Zolee

(#5058) crok válasza energiezolee (#5057) üzenetére


crok
Topikgazda

Jó hát akkor lehet hogy megvagyunk és softbrick..

Próbáld meg akkor amit írtam. Ha van backup-od (miről) akkor használd.. csak a boot-ot kell felhasználni. Mindent leírtam.

Ha nem akarja az igazságot.. akkor nézd már meg recovery-ben hogy sikerül-e a decrypt ("normális neve" van-e a /data-n a könyvtáraknak, file-oknak..) mert ha nem akkor nem volt decrypt és a flash miatt írt a Magisk telepítője rá ami nem okos.. akkor meg kell keresni azokat a könyvtárakat amiket piszkált (a /data-n kellene egy Magisk backup szerűségnek lennie meg a /data/adb is ilyen..) és ezeket kellene törölni.. ha akkor se akkor rábaszombat napod lesz lehet, mert igencsak format data kell.. (remélem Dalvik/ART cache törlés se volt mert az is kb ugyanezt eredményezheti ha a recovery-d nem tudta decrypt-elni a /data-t).

[ Szerkesztve ]

(#5059) G48 válasza crok (#5047) üzenetére


G48
senior tag

Köszi, restart után most 1 napja semmi ilyesmi nincs a Magisk logjában.

(#5060) energiezolee válasza crok (#5058) üzenetére


energiezolee
aktív tag

Ennek a fele kínai, de valószínüleg az idegesség miatt is! Amúgy volt Dalvik/ART törlés, szóval ezzel most mégjobban megnyugtattál! Data-n belül én "normális" könyvtár és file neveket látok, viszont ott van a magisk_backup_............................ könytár is és abban egy boot.img.gz is.
Átrágom magam azokon, amit írtál és jelentkezem. Köszönöm a segítséget!

Viszont eleve nem értem, hogy miért nem működött a leírásod alapján a downgrade, pedig egészen biztos, hogy pontosan azt csináltam, amit leírtál és amit a videó mutatott!

Egy biztos! Amíg rendesen működik minden a telón, addig soha többet nem fogom a Magisk-et frissíteni!

Üdv : Energie Zolee

(#5061) crok válasza energiezolee (#5060) üzenetére


crok
Topikgazda

magisk_backup_............................ könytár is és abban egy boot.img.gz is
Ez a Magisk flash-elésekor készített saját backup - ez most neked nem jó.

Egy biztos! Amíg rendesen működik minden a telón, addig soha többet nem fogom a Magisk-et frissíteni! -- rendesen kell backup-olni előtte és legyen meg mindig készen a ROM zip.. ennyi. A többit tényleg leírtam fentebb hogy hogy járj el.

PS: ha mindent rendesen láttál a recovery-ben akkor nincs olyan nagy baj, elég akkor ha mondjuk gyári-ra teszed a ROM-ot (dirty flash-eled simán) aztán boot és kezded elölről (patch, flash) vagy bármi ami ezzel ekvivalens - leírtam a lépéseket. Higgadj le, írd ki magadnak soronként ha kell (ha úgy jobban átlátod).

[ Szerkesztve ]

(#5062) energiezolee válasza crok (#5056) üzenetére


energiezolee
aktív tag

Úgy néz ki sikerült! Eleve én azt sem tudtam, hogy lehet képfájlt telepíteni a recovery-ből! Nekem ez tök új dolog! Ezért sem értettem, amit írtál hogy "recovery-ből flash-eld a boot.img-t /boot-ra".
Xiaomi előtt még android 8-as telóm volt és azon szerintem még nem volt ilyen opció a twpr-n. Emlékeim szerint ott csak zip-eket lehetett flash-elni... Mindig tanul az ember.
Köszönöm a segítséget nagyon! Összefuthatnánk pár sörre, meghívnálak! :R :C

[ Szerkesztve ]

Üdv : Energie Zolee

(#5063) llaszlo válasza energiezolee (#5055) üzenetére


llaszlo
veterán

Magisk a legfrissebb. ROM. xiaomi eu 12es stabil. Azért nem frissítettem, mert nem tetszett az új, meg a megváltozott funkciók.
Megisk hide
Integrity fix legújabb
zygisk ON
DenyList ON

Online, hogy tudok letölteni és telepíteni új modult? Korábban láttam ilyet benne, de most eltűnt. Csak offline tudok rá telepíteni.

Mit kell még?

[ Szerkesztve ]

(#5064) energiezolee válasza llaszlo (#5063) üzenetére


energiezolee
aktív tag

Szia!

Szerintem az már megszűnt, ha jól emlékszem a 24-es (de lehet korábbi) verzióval, mikor az eredeti fejlesztő beállt a Google -hoz dolgozni...

Egyébként, ha jól gondolom, akkor ezt a kérdést nem nekem szeretted volna feltenni... Vagy mégis?

[ Szerkesztve ]

Üdv : Energie Zolee

(#5065) llaszlo válasza llaszlo (#5053) üzenetére


llaszlo
veterán

energiezolee

Igen, ezt crok-nak akartam írni.

(#5066) llaszlo válasza crok (#5054) üzenetére


llaszlo
veterán

Az előbb leírtam, csak nem neked címeztem valamiért.

(#5067) szimi57


szimi57
őstag

Érdekes módon a teló nem rendelkezik tanúsítvánnyal, viszont frissítve a Magiskot, tanúsítvány nyilván továbbra sincs, viszont megjött a DEVICE INTEGRITY. Vagy nem is annyira érdekes?

A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.

(#5068) crok válasza energiezolee (#5062) üzenetére


crok
Topikgazda

Huhh hát már hogyne lett volna rá ilyen, 100% volt, Android 8-asra, bármi is volt az..
TWRP 2.8.4.0 óta (2015 Jan. 13 - 9 éve) van ez a feature ;) És szivesen (:

(#5069) crok válasza szimi57 (#5067) üzenetére


crok
Topikgazda

Max 24 óra és ha marad a Device Integrity akkor lesz tanusítvány is.. vagy a szokásos adattörlések és amint megint csinál magától ellenőrzést onnantól lesz tanusítvány is.

(#5070) crok válasza llaszlo (#5063) üzenetére


crok
Topikgazda

Huh.. asszem' tényleg nagyon le lehetsz maradva. Megpróbálom összeszedni..
_____

Online letölteni új modult úgy tudsz hogy letöltöd.. évekkel ezelőtt ki lett véve a Magisk alkalmazásból a repó mint olyan. Összefoglalóban bele is írtam még akkor, meg azt is hogy utána mik történtek ezügyben:
Közben a hivatalos Magisk Module Repo le lett lőve - meglátjuk lesz-e valamilyen formában újra vagy más formában esetleg.. Fox's Magisk Module Manager (Fox MMM) (köszi JoHn123 #1917) és ott van még az Androidacy Magisk Modules Repository is de 2023. Június 29-től (a v2.2.1-től) már Androidacy Module Manager a neve mert átvette a fejlesztését az Androidacy és át is tették a saját repo-jukba. Picit érdekes a dolog mert egyébként a reklámokból él az oldal - de a modulfejlesztők ebből semmit se kapnak..
Itt találtok egy úja kezdeményezést, ez is egy modul manager: a DerGoogler féle MMRL (Magisk Module Repo Loader) ami Google Play-ből is letölthető innen.

Szóval alapból "offline" tudsz telepíteni (ZIP-et letöltöd és a moduloknál tudod telepíteni) de igazából a normálisan megírt modulokban van egy változó a modul egyik leírófájljában ami megmondja hogy hol kell frissítést keresni - így a Magisk meg tudja mondani hogy van-e frissítés. De a Magisk már nem tartalmaz kereshető repót ahonnan tudsz válogatni..
_____

Én értem hogy Xiaomi.EU meg hogy MIUI 12.. de pont itt kezdődnek a gondok..
Ez a ROM valójában jó régi lehet (min. 2+ éves ha saccolni kéne mert a repót 2021 karácsonykor lőtték ki) ha még az se volt meg hogy nincs a Magisk-ben repó. Csak azzal bajban leszel úgy alapból.. az USNF már nem működik vele. Meg az már semmivel se. Ahelyett van a PlayIntegrityFix.

Megisk hide - ez okay
Integrity fix legújabb - ez is okay
zygisk ON - ez szintén kell a működéshez
DenyList ON - még ez se feltétlen gond csak jó lenne tudni mégis milyen készülék, pontosan mikori ROM..
Az van hogy a Xiaomi.EU ugye világ életében úgy volt megírva hogy azt, amit az USNF meg a PIF csinál azt alapból csinálja. Viszont emiatt (meg a célzott hook miatt) összeakadt a ROM meg a modul. Az új ROM-okkal (ami 2023 Dec. 4 után jött ki) azzal nincs baj mert abban már a ROM egy teljesen új megoldással csinálja a trükköt (és az még épp megoldható) de a ROM-od lehet alkalmatlan lesz.

Szóval.. én most azt mondom, hogy a beállításokról adj screenshot-okat, pontos telefon meg ROM verziót. Addig is Enforce DenyList legyen KIkapcsolva, DenyList-en legyen fent minden alkalmazás ami elől rejteni akarod a root-ot DE egyetlen Google folyamat vagy alkalamzás SE legyen rajta (se GMS, se Wallet - semmi, majd a PIF teszi a dolgát) és tedd fel a Shamiko nevű modult (a jól beállított DenyList alapján dolgozik).
Aztán a szokásos adattörlések (Google Play Services és Google Play Store..) meg egy jól irányzott restart.
A PIF-ben egy pif.json adja a "beállításokat", erről sokat írtam az összefoglalóban de erre most neked egyelőre nem lesz még szükséged, a mostani legfrissebb PIF-ben van egy pif.json ami működik. Majd ha letiltják ráérsz ezzel bíbelődni ("röviden": ha a chiteroman féle eredeti PlayIntegrityFix-et használod akkor most ez pl. működik de ha az osm0sis féle PlayIntegrityFix fork-ot használod akkor ez működik - ha meg majd valahogy ez is eltörik.. akkor lesz még).

(#5071) G48 válasza szimi57 (#5067) üzenetére


G48
senior tag

De, eléggé! 😯
Hogy lett DEVICE, egy Magisk frissítéssel?

[ Szerkesztve ]

(#5072) energiezolee válasza crok (#5068) üzenetére


energiezolee
aktív tag

Értem, köszi az információt! Akkor lehet azért siklottam el felette, mert azt az opciót sosem használtam...

Üdv : Energie Zolee

(#5073) crok válasza crok (#5035) üzenetére


crok
Topikgazda

PlayIntegrityFix v15.6 frissítés:
Changelog:
- Fix bootloop issue in modern devices.
- Move code logic to C.
- Minor improvements.

Device verdict should pass by default.
If not, try removing /data/adb/pif.json file.
DO NOT REMOVE pif.json in module's folder!

A benne levő pif.json még mindig a CAT S60-at használja:

{
"PRODUCT": "CatS60",
"DEVICE": "CatS60",
"MANUFACTURER": "BullittGroupLimited",
"BRAND": "Cat",
"MODEL": "S60",
"FINGERPRINT": "Cat/CatS60/CatS60:6.0.1/MMB29M/LTE_D0201121.0_S60_0.031.02:user/release-keys",
"SECURITY_PATCH": "2017-03-01",
"ID": "MMB29M",
"FIRST_API_LEVEL": 23
}

Igen, bemásoltam hisz' úgyis publikus.
Egyébként ez nincs benne a nemrég összeszedett 10+-ban.

Valamint egyeseknek (kifejezetten régi ROM-okkal, főleg Xiaomi.EU-val) a régi DEV v2 és a v15.2 valamiért jól (jobban) működőnek tűnik, persze ugyanazokkal a pif.json file-okkal. Most kérdezett rá a fejlesztő ezen embereknél akiknél azok jobban mentek hogy a v15.6-al működik-e (a changelog minor improvement része miatt..), épp tesztelés alatt van.

[ Szerkesztve ]

(#5074) rErEaT válasza crok (#5073) üzenetére


rErEaT
senior tag

Nem hogy Device nincs, de még Basic sincs most ez az update után :))
Már már valószínűsítem, hogy a LineageOS bannolva van kompletten :D :D

Illetve várom, hogy ők is beszálljanak végre ennek a javításába :|

(#5075) crok válasza rErEaT (#5074) üzenetére


crok
Topikgazda

Ha LOS-od nem kapott kernelfrissítést akkor az igencsak a DroidGuard féle kernel string ban lesz.. vagy váltasz másik kernelre pl. de azon a PIF nem segít (nem is tervezik, volt róla szó).

(#5076) rErEaT válasza crok (#5075) üzenetére


rErEaT
senior tag

Áh, changelog nem írja, szóval valószínűleg nem változott ://

(#5077) rErEaT válasza crok (#5075) üzenetére


rErEaT
senior tag

Oh és igen, bannolva van eléggé a lineageOS kernel, de ezzel működik a device integrity:
https://github.com/clarencelol/kernel_xiaomi_sm6250/releases/tag/v4.14.336-r9.0
(Mivel LineageOS-en vagyok Magisk-al ezért ez kell: kinesis-r9.0-4.14.336-miatoll-25012024.zip)

Kernel csere után a semmiről, megkaptam a Basic és a Device integrityt is :K
[kép] [kép] [kép]

[ Szerkesztve ]

(#5078) crok válasza crok (#5073) üzenetére


crok
Topikgazda

Micsoda nap :D volt közben egy v15.7 de szinte azonnal lett egy..

PlayIntegrityFix v15.7.1 frissítés!

Fix crash issue when JSON file have comments.
Fix hooking in older Android versions.
Fix CTS profile / Device verdict failures in few devices due bad spoofing code.
Fix spoofing Provider issue.
Added post-fs-data.sh script.
Using latest (compileable) version of Dobby.
Using RikkaW libcxx prefab.
Update Gradle

A benne levő pif.json maradt.

(#5079) janakbacsi válasza crok (#5078) üzenetére


janakbacsi
őstag

érdemes erre frissíteni? még mindig működik a 15.4-el és az általad linkel fájllal.

"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."

(#5080) rErEaT válasza janakbacsi (#5079) üzenetére


rErEaT
senior tag

többször le lett írva, hogy ha működik akkor felesleges, de persze megteheted bármikor, inkább akkor próbálgasd a verziókat ha valami baj van

(#5081) crok válasza janakbacsi (#5079) üzenetére


crok
Topikgazda

Neked én is ^---- ezt ajánlom.

(#5082) pepe62


pepe62
aktív tag

Hali Mindenki!
Kb.3 hete segítséget kértem Tőletek egy miui 14 stabil rom installálásával kapcsban egy poco f4re.
Szelíd lebaszásokat és irónikus hozzászólásokat is kaptam (amit toleráltam, annak ellenére, hogy jeleztem, tudom ez nem az a fórum, de írtam, hogy sehol nem kapok értelmezhető segítséget mert szart sem értek (értettem) ehhez, ezért több fórumot is javasoltak az itt lakók (prohardver), többek között Titeket is és így jutottam el ide..., csak leírom az előzményeket.. :) ). Jelentem sikerült feltennem bootloader nyitással...stb...az átdolgozott!!!! magyar nyelvű eredeti kínai EU rom-ot (Nem launcher, mert ezt is megkaptam :D ) és kiválóan műx. Ez a rom rengeteg többlet tudással rendelkezik, mint az, amit Kínában és azután Indiában lebutítottak ide Európába...(érthetetlen, hogy miért szedték ki a miui 14 fejlesztés savát-borsát nekünk...). Szóval, ezt azért írom, hátha hozzám hasonlóan idetéved valaki ezzel, gondolkodik a feltöltésen és ha olvassa ezt a hozzászólást, nyugodtan megkereshet. :) Peace és minden jót az összes fórumlakóknak.

Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.

(#5083) troller válasza pepe62 (#5082) üzenetére


troller
senior tag

"érthetetlen, hogy miért szedték ki a miui 14 fejlesztés savát-borsát nekünk..."
Hát mer minket védenek a zuniós törvényhozóink a kínai mételytől.. :D

Asus P8H67M-LE; i5 3330; 2x4GB DDR3; Gigabyte GTX 1060 3GB WINDFORCE OC

(#5084) nutfile válasza rErEaT (#5080) üzenetére


nutfile
aktív tag

így van.
én pl. még mindig jó vagyok PIF 14.9-cel egy Oneplus Nord 2T-n, a crock féle json fájllal.
:))

(#5085) crok válasza crok (#5078) üzenetére


crok
Topikgazda

Belejöttek a srácok :D

PlayIntegrityFix v15.7.2 frissítés!

(#5086) G4bi89


G4bi89
senior tag

Nagytesónál megint alkottak valamit...
December 19-e óta jó volt crok által közzétett custom pif.json-al. Próbáltam ezzel is, ami aztán olyat dobott amit még sose láttam: :DDD

[playstore integrity check]
Magisk 27, OxygenOS 13, PIF 14.5 még, mert eddig tökéletesen ment, ezért nem piszkáltam. Szintén mai nap adta meg magát két Lineage rom alatt is. :D

Mondjuk más is hasonlóan járt ahogy olvasgatom a telegram csoportot.

"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."

(#5087) G4bi89 válasza G4bi89 (#5086) üzenetére


G4bi89
senior tag

Bocsi a dupláért.
PIF a 15.7.2 -re frissítve már jó ezzel.

A másik telefonra amin lineage rom van, arra nem tudok ránézni, de ott gondolom más baj is lesz ahogy visszaolvastam. :(

[ Szerkesztve ]

"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."

(#5088) rErEaT válasza rErEaT (#5077) üzenetére


rErEaT
senior tag

#5087 G4bi89
LineageOS-re kernel csere kell, ezt nézd meg, ha Miatoll készüléked van, ha nem akkor igazából bármilyen másik kernel jó és átmegy a teszten

[ Szerkesztve ]

(#5089) crok válasza G4bi89 (#5087) üzenetére


crok
Topikgazda

Nem csak ha miatoll.. igazabol barmid van ha LineageOS es meg nincs a build-ben a kernelbol kireszelve a lineage szo akkor igencsak arra ugrott.. vagy varsz uj ROM build-re vagy custom kernel amiben nincs benne.. es akkor azt kell majd megpatkolni.

De elso korben csak szepen frissitsd a PIF modult meg hasznald a linkelt pif.json-t.

[ Szerkesztve ]

(#5090) Archttila


Archttila
veterán
LOGOUT blog

No kerem szepen! Kozel ket honapig tudtam fizetni crok mester custom pif-evel, :D :R ma azonban a rokaposta azt mondta, hogy a-a... tessek uj metodus utan nezni, igy nem kell a penzed :D
Elso korben csak a modult frissitem, a pif marad.

[ Szerkesztve ]

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#5091) crok válasza Archttila (#5090) üzenetére


crok
Topikgazda

PIF v15.7.2-vel meg a fent említett pif.json használatával (vagy a modulban levővel..) jó most? Itt jó még mindig..

(#5092) Archttila válasza crok (#5091) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog

Custom-el nem jo, mindjart tesztelem a modulban levovel

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#5093) crok válasza Archttila (#5092) üzenetére


crok
Topikgazda

Hm... az ééérdekes.. Melyik custom mellett nem jó? Ezzel (stollen) vagy valamelyik régebbivel? A modulban levő egyelőre megy de ugye az publikus, azt biztosan rengetegen használják.

(#5094) Archttila válasza crok (#5093) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog

Régebbivel (amit privátba küldtem)

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#5095) crok válasza Archttila (#5094) üzenetére


crok
Topikgazda

Szerintem az már felejtős.. amit linkeltem az megy még mindig megy és közben épp tesztelem hogy a múltkori 10+ megye-e még és csinálom belőle a chiteroman és az osm0sis féle szintaxisra is ülő .json-okat.

(#5096) Archttila válasza crok (#5095) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog

Akkor ha jol ertem a regi altalam hasznalt nem blacklisted csak az uj szintaxis-ra epulo integrity-nek nem tetszik? Mondjuk mindegy mert a stollen OK, csak kivancsi vagyok :D

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#5097) crok válasza Archttila (#5096) üzenetére


crok
Topikgazda

Azt lehet át kellene írni, igen. Igazából egyszerű..

(#5098) szimi57


szimi57
őstag

Jelentem 2 telón több hete megy a walletes fizetés. Mindkettő custom rom, de csak az egyik rootolt, PIF 15.5.

A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.

(#5099) Archttila válasza crok (#5097) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog

"FIRST_API_LEVEL": 24 ennyi lenne?

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#5100) crok válasza Archttila (#5099) üzenetére


crok
Topikgazda

Hát fejből nem megy :D De ha meg már visszakeresem meg megnézem annyi erővel át is írhatnám :D

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Magisk
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.