Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6051) M.T. válasza teguran (#6049) üzenetére


M.T.
senior tag

Win 8.1 alatt a 2ik VGA biosát frissíteni kell különben semmilyen driver nem fogja látni a kártyát rendesen max első telepítésnél de utána újraindításnál már nem...

(#6052) Cyber_Bird válasza teguran (#6049) üzenetére


Cyber_Bird
senior tag

bios frissites nem kellett veletlenul ehhez a 2. kartyahoz win 8.1 ala? emlekeim szerint de.

(#6053) skrisz84 válasza marilllyo (#6044) üzenetére


skrisz84
csendes tag

Azt értem alatta hogy felraktam a win 8 at és a legfrissebb drivereket látom is a sli t tudom is kapcsolgatni de ha indítani akarok egy játékot akkor lefagy az egész és újraindul a gép! Mindenhogy próbáltam már úgy is hogy kiszedtem másik vgat de akkor is csinálja!Számít hogy nem eredeti a windows? Te hogy telepítetted?

(#6054) marilllyo válasza skrisz84 (#6053) üzenetére


marilllyo
veterán

Hőmérsékleteket néztél? Loggolni kéne, hogy tudd a fagyás pillanatában mennyi...ha sok akkor azért csapja le és akkor garis téma. Aztán...lehet, hogy kékhalál...csak van, hogy olyan gyorsan elvillan, hogy nem látod mit ír ki.(Bár ez 7-nél volt jellemző) Winbe valahol be lehet állítani, hogy merevítse ki a kékhalál üzenetet. Lehet, hogy memóriagond. Egyszer nekem is lecsapta a gépet...Bf4 közben hívtak skypeon....totál megzavarodott az egész és bumm...rebootolt.

Szerintem nem számít, hogy nem eredeti a windows!...Ellenben felfrissíteni fel kell.
Az én bevett módszerem a következő.
Win csupasz install. Felfrissítem..fullra.( Ha felajánl a notihoz drivereket a chipset és a vga kivételével azt is engedni szoktam)
Chipset a lenovo oldaláról
vga az nvidia oldalról
audio az lenovo oldaláról(de jó szokott lenni a win-es is)..én pl a wifinél is hagytam a win-es drivert. Nem is szakadt meg a wifim pedig inteles kártya van benne.
dxwebsetup
aztán [link] <- ezzel leszedem ami kell. Nem nagyon szoktam warezolni...inkább rászoktattam magam a freeware programokra.

Aztán egy cclenaer meg egy töredezettségmentesítés...( jót tesz a lelkemnek)...és utána lementettem a rendszert acronissal. Azóta is azt használom. Stabilnak tűnik

Aztán mehetnek a játékok. Pl. Bf4 topic tele van sírással, hogy fagy akad...stb...nálam nem nagyon fagyott ki.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6055) Sheld


Sheld
senior tag

Valakinek van i7-es verziója single kártyával? Az mennyire melegedős? 1366*768 vs 1920*1080 mennyire eszi meg a VGA-t?

Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!

(#6056) M.T. válasza skrisz84 (#6053) üzenetére


M.T.
senior tag

Nem kisebb teljesítményű tápot adtak hozzá véletlen?
Valahol olvastam valamelyik külföldi fórumon hogy az volt a gond SLI ben kiadkadt a gép nem volt elég a 120W táp bár ott utólagos VGA bővítés volt.

(#6057) skrisz84 válasza marilllyo (#6054) üzenetére


skrisz84
csendes tag

Nincs a hőmérséklettel semmi gond néztem illetve a memteszt is jó nem kék halál hanem pl.: elindítom az assanin creedet elindul a játék és mikor rá kéne mennem arra hogy new game akkor megáll az egér és lefagy, valamikor búg az egész és újraindul , de ezt egy vga val is csinálja! Befolyásolja hogy nem eredeti a vindows?Nem azért vettem ennyi pénzért egy gépet hogy hetekig szarakodjak vele!Előtte egy dell 7720 am volt és annak mindegy volt milyen op. raktam rá nem vacakolt semmivel illetve bármilyen játékot letöltöttem simán ment!Bánom hogy eladtam.....

(#6058) skrisz84 válasza skrisz84 (#6057) üzenetére


skrisz84
csendes tag

170w es táp van benne néztem.

(#6059) marilllyo válasza skrisz84 (#6057) üzenetére


marilllyo
veterán

Nem számít, hogy nem eredeti a win...szerintem. (halkan megjegyzem....a 8.1 nekem sem az). Több oprendszerrel is kipróbáltad?! Mindegyiknél fagyott és minden driverrel?! Akkor tuti, hogy hardveres a gond. Lehet, hogy az elsődleges gpu szart be nálad...és terhelés hatására jön elő a hibája...vagy hülyeség amit mondok?

(#6055) Sheld: Játékfüggő. Bf4-től sül rendesen. Próbáltam 1 és 2 vga-val is. 2 vga-val jobb a helyzet.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6060) Sheld válasza marilllyo (#6059) üzenetére


Sheld
senior tag

Én mindenképp 1 VGA-val fogom megrendelni, mivel szinte csak MMO-zok, a többiben meg kibírom, ha lejebb kell vennem a grafikát. A kérdés, hogy mennyit dobna az i7 teljesítményben az i5-höz képest mmo-k alatt. Nagyon vártam egy tesztet, sajnos nem készült el, így a dilemma megmaradt.

Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!

(#6061) skrisz84 válasza marilllyo (#6059) üzenetére


skrisz84
csendes tag

Nem nem hülyeség én is erre gondoltam.... de ebbe az a pláne hogy nem sokkal előtte cseréltettem ki a gépet mert a vga nem stimmelt benne, mert más volt benne meg más volt ráírva!Beszéltem ma a laptopszalonos sráccal mondtam neki hogy mi a helyzet erre azt mondja: tuti azért mert nem eredeti a windows! Mondom neki hogy manapság ki vesz pluszba több tízezer ft-ért windowst? Erre azt mondja: ő! Na mondom neki hogy itt nem a windows eredetiségével van gond hanem azzal hogy egyfolytában lefagy a gép!! Akkor vigyem vissza és Megnézi milyen állapotban van és ha minden ok akkor 30 nap az átutalás ideje... na mondom fasza!

(#6062) marilllyo válasza Sheld (#6060) üzenetére


marilllyo
veterán

Teszt

Ez elég átfogó teszt i5 vs i7 vs 1 vga vs 2vga. Ennél jobbat nem találsz...külön mmo alatt...a notebookcheck...itt biztos tesztelték valami stratégiai féle játékkal.

Egyébként szerintem nagy különbség nincs...

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6063) M.T. válasza marilllyo (#6062) üzenetére


M.T.
senior tag

Saját tapasztalat szerint nagyobbak a minimum fpsek I7el... nincs akkora ugrálás.
Még ha az átlag tényleg nem sokkal több.
Láttam egyszer egy video guide ot 64fős server BF3 multiban ott kicsit laggolt az I5 el a játék, míg I7 el nem.
Mondjuk a frostbite motor 8 szálat is kihasznál az új meg 12 őt is kezelni tud tuti.
Skyrimben aktiválva 5 szálas feldolgozást ég és föl az alap 2 szál lekezeléséhez képest, mondjuk az a motor sok mindent a procival számoltat.

[ Szerkesztve ]

(#6064) marilllyo válasza M.T. (#6063) üzenetére


marilllyo
veterán

Igen szerintem is. Abból kiindulva, hogy a havernak i3 van az asztali gépében...(2mag..hasonló mint az i5 ami ebben van) ..egy idő után ugrálni kezd neki az fps a 64 fős szervereken. Én ezzel a 4 magossal semmi ilyet nem tapasztaltam.
[link]<- itt elég "részletesen" leírtam a bf4 !!!MULTI!!! tapasztalataimat. Kettős érzés van bennem. Egyrészt aktívan olvasom a bf4 topicot is itt ph-n és nagyon sok a sírás. Milliómegegy fajta config...hol megy a játék...hol nem. Egy laptopnál eleve gondosan összeválogatott alkatrészek vannak...és szerintem valahol ez is közrejátszik abban, hogy nekem a játék tökéletesen megy. Másrészről meg bosszant mert ennek a notinak vinnie kéne a bf4 multit 1080-ban medium/high körül. De sajna szétesik a kép az SLI miatt. Ez persze nem csak a lenovo hibája De a gpu-kat csak 70%-ban használja ki...(abban a részletességben ahogy játszom) az nem túl jó...de legalább így nincs gond a hőfokokkal..

Szerk: ellenben a proci az pörög mint állat...akármilyen felbontáson használom. 85-87 fok a teteje...szóval használja.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6065) marilllyo


marilllyo
veterán

Bár a turbo boost meg nem megy játékok alatt:(

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6066) Ghoula


Ghoula
senior tag

Sikeresen beletuszkoltam az ultrabay hűtőjébe ezt a ventit. ;]
Még nincs teljesen kész, kellően gettó is lett, ahhoz, hogy így ne tegyek fel képeket. :)
A fémkeret alján a ventinek a nyílást nagyobbra kell még vágni, majd utána.

A tapasztalatok:
Halkabb nem lett :D sőt, kicsit porszívós a hangja, lehet a ventinek van alapból ilyen magasfrekis hangja, vagy az, hogy elég közel van alul/felül hozzá a ház, kb 0,5-1mm, vagy a nyílás kicsi neki.
Általános felhasználás közben nincs különbség a régihez képest, halk.
Pl Borderlands2 közben ahol olyan 80% körül van a max kihasználtság, 75-80 fokról lement 65re.
De ami a legfontosabb, full terhelésen pl Serious sam 3, ahol eddig szépen lassan felment 97 fokig és throttlingolt, ott az alábbi eredmény született:

:))
Persze ehhez szét kellett vagdosnom a hűtő házát, hiszen ez a venti nagyobb, mint a gyárinak a rögzítő lapja.
Mint írtam, szép nem lett (szétszedve) , ellenben hatásos. Annyi, hogy a ki-be rakás macerásabb lett, mert a venti motorja kicsit feljebb lóg az ultrabay hasának síkjánál, de miután beraktad, ott már van hely neki.
Szóval aki elég bátor(felelőtlen? :U ) ahhoz, hogy bevállalja a gari bukását, annak van megoldás. De ebből látszik, kis odafigyeléssel meg lehetett volna ezt jól is csinálni...

[ Szerkesztve ]

(#6067) marilllyo válasza Ghoula (#6066) üzenetére


marilllyo
veterán

Szvsz.szép munka! :C
Ez olyan mint anno az ATI HD4850. Megkapta egy az egyben a 3850 referencia hűtőjét.. Ami azt 70 fokon tartotta addig a 4850-et 90<. Túlzás ez a spórolás...

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6068) beloadjoker


beloadjoker
őstag

Hali !

Még egyszer megorobalkozom a geppel, ujrarakom megint..
Megkernek valakait hogy akinek jo a rendszer szoval minden mukodik rajta az privben dobjon egy linket hozza win8.1 lenne a cel bar azzal nekem eddig nem volt jo win8on ugy ahogy de ott meg wifi volt katasztrofa..
Ezen kivul meg olyan kerdesem van hogy biosban mit mire allitsak ha usbrol twlepitwm a rendszert, akkor hogy mikor rakjatok a rendszert azt egy vagy ket kartyaval teszitek, illetve a ha a rendszer mar fentvan akkor egy vagy ketto kartyaval telepititwk a drivereket, a driverek twlepitesi sorrendje is erdekelne esetleg hogy honnan szedutek le a drivereket en a lenovo hivatalos oldalat hasznaltam eddig.

Es erdekel meg minden kis apro reszlet mert biztos en rontom el valahol.. legqlabbis remelem.
Eddig dualboot volt de lemondok arrol is csak lenne mar vegre jo....

Elore is koszi nektek ha valaszoltok erre

[ Szerkesztve ]

Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb

(#6069) marilllyo válasza beloadjoker (#6068) üzenetére


marilllyo
veterán

Ment pm.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6070) beloadjoker válasza marilllyo (#6069) üzenetére


beloadjoker
őstag

Koszonom !!

Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb

(#6071) kzolee216 válasza beloadjoker (#6068) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Én is ma telepítek egy rendszert, csak én sima Windows 8-at. Majd kiderül, hogy a TDR hiba megmarad e...

(#6072) beloadjoker válasza kzolee216 (#6071) üzenetére


beloadjoker
őstag

TDR hiba mit takar ?

Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb

(#6073) kzolee216 válasza beloadjoker (#6072) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Nvidia drive összeomlás.
Fut a játék, vagy valami 3d alkalmazás. Egyszer csak gondol egyet és dob egy fekete képernyőt. 5 másodperc múlva kidob az asztalra és a hibaüzenet a következő: A képernyő illesztőprogramja nem válaszol, és utána helyreállt"

(#6074) marilllyo válasza kzolee216 (#6073) üzenetére


marilllyo
veterán

A getdeviceremoved megoldódott?

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6075) skrisz84


skrisz84
csendes tag

Hát vissza vittem ma a gépet!Rendesek voltak a Laptopszalonos srácok visszakértem a pénzt, de ott is azt bizonygatták hogy biztos hogy nincs a gépnek semmi baja csak az hogy nem eredeti a win!Na mindegy mondom és csak mosolyogtam egyet!:) Természetesen mindettől függetlenül szerintem ez egy jó gép, csak nyilván körültekintőnek kell lenni!

(#6076) beloadjoker válasza kzolee216 (#6073) üzenetére


beloadjoker
őstag

értem

Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb

(#6077) kzolee216 válasza marilllyo (#6074) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Bf4-nél? Ritkán előfordul még :D
Azért is teszem újra a rendszert. :)

(#6078) Sheld válasza kzolee216 (#6077) üzenetére


Sheld
senior tag

Y510p-re lehet windows 7-et telepíteni? Mármint az oké, hogy win 98-at is rá lehet rakni... De win7 alá vannak rendesen működő driverek? Vagy kénytelen vagyok win8/win8.1-el megbarátkozni majd az új rendszeren? (Nem SLI-os gépről lesz majd szó.)

Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!

(#6079) kzolee216 válasza Sheld (#6078) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Persze. Egyszer én is tettem rá Windows 7-et próbaképpen, ami normálisan is működött rajta (kivéve nálam az SLI). Azt hiszem, hogy az illesztőprogramok is lazán felmentek rá.

(#6080) hotib válasza kzolee216 (#6071) üzenetére


hotib
csendes tag

Megmaradt win 8 alatt is a TDR. Én is újraraktam.

(#6081) marilllyo válasza Sheld (#6078) üzenetére


marilllyo
veterán

Hát...az én véleményem az, hogy...a lenovo oldalán egyértelműen van Win 7-hez driver és támogatás....megkockáztatom, hogy a gamer gépek többségén még win 7 van. Szóval egyértelműen egyelőre támogatást élvez a készülék. Ellenben biztos van valami sunyi megállapodás ezek között...valamivel be kell futtatni a win 8 at is...biztos van valami sundámbundám az nvidia és a microsoft között...hogy ugyan már vegyük rá a vásárlókat arra, hogy win 8-cal játszanak. Szóval a későbbiekben egyre nagyobb támogatást fog élvezni a win 8

szvsz. win 8.1 és felrakod hozzá a "start menü 8"-at...és sehol semmi metro effektus...tök olyan mintha win 7-et használnál....

(#6080) hotib: Fel is frissítetted a 8-at?

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6082) kzolee216 válasza hotib (#6080) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Sajnos meg... Crysis Warhead alatt 5 perc alatt jön elő kb.
Most már lövésem sincs, pedig rendszergazda vok :DDDD

[ Szerkesztve ]

(#6083) marilllyo válasza kzolee216 (#6082) üzenetére


marilllyo
veterán

Felfrissítetted a rendszert? Próbáltad low grafikán is?

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6084) kzolee216 válasza marilllyo (#6083) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Igen, friss a rendszer. Számomra amúgy már ismerős a hiba. Akkor jött elő a régebbi gépeimen, mikor túl lettek a vga-k húzva, de itt az a vicc, hogy alap órajelen csinálja.

[ Szerkesztve ]

(#6085) marilllyo válasza kzolee216 (#6084) üzenetére


marilllyo
veterán

Csak azért mert ugye 8 as rendszernél a legújabb dx-et azt win frissítésekkel húzza le. /ha jól tudom/. Google-ztam utána és több helyen is olvastam ezt, hogy a húzott vgakon jelentkezik elsősorban. Ez esetben gariztasd le.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6086) kzolee216 válasza marilllyo (#6085) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Minden frissítést feltettem. De az a vicc, hogy nem minden "játéknál" jön elő. :D
Most vigyem vissza és soroljam fel, hogy melyeknél jelentkezik a hiba ?

(#6087) taboros válasza Sheld (#6078) üzenetére


taboros
tag

Igen, lehet. Nekem is az van, az én gépem sem SLI-s. Minden OK volt. Először, az SSHD-ra installátam, aztán - amikor megjött - az NGFF SSD-re. Minden müxik.

A drivereket a Lenovo-ról szedtem le. Annyira kell csak figyelni, hogy többféle WLAN HW lehet a modelben, tehát ki kell választani, hogy melyik driver kell neked. De a többit úgy sem rakja fel.

Az GeForce-hoz van az NVIDIA-n frissebb driver, mint a Lenovo-n. Csak ne a desktop géphez való káryáét töltsd le.

Kis gubanc egyedül az Power Management driverrel volt. Már nem emlékszem pontosan mi, de a fórumokon meg lehet találni. Ha nem, privát, és megnézem.

(#6088) marilllyo válasza kzolee216 (#6086) üzenetére


marilllyo
veterán

Melyiknél jelentkezik és melyiknél nem?!

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6089) kzolee216 válasza marilllyo (#6088) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Aminél jelentkezik: Crysis Warhead , Battlefield 4, Natural selection 2, Cod Ghost (ezt már rég néztem és nem udateltem fel), Saint Row 4, Thief 64-bit

Ami jó: Dota 2 :D , Battlefield 3, Left 4 Dead 2, Borderlands 2, Starcraft 2, Crysis 3, Thief 32-bit, Assasin Creed IV, BioShock, Far Cry 3, Max Payne 3 , Metro Last Light

Így hirtelen ennyi. Az a furcsa, hogy ha megnézed a BF4 és a BF3 azonos motor, de még is az egyik jó a másik pedig nem. ( igaz a BF4-et gyorsan adták ki és tele van buggal)

Azon agyalok, hogy lehet a játékok frissítésével lehet a probléma.
A Crysis 3 fut és teljesen friss, a Crysis W. lefagy, viszont az nem friss.
Cod Ghost frissítés nélkül még bugos volt, ahogy hallottam.

(#6090) marilllyo válasza kzolee216 (#6089) üzenetére


marilllyo
veterán

Több helyen is olvastam, hogy bf3 nál nem jelentkezik bf4-nél meg igen. Jó SLI stuttering sincs állítólag bf3-nál...Hmm...fene tudja..BF4-et próbáltad low-on? 1366x768 ban?

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6091) Sheld válasza marilllyo (#6090) üzenetére


Sheld
senior tag

Akkor elvileg i7+8GB RAM+Single VGA-val simán menni fog a win7...

Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!

(#6092) marilllyo válasza Sheld (#6091) üzenetére


marilllyo
veterán

7-8-9:D..de én azt mondom...lehet jobban jársz a win 8.1-el

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6093) Sheld válasza marilllyo (#6092) üzenetére


Sheld
senior tag

Nekem csak azt magyarázzák meg, mivel jobb a win 8.1, mint a win7?

Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!

(#6094) marilllyo válasza Sheld (#6093) üzenetére


marilllyo
veterán

Hát ha tök ugyanúgy néz ki....akkor már az újabb jobb nem?! Fene tudja...későbbi driverek lehet jobban fekszenek majd a 8-nak.

Egyébként...pályafutásom során a legstabilabb rendszerem az egy Vista volt:D Valahogy olyan f@szán ráült az oprendszer a hardverre, hogy....nagyon pöccre indult minden..tartott vagy .. másfél évig...ami nálam nagy szó:D

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#6095) Sheld válasza marilllyo (#6094) üzenetére


Sheld
senior tag

Nálam stabilitásban 1. Ubuntu, 2. Windows Vista, 3. Windows 7 & Windows XP, 4. Windows 8 & 8.1
Sokat szapulták a Vista-t hogy rengeteg töltési ideje van, meg lassú. Ha gyorsan akarjuk használatba venni a gépet ALTASSUK. Nekem ez a véleményem. Ha kikapcsolom, és úgy vissza, akkor meg türelmes vagyok. Miután felállt a rendszer már nem voltak fürgeségi problémák egyik esetben sem.

Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!

(#6096) M.T. válasza kzolee216 (#6089) üzenetére


M.T.
senior tag

Ő honnan is vetted , hogy a frostbite 2es engine által hajtott BF3 azonos engine-t használ a frostbite 3 által hajtott BF4 el???

(#6097) kzolee216 válasza M.T. (#6096) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Sry! Ha így van, akkor tévedtem :)

(#6098) #72172032 válasza Sheld (#6093) üzenetére


#72172032
törölt tag

Kevesebb memóriát és procit használ alap járaton.
És én még kék halált nem láttam rajta - Win7 alatt előfordult néha.

[ Szerkesztve ]

(#6099) sethyx válasza Sheld (#6093) üzenetére


sethyx
csendes tag

5 sec a boot login screenig, mire elér desktopig jelszópötyögéssel együtt max 15 sec, mire betölt minden háttérprogramot (Chrome, Dropbox, Nod, Teamviewer, etc.) nagyon max 25 sec.
Persze ez nagyrészt az SSD-nek köszönhető, de Win7-en nem hiszem hogy ezt akár SSD-vel el lehetne érni.
Részletekért katt.

Metrot meg mióta kijött a 8.1 szinte teljesen ki lehet kerülni, azt a részét én sem szeretem, de egyelőre a Win8.1 nekem jobban bejön mint a 4 évig használt és nagyrészt stabil Win7. Pár dolog persze szokatlan még 1 hónap után is, de jobb haladni a korral, pláne hogy a Win7 mainstream support jövő januárban véget ér. :)

[ Szerkesztve ]

(#6100) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Most hogy megy a szervízelés? Küldenek ingyen futárt érte ? Felhívtam a telemax számát, de élő emberig nem tudtam eljutni, mindenhol csak a gép beszélt, beszélt és beszélt ...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.