Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15401) LLaci89 válasza Volgafan (#15398) üzenetére


LLaci89
tag

Ezt csak hiszed, csak nézd meg h egy jobb játékost mennyire nehéz elérni.

(#15402) sasa311 válasza Volgafan (#15398) üzenetére


sasa311
veterán

Ezzel azért pár játékos vitatkozna - és jellemzően azok, akik platinában meg diamondban játszanak... :U

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#15403) 1NST1G8R válasza sasa311 (#15402) üzenetére


1NST1G8R
senior tag

Na ez a baj latod, o nyilvan nem ilyen tier-ekben mozog, es low elon sokszor elofordul hogy egy nem tul jo/kezdo jatekos melle bekerul meg negy szerencsetlenebb, igy ez a 10-bol 9 statisztikad lehet hogy diamondon meg platinumban megallja a helyet, de konyorgom tegyunk mar kulonbseget a ketto kozott.... :(((

[ Szerkesztve ]

Fortune doesn't favor fools.

(#15404) cbr688 válasza 1NST1G8R (#15400) üzenetére


cbr688
senior tag

passívja is erősödik
Passive: Frost Armor – Damaging an enemy with an ability or basic attack grants armor and reduces movement-slowing effects on Sejuani. If Sejuani already has Frost Armor, its duration increases.
Q: Arctic Assault – Bristle charges forward, knocking enemies into the air and dealing magic damage. The charge ends after knocking an enemy champion into the air.
W: Flail of the Northern Winds - Sejuani's next basic attack deals bonus magic damage to the target and enemies near it. She then begins to swing her flail, dealing magic damage to nearby enemies over time. If this ability is reactivated, she immediately starts swinging her flail.
E: Permafrost
Passive: Abilities and basic attacks apply Frost to enemies.
Active: All nearby enemies with Frost take magic damage and are slowed.
R: Glacial Prison - Sejuani throws a frost-forged bola in a line. If the bola hits an enemy champion, it shatters, stunning the target and nearby enemies. If the bola reaches its maximum range, it shatters and slows enemies. All enemies in the shatter area take magic damage.

[ Szerkesztve ]

(#15405) kexksz válasza 1NST1G8R (#15403) üzenetére


kexksz
addikt

Milyen 10-ből 9?

(#15406) sasa311 válasza 1NST1G8R (#15403) üzenetére


sasa311
veterán

Az egyéni teljesítményedet nem szabad, hogy befolyásolja az, ha hülyék a csapattársaid.

Én nagyon sokszor megkaptam anno, hogy "usless", mert volt pofám túlélni egy olyan teamfightot, ahol full retardul viselkedett a 4 csapattársam. És volt egy 0-20 csapatom, én meg voltam 2-1be és engem rageltek. Pedig én csak tettem a dolgom.

Nem lehet mindenkit lecarryzni, bronzba vannak olyanok, akiknek tetrist nem adnék a kezébe. De mint mondtam ez nem befolyásolja azt, hogyha TE jól pozícionálsz és játszol akkor nem fognak kifocusolni amíg nem hibázol.

kexksz

10 sírásból, hogy "jajj mindenki béna engem meg kifocusolnak" 9x az van, hogy szarul pozícionálsz és 1x az, hogy alkalmatlan a teamed az életre.

[ Szerkesztve ]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#15407) kexksz válasza 1NST1G8R (#15403) üzenetére


kexksz
addikt

Ezt a "diamondon meg platinumban megallja a helyet" hasonlatot sose értem. Milliószor egyszerűbb megnyerni egy olyan játékot, ahol mindenki rossz a csapatodat beleértve csak te vagy jó, mint egy olyat, ahol mindenki ugyanolyan jó. :U Ugyanez a mostani vitára: 800 elosok ellen könnyebb helyezkedni, mint 2800 elosok ellen. 800 elon nem védenek rendesen - és? Ez most kb olyan, hogy 10 kigyúrt állat ellen szükséged van védelemre, de 10 ovodás ellen nem. :D

[ Szerkesztve ]

(#15408) Honzi válasza kexksz (#15407) üzenetére


Honzi
senior tag

Az óvodások is lehetnek veszélyesek.
Söt...
Még a bohócok is...

;]

Ryzen 3600 & GTX 1080

(#15409) sagem válasza kexksz (#15407) üzenetére


sagem
addikt

de te abból indulsz ki, hogy mindenki helikopter csak te vagy napraforgó:) Ezt úgy értem, hogy hiába vagy te jó játékos, ha egyedül vagy a csapatodban a másik csapatban meg van 2-3 közepes képességű játékos, nem fogod lehozni a meccset:)
Figyelj, gyere le ide közénk, úgy h a másik 4 társad kétbalkezes, nálunk csak 3 bronze1es "normál" játékos lesz a többi szintén kacat, és ha megnyered így a meccset akkor fejet hajtok:)

ha az ellenfél is teljesen kutyaütő akkor az meg megint más tészta, olyankor persze, hozni lehet/kell a meccset..csak erre kevés az esély:)

Nem véletlenül csapatjáték ez, egy fecske nem csinál nyarat, lehet halomra ölni az ellenfelet, de EGYEDÜl nem fog az ember nyerni 3 normális játékos ellen, ha semmi segítséget nem kap. már csak azért sem, mert nem tud egyszerre mindenhol ott lenni ugye..:)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#15410) sagem válasza sagem (#15409) üzenetére


sagem
addikt

Abban igazad van, hogy fentebb a rosszabb játékos is sokkal jobb mint itt lent, de ez kétélú dolog, lehet h nehezebb úgy nyerni, de talán veszíteni is, hiszen legalább tisztában vannak az alapokkal, sőt, az átlag felett vannak tisztában azzal, hogy mit hogyan kellene csinálni. itt lenn sokan nem vágják az alapokat, hidd el:)

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#15411) zeli


zeli
aktív tag

Múltkor volt egy jó kis reddit post a low elo-ról egy diamond 1-es játékostól, és még ő is azt írta, hogy játszhatatlan fos. :D
[link].

Everybody repeat after me... We are all individuals.

(#15412) kexksz válasza sagem (#15409) üzenetére


kexksz
addikt

x+1 accounton játszottam már soraka middel, pantheon supporttal, 0/10 splitpush master yi middel, etc-vel ~1k elo körül, egyszer vesztettem, amikor az enemyben volt egy duo booster akik 5 percnél 10/0-ban voltak. nincsenek csodák, nem csak a te csapatod rossz ott, hanem mindenki.

season elején is úgy vittem fel haverom accountját 1k-ról 1.4k-ra 2 nap alatt, hogy csak zealeket vettem master yi-re és mindig azt pickeltem bármilyen rolera, pedig fél éve még jóval rosszabbul játszottam.

[ Szerkesztve ]

(#15413) sagem válasza kexksz (#15412) üzenetére


sagem
addikt

Persze vágom én, hogy mindent lehet, ezért élnek meg az eloboosterek is, bár azért az is sokat elárul hogy a boosterek 90%-a is douban nyomja az ipart, nem egyedül..:) Én csak azt tartom irreálisnak, hogy azt várod el a zemberektől, hogy platina (na jó, legyen csak gold) szinten játsszanak bronzban. Ha csak simán jobb vagy a szintednél az tényleg nem elég, de nyilván nem mindenki 3-4 szinttel jobb a saját ligájánál, azonban elvileg nem is kellene, egy tökéletes rendszerben (ami nincs persze)..:)

Én nem tartom magam kiemelkedő playernek, nem erről van szó, csak bosszant, hogy két biztos (nem szerencse alapú) módja van a bronzból való szökésnek:
1. premade mész, két ember már valóban elég erőt képvisel..
2. platina közeli player vagy (csak akkor miért szenvednél bronzban:) )

Én egyedül megyek, és szépen hullámzik a statom, kapok jó s rossz csapatot, a W/L arányom pont 50%os..:)
De amikor mondjuk 17-2 csinálok akkor sem érzem úgy, hogy na ezt most én egyedül hoztam le, s nincs is így.

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#15414) trassher válasza sasa311 (#15406) üzenetére


trassher
addikt

Látom megint témánál vagyunk.

Az egyéni teljesítményedet nem szabad, hogy befolyásolja az, ha hülyék a csapattársaid.
Ezt komolyan gondolod? Játsszál légyszives 3-4 kotorék szökevénnyel egy csapatban akik nem állnak másból csak abból hogy spammelik a chatet és feedelnek. Lehetsz te akármilyen jó ha az enemy itemek és lvl szinten magasan fölötted áll. Mint tudjuk az erősebb kutya baszik....

Mostani 2 meccsemen nem ment más csak az hogy kit kell report-olni, miért szar a csapat.

Nasus-al vagyok Wukong ellen, cs-em több, nem tud pusholni, tartom szépen ahogy kell. Majd megjön a junglerünk és agyonvereti magát vele 3szor, majd lenn ezt eljátsza az enemy adc-vel is (Varus).
Na akkor játsszak én jól továbbra is egy 3/0-s Wukong ellen akinél már brutalizer van meg giants belt.
Hiába vagyok jó ha valaki mindig beleszarik a palacsintába.

Redmi Note 7

(#15415) kexksz válasza sagem (#15413) üzenetére


kexksz
addikt

Nincs olyan, hogy számra pontosan ennyi vagy ennyi elo legyél, ha egy kicsit jobb vagy a szintednél az teljesen normális, lehet, hogy 200 ratinggel az alatt vagy, mint amit érdemelnél, lehet, hogy 200-al felette. Viszont olyat, hogy valaki mondjuk Gold lenne és Bronz 5-ben van még az életben nem láttam, mert ilyen nincs is.

[ Szerkesztve ]

(#15416) sagem válasza kexksz (#15415) üzenetére


sagem
addikt

Ez világos, és nem is ezt írtam. De a kicsivel jobb vagyok a szintemnél zászlóval soha a büdös életben nem fogom EGYEDÜL lehozni a meccseket, sorozatban:) Nem is kell, mert elvileg ezért játssza ezt 5x2 ember, csak így megint oda kanyarodunk ki, hogy az ÁTLAG pistáknak marad a remény, hogy azonos számú balfék kerül mindkét csapatba:)

Ha meg sokkal jobb vagyok a szintemnél biztosan lehozom..csak az meg már nem az átlag kocaplaywr amik itt alul vannak:)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#15417) Honzi válasza kexksz (#15415) üzenetére


Honzi
senior tag

Jó a match historyd!
Annak a karthusnak revive+teleport kombo kéne.
Fiddlenek meg egy infiniti,phantom. :DDD

Ryzen 3600 & GTX 1080

(#15418) kexksz válasza sagem (#15416) üzenetére


kexksz
addikt

"De a kicsivel jobb vagyok a szintemnél zászlóval soha a büdös életben nem fogom EGYEDÜL lehozni a meccseket, sorozatban"

Én ezt nem is mondtam. Ha kicsivel vagy jobb annál, mint ahol vagy, azzal semmi baj nincs, előbb írtam, pár száz ELOs ingadozások simán lehetnek. Ez minden elo-n így van, ha eléred a saját jelenlegi skillcapedet - az dönt, hogy melyik csapatban vannak jobbak, mert egyedül már nem fogsz tudni carryzni. (Jó, persze mindig az dönt, hogy hol vannak a jobbak, de remélem érted, hogy hogy értem. :D) Ha igen, akkor meg még nem érted el. Nem tudom, hogy ezt miért hiszi mindenki, hogy csak kis elon van így. Saját elomon kb 10-ből jó ha 1 játékot lecarryzek egyedül, mert szimplán nem vagyok hozzá elég jó, ennyi, nincs mit ragozni. Ha fentebb tartoznék akkor nem itt lennék, nincsenek titkos összeesküvések a League rendszerben, akármilyen hihetetlen. :D

@Honzi: Nem szeretem a revive-ot, mert olyan, mintha kiírnám a nevem mellé, hogy azt szeretném, hogy a jungler csak az én lane-emen üljön. :D

[ Szerkesztve ]

(#15419) sasa311 válasza trassher (#15414) üzenetére


sasa311
veterán

Ezt komolyan gondolod? Játsszál légyszives 3-4 kotorék szökevénnyel egy csapatban akik nem állnak másból csak abból hogy spammelik a chatet és feedelnek.

Halálosan komolyan.

Ugyan megdogadtam, hogy S3-ban tuti nem játszom már rankedet, mégis a múltkor egy haverom helyett beültem, mert ki kellett ugrania a gép elől. Bronze IV. 9 db kotorék nyomorék volt abban a játékban, hogy egész konkrét legyek + a haverom, aki jungle master yi-t volt képes pickelni és majdnem meghalt red buffon, úgy adta át a gépet :DDD

Lehoztam 20-2-be, 20 min surrender volt.

Pont a nyomorékokat nagyon könnyű lehozni.
A gondok akkor kezdődnek, amikor már eléred a tudásod körüli szintet (max. egy picit alacsonyabbat), mert ha neked Silver I. a "szinted" akkor Silver III.-ban már nem tudsz egyedül meccset nyerni. De ha Silver I a szinted akkor bronzba röhögve lehozol egy meccset.

Az meg, hogy direkt vagy agyatlanul feedel egy lane - előfordul. A "lehozod a meccseket" nem azt jelenti, hogy 100% a winrated, hanem, hogy stabilan több, mint a loss.

kexksz meg amúgy a legjobb példa arra, hogyha valaki akar és fejleszti a játékát akkor feljut. Egy éve még ő is itt zokogott, hogy pfúj, pfaj köcsög elohell, szar fos hugy qqqqqqqqqqq. Most meg már goldba van és titokba csak AP teemot játszik smurfon! ;]

[ Szerkesztve ]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#15420) BoneDragon válasza sasa311 (#15419) üzenetére


BoneDragon
veterán

Captain teemo on duty!! Ennyi, legdurvább champ! :C

(#15421) kexksz válasza sasa311 (#15419) üzenetére


kexksz
addikt

Nem is goldban vagyok, Teemo nevét meg ne rakd velem egy mondatba, keresztények is járnak erre a fórumra. :D

(#15422) sasa311 válasza kexksz (#15421) üzenetére


sasa311
veterán

Diamond wazze?

Platinum III dafuq :R

Tudom én, hogy alton teemozol (nyuszi skinnel), kár tagadni!

[ Szerkesztve ]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#15423) hugi0


hugi0
őstag

Ohh sracok !

En mar nem egyszer talalkoztam olyan csapattarsal, hogy silver 1-2 ben volt.
- es fogalma sem volt a support vagy eppen mas post mivoltarol, gondolom valamelyik haverja felhuzta ot is.

En leginkabb azon vagyok kiakadva, hogy sup runa nelkul jonnek suportolni.
Ez ugyan az mintha ADC jonne AD runak nelkul.

TeamSpeak-en voltam egy Szotyi011 nevu sracal kerdem tole "tuti akarsz supportolni ?"
A valasz Igen.
A kovi kerdesem milyen sup runaid vannak ?
A valasz: Suppnak AP runa kell. - kulonben is csak ad meg ap runam van.
- szerencsere mazlim volt jungleben, mert enemy jungle atjott a pirosomra, en meg eppen lekaszaltam ot, igy ot mar ki is lehetett X-elni.
Nekem +1 szintet es 400 goldot jelentett, amivel nagyon hatekonyan tudtam segiteni top-ot es bot-ot.
- bar bot-on sokkal nehezebb a gank, mert 3v2 ben a 3 nak nehezebb osszedolgozni mint 2v1 be a 2 nek.
Miden egy gank-et nem toltam, mert nem volt ra szukseg 4-0 volt eleg hamar.

Ezert is van az, hogy ha tehetem elobb mindig top-ot es mid-et segitem, ha jung-eles vagyok.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#15424) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Ocelote-t kikéne baszni abból a csapatból, megint ő dobta el. Bemegy dianaval enemy team közé erre instant elnyomja hourglasst mikor nem is őt focusálják ami azt jelenti, hogy több mp dmg kiesés és így bukták is az egész meccset. Ezt az embert egyre fájdalmasabb nézni.

(#15425) n a x v i L


n a x v i L
aktív tag

LCS: Gambit vs EG
Snoopeh malzahar jungle :C. Na erre kíváncsi leszek :D.

Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.

(#15426) Kanczy válasza n a x v i L (#15425) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

:(

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#15427) ClydeBeka2 válasza n a x v i L (#15425) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Azt tudod, hogy ez honnan jött? :D Múltkor A-Zig csinálta a jungle-t és elég jó game jött ki a Malza jungle-ből. Mondjuk ahhoz nem a Nasus-t kéne leultizni :D

RESET PENTAKILLLLLLL!

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#15428) n a x v i L


n a x v i L
aktív tag

Alex Ich Kha'Zix penta GG.

Szerk.: Alex Ich Kha'Zix-szal mindig ownol. Nem értem miért nem bannolják ki.

[ Szerkesztve ]

Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.

(#15429) Stormcharger


Stormcharger
csendes tag

Sziasztok!

Jungle playert keresünk multigamingbe, komoly szándékokkal. Sajnos elég sok időnket vette el a keresés, de 2 probléma akadt mindig, mégpedig: -Nem volt jó player.
-Kevés aktivitás.

Nem vagyunk atomistenkirályprogamerek, de fejlődni szeretnénk, mint mindenki.

Ami fontos: Kupákon való részvétel. Többek közt tonsofdamage kupa (ami nem túl színvonalas, de gyakorlásnak jó), go4lol is menne.

Elvárások: Team speak 3.
Napi szintű aktivitás a nagyobb sikerélmények érdekében.
Mondhatnám, hogy nem számít az "elo", de azért goldnak jó lenne lenni.
Életkor 18+, ami nem feltétel annyira, mert láttam én már 16 éves felnőtt embert, de 25 éves gyereket is!

Ingame most jelenleg : Devilsmile névvel értek el, de a hétfőtől újra a rendes accountomba leszek.

Vegyetek fel bátran még ma: )

No pain, no gain.

(#15430) zeli


zeli
aktív tag

0/5-ös rengar kijelentette, hogy ő most akkor innentől AFK. szánalom
Azoknak, akik nagyképűen kijelentik, hogy EUW sokkal jobb mint EUNE: Azok az arrogáns nyugati faszkalapok semmivel sem jobbak, mint a másik banda. Ne gyertek ilyen baromságokkal, hogy X,Y pro ott játszik, mert a kutyát macskát nem érdekli. :)

Everybody repeat after me... We are all individuals.

(#15431) Volgafan válasza Stormcharger (#15429) üzenetére


Volgafan
senior tag

Régió?Én meg euwesten keresnék társakat,akik befogadnának...

játékban nevem:StanAndPan

[ Szerkesztve ]

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#15432) Kanczy válasza Volgafan (#15431) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Elolvastad a hozzászólást :F

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#15433) Volgafan válasza Kanczy (#15432) üzenetére


Volgafan
senior tag

el?

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#15434) Stormcharger válasza Kanczy (#15432) üzenetére


Stormcharger
csendes tag

Igaza van sajnos, eléggé hülye dolog volt Tőlem, hogy nem írtam ki. Eu west szerveren.

No pain, no gain.

(#15435) Danex


Danex
addikt

Szánalmas ez a Ranked rendszer. Promotion-be vagyunk Bronze 1-ben és ilyen csapatot kapunk az utolsó döntő meccsre, hogy platinásokkal van tele és persze még unrankedek. Legalább a Promotion-be lévő csapatokhoz ne dobná be ezeket.

(#15436) kexksz válasza Danex (#15435) üzenetére


kexksz
addikt

Solo rating külön van a team ratingtől, mixelni a kettőt nem hiszem, hogy jó ötlet lenne.

(#15437) Danex válasza kexksz (#15436) üzenetére


Danex
addikt

De ha nem tudni még milyen szinten vannak, mivel nincs meg az 5 meccsük akkor a rendszer ne a promotion-be lévő csapatokhoz dobálná be ezeket. De annyit lehetne szerintem tenni, hogy ha platinás az ember a soloban akkor 1 ligával lentebbi csapatokkal játszatnák le az 5 meccset nem pedig így találomra bedobálni a Bronze-hoz.

(#15438) WinnerB0Y


WinnerB0Y
senior tag

Ha már mindenki teamet keres akkor én is :)
Még nem rankedes aktív teambe beszállnék.

EUNE: iNeeko

(#15439) LLaci89 válasza Danex (#15437) üzenetére


LLaci89
tag

Én rákérdeztem riotnál hogy miért van ez. Nálunk például még silver4ben rakott be ellenünk promotionben platina 1-es csapatot(szóval nem unraked). Válasz az volt, hogy így kipróbálhatjuk magunkat erősebb csapatok ellen is ;] .Plusz még sok bla-bla is volt benne. :D

[ Szerkesztve ]

(#15440) sunyi18


sunyi18
tag

Sziasztok.
olyan problémám lenne,hogy elkezdem letölteni a játékot és így random bezárja a letöltőt csak úgy, vagy kiírja hogy leállt es elnézést a kellemetlenségért bla bla bla...próbáltam nagyon sokszor de csak 20% ig jutottam el de volt hogy 5% ig se.. :(
valaki nem tudná megmondani miért csinálja? előre is köszi!

MSI B85-G43 i5 4750 CoolerMaster Hyper 103 2x4GB Corsair 1600 Samsung 840EVO 120gb SSD CoolerMaster GX550W Zalman Z9 Plus

(#15441) hugi0 válasza sunyi18 (#15440) üzenetére


hugi0
őstag

Probald meg itt ZIP formatumban van a telepito 2,4Gb.

Akkor mar csak patch-elni kell ami megint eleg sok ido lesz.

En most elkezdtem letolteni 17 percet ir ki.
Aztan megmondom mi van benne, ugyanis tegnap elotti datummal van ellatva.
- valoszinuleg a patcheket is tartalmazza.

2X is megprbaltam 200 mega utan kiirta, hogy a forrasfile nem olvashato.

3X-ra is ez volt. - nem probalkozom tovabb.

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#15442) sunyi18 válasza hugi0 (#15441) üzenetére


sunyi18
tag

köszi szépen,holnap megpróbálom!

MSI B85-G43 i5 4750 CoolerMaster Hyper 103 2x4GB Corsair 1600 Samsung 840EVO 120gb SSD CoolerMaster GX550W Zalman Z9 Plus

(#15443) hugi0 válasza hugi0 (#15441) üzenetére


hugi0
őstag

Ezt talaltam meg Riot Forumban.

Ez pedig torrent. - en ezt valasztanam.
- meg az ejszaka le is toltheted.

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#15444) harcikoca


harcikoca
senior tag

refundolni akarom 2 championom, de nincsenek benne a listába. Ilyenkor mit lehet tenni?

AMD+Ati powee'R

(#15445) sunyi18 válasza hugi0 (#15443) üzenetére


sunyi18
tag

sajna nem jó:( felrakom és kiírja hogy hiányzik a lol.laucher.exe ... pedig ott van a mappában

MSI B85-G43 i5 4750 CoolerMaster Hyper 103 2x4GB Corsair 1600 Samsung 840EVO 120gb SSD CoolerMaster GX550W Zalman Z9 Plus

(#15446) domesz válasza harcikoca (#15444) üzenetére


domesz
aktív tag

Ha jól tudom csak az elmúlt 90napba vásároltakat lehet refoundolni, utána kitörlődnek a listából.

domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!

(#15447) BoneDragon


BoneDragon
veterán

(#15448) Kanczy válasza BoneDragon (#15447) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Az előbb kicsit a haja rálógott a mellére, úgyhogy gyorsan átigazította a válla mögé, és kihúzta magát... :C :U

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#15449) sagem válasza BoneDragon (#15447) üzenetére


sagem
addikt

egy újabb "strip streamer", úgy látszik a LoL vonzza a hölgyeket, van már jó pár powered by boobs versenyző a mezőnyben ;]

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#15450) neato3loco


neato3loco
senior tag

raérnek.. :((( :(((

~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.