Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21482) Steady74 válasza zolynet (#21479) üzenetére


Steady74
addikt

Szóltam én a Lizának, az meg nagyívben szart rá :) Kocogott szépen, aztán haverkodott, aztán visszajött. A baj csak az, amikor 100 métert üget és látom, hogy hallja, de nem foglalkozik vele.

Zsolával sétáltunk a Farkaserdőben kedden, találkoztunk egy fsza pitbullal. Pórázon volt, Liza persze odament haverkodni, az meg már bemerevedett és ugrott volna rá. Gazdija fülén fülhallgató, fején kötött sapka, susogós mackó... aztán odament Albi is haverkodni, arra is ugrott a pitbull. A csávó meg mondja, hogy faszért mennek oda a kutyák, köszönjük meg, hogy nem kapta szét őket. Ilyen kutyát minek hoznak ki olyan helyre, ahol sokszor 2 éves gyerekek sétálnak, családok, és sok kutyás. Szájkosár persze nem volt rajta.

Dorian: Lizát is elkapták tegnap, egy steffi, jól összenyálazta a fejétől a háta közepéig, aztán persze Liza mindig megadja magát, meghempergőzött a porban, és úgy nézett ki mint egy szamár, totál szürke volt.

Aztán meg játszott egy 7 hónapos vizslakölyökkel, akkorát rohangáltak, hogy alig tudott hazajönni :D Csipesznek hívták a kutyit, aranyos volt.

Liza ma 7 hónapos :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.