Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#54258) kisskd


kisskd
tag

Újabb sorozatú gépek (mondjuk HP 840 G7/G8) és a Thunderbolt 3 dock barátságáról van valakinek tapasztalata?

Most Zbook 14u G6-ot, és Zbook 15 G3-at használunk több ilyen dokkolóval, de elég beteges a megoldás. Ritkán teljesen megáll az élet újraindításig, az meg kb. mindennapos (de nem folyamatos), hogy a dokkolóra kötött USB cuccokat (főként egér/bill) nem ismeri fel/csak fél percig látja, ekkor van, hogy TB3, vagy a USB kihúz-bedug segít, van, hogy csak a restart. Próbáltam dupla kábellel, a kis 14-est aminek nem kell a craft, próbáltam szimplával, és próbáltam más márkájú TB kábellel is. Frissítettem BIOS, és firmware-t ezerszer (bár utóbbi általában hibára fut), 2 gépet, és 4 dokkolót cserélgettem össze-vissza, a hiba nem eszközfüggő.

Ha a meglévő gép-dokk kombóra van valakinek javaslata, azt is megköszönöm, de ettől függetlenül is érdekelne, mi a helyzet az újakkal, mert időszerű lenne újabb beszerzés, és akkor szívesen maradnék kompatibilitási körön belül.

(megj.: 2-3 monitor van minden munkaállomáson, így a dokkolt gépek lehajtva kerülnek a helyükre, a dokkolóról ébresztjük őket, ezt a nem saját márkás dokkolók elvileg nem szeretik, ezért nem néztem még Dellt, stb.)

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.