Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2192) Floyd80 válasza #65675776 (#2188) üzenetére


Floyd80
addikt

Átnéztem az RTX topicot, persze volt nagyon szellős ház is 62 fokkal, volt 68 fokos is, a sajátomat nem mondanám rosszul szellőzőnek, tény elölről kevés jut be az oldalrácsokon, de ha leveszem az elejét akkor se jobb a helyzet. Ha fenn van oldallap, ha nincs, proci, vga kb. ugyanannyit melegszik, ebből gondolom, hogy jól szellőzik. Nagy házban azért a VGA-hoz levegőt juttatni nem egyszerű. Tény most nagyon meleg van, ez is becsapós, néha megy a klíma szobában, néha nem, pár fok is nagy különbségeket csinálhat.

Mindegy, szereztem tegnap Kryonautot csak úgy kipróbálni. Először is, nem tudom kenni, mind a spatulán végzi, pillanatok alatt összeáll, nem terül, nekem ez nem megy, ha ujjal nyúlsz hozzá, akkor meg az ujjadon marad az egész. Pedig YT videó is van ahol szép folyós és kenhető.

Szóval így X-ben vittem fel, procin úgy néz ki kicsit jobb, mint az MX4, VGA-n ugyanaz, nem hozott semmit. Most semmi oldallap, előlap nem volt a gépen, ment a hetven fok felé.

Reggel megnéztem újra, 68-69 fok Kingdom Come-ben egy kis séta után, szépen terült rajta, de kipróbáltam utána még a Chill Factort, amit az ARO-M14-hez adtak. Ez fehér és nem is a CFIII, hanem valami régibb, de premium van ráírva. Ezt lehetett kenni az egészre és ilyen 66 foknál megállt, szoba hőmérséklet nem változott, teszt nagyjából ugyanaz volt.

Lehet ez jobban reagál a sima chip+hűtőtalp kettősre, mint a kupak + hűtőtalpra az MX4, Kryo (?). Majd megnézem este, hátha csak pillanatnyi "siker".

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.