Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#108088) Mathiask válasza gordonfreemN (#108079) üzenetére


Mathiask
senior tag

Hát jó kérdés. De erősen függ szerintem attól, hogy milyenek a felhasználói szokásaid.
Ha szeretsz hangosan zenét hallgatni és mondjuk szub nélkül mozizni akkor lehet az 500-as jobb. Mármint hangsugárzók tesztjei alapján nekem mindig az jött le, hogy adott sorozaton belül a nagyobb membránnal szerelt változatoknak kevesebb a mélyfrekvenciás torzítása nagyobb hangerőn.(nyilván ez nem nagyon meglepő))

Akkor is az 500-ast választanám, ha nagyon hosszútávra tervezel vele, mert olyan típus vagy, hogy nem cserélgeted a cuccaidat. Mert akkor lehet előbb utóbb nagyobb szobába költözöl és akkor kelleni fog Illetve ha jó az akusztika és/vagy akusztikai kezelést is csináltatnál majd, akkor talán kisebb eséllyel lesz az 500-as sok. Főleg ha dspzni is szeretnél majd. A neten a 300-as mérése van fenn, az elég kiehyenlített, lehet az 500-as is olyan, csak mélyebre megy, nem tudom.
Ellenben viszont ha tudod, hogy nem vadulnál a hangerővel, nem kell az extra mély a zenéidhez, mozihoz és amúgy is tudod, hogy problémás a szobád és még az árkülönbözetet(jól látom, hogy kb 250e a különbség) is jól el tudnád költeni a rendszerre, akkor a 300as lehet a nyerő. De meg is kéne hallgatni őket, az egy támpontnak jó lenne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.