Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1637) HaaS válasza #51736960 (#1629) üzenetére


HaaS
addikt

Jaja, a slow connectiont azt mindig írja nekem is. Attól függően, hogy milyen erős a tér; vagy csak felvillan, vagy jön többször is, nem igazán van jelentősége... oda se neki.

Nem tölt vészesen sokat (nemtom mennyi a limited)... asszem a Fantasica-t próbáltam tőlük, apám, az elinduláshoz leszedett valami 300 megát...
Ez a kontakt dolog nem rémlik.. fészbukos login volt? Én csináltam egy accountot náluk, azt kalap... most épp nincs event (ma lett vége a PvP event első fordulójának, 4600 körül végeztem), csak a normál fight, viszonylagos nyugalom van. (Bár a rewardok miatt kicsit összekavarodott a bazár.)

Special dungeonök jönnek nemsokára!

szerk: nézd már meg, hogy a maga a Blood Brothers mennyit töltött, merrt nekem ez így gyanús... applikációra lebontva ott lesz valahol a settingsben.

[ Szerkesztve ]

"a sárkány is csak ember" - oxox

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.