Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#8156) Vandit. válasza Rivaul (#8151) üzenetére


Vandit.
addikt

Genji fogyni akar azt mondta.Az,hogy mellette izmot is felszed az más dolog.Ilyen eddzés mellé,amit leírt tökéletesen jó,amit írtam,sőt a tejsavóval nem sokra megy bicikli és úszás után,arra megfelelőbb a bcca.Ha elolvasod a linkelt cikket rájössz miért. ;)

szerk:Ezért

A BCAA-k gyorsak és hatékonyak, melyből következik, hogy egy átlagos fehérjedús étkezés alkalmával (mindegy hogy ez protein italt, vagy húst, halat, tejet, szóját, vagy más fehérjeforrást jelent), mikor az elfogyasztott BCAA´k nem szabad formában állnak rögtön a test rendelkezésére, nem jelennek meg rögtön a vérben. Az étkezés utáni emésztést követően, a vérbe belépő aminosavak 70%-a BCAA, melyek ekkor már az izomzat rendelkezésére állnak. Tehát az Ön izomzata, csak 3 órával később kapja meg a protein italából az izomzatához szükséges BCAA mennyiséget, és a vérébe belépő 50 - 90% BCAA´k mellett, a maradék részt a többi 15 féle esszenciális és közép-esszenciális aminosavak alkotják. A fehérje koncentrátumokból Ön nem tudja BCAA-khoz juttatni AZONNAL az izomzatát, mellyel mondjuk egy edzés utáni időpontban nem késlekedhet!

A BCAA-k második nagy előnye, hogy a szabad BCAA kiegészítőkben jelen lévő, izolált BCAA´k a fehérje-oxidatív enzimatikus folyamatokat nem aktíválják!
A whey protein majdnem 25%-a BCAA (sőt a nagyon jó Whey protein hidrolizátumban szabad és peptid formában), és ezek az aminosavak a whey proteinnél kb. 45 percen belül, a whey protein hidrolizátumnál (de csak a ’valódi’ hidrolizátumok esetében és nem az általánosságban ismert, és eladásra kínált fehérje-tablettáknál, melyekben alig volt hidrolizátum tartalom) már 15 perccel az elfogyasztásuk után a vérben vannak. Ezért gyakran ezeket a fehérjéket ajánlják az edzés utáni vagy az edzés közbeni protein szükséglet gyors pótlására. EZ AZ AJÁNLÁS NEM A LEGMEGFELELŐBB...

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.