Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#13394) bandus válasza nostrum (#13380) üzenetére


bandus
veterán

Csepy ;)

Uzsi:
[I]Muscletech - Hydroxycut Hardcore vs. Nutrex - Lipo6 Liquigels

Mivel tegnap elfogyott a Lipo6-om ezért megírnám a tapasztalataimat, összehasonlítva a nagy ellenféllel. A Hydroxycut-ról már korábban írtam, nagyon jó véleménnyel voltam róla.

Meg kell mondjam őszintén, nem estem hasra a Lipo6-tól. Ugyan nyomonkövetni nem tudtam a súlyfogyást, mivel a Lipo6 használattal egy időben kezdtem el a ciklizálást, ezért hol többet hol kevesebbet mutatott a mérleg, de ennek ellenére én úgy érzem hozzátett a fogyáshoz. Az első napokban éreztem némi termogenikus hatást, ami aztán vagy megszűnt vagy pedig "hozzászoktam" így nem érzékeltem. Pörgető hatása abszolút semmi, viszont egy pici élénkítést azért éreztem, ami nem 1-2 óráig tartott, hanem hosszabb ideig. A történethez még az is hozzátartozik h a Lipo6-ot extra adagolással használtam vagyis 2x3 kapszulával.

Összehasonlítva a két terméket, azt kell mondjam h számomra a Hydroxycut Hardcore vált be jobban. Ahogy már korábban írtam, hetente 0,5 de volt amikor 0,6 kilóval fogytam többet. És ez biztos a terméktől volt, mivel használata után ismét heti 1 kilogramm volt a fogyás mértéke.

Így az értékelésem:

Hydroxycut Hardcore: 5
Lipo6: 3,5-4[/I]

ezt még Bubi írta odaát.

[ Szerkesztve ]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.