Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:56

LOGOUT.hu

Gyakori Kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8951) bl4ze


bl4ze
veterán

Urak! Erre [link] senki ? :F

.:. bl4ze .:.

(#8952) EmberXY válasza nofi (#8950) üzenetére


EmberXY
addikt

Ez eleve egy érdekes kérdés, hogy a fontosságjelölők valóban hasznosak-e, én például visszaállítottam az eredeti nézetre.
A hiányosságot itt én abban látom, hogy nincsenek a levelek kategorizálva, több ezer levélnél ez valóban macera, én éppen ezért mindig minden beérkezettre rádobok egy címkét, vagy manuálisan, vagy eleve szűrőkkel, mert én is 2006 óta használom és van tartalom bőven, párszor jártam már úgy én is, hogy kutatni kellett.
Az Exchange-et nem ismerem, én csak a webes felületet használom, ott szerintem nincs olyan lehetőség, amit kérdeztél, csak a címkék, szűrők.
És ha már végképp csak a keresésben bízhat az ember, van jónéhány hasznos operátor, amit használni lehet, hogy könnyebben belőhető legyen, hogy mit keresünk: [link]

Up the Irons!

(#8953) jbauer05


jbauer05
tag

Jól sejtem ha az illetőnek nincs beállítva se telefon se másodlagos email, akkor már nem lehetséges a jelszó visszaállítása ? Az illető elfelejtette a jelszavát.

(#8954) Dluinet válasza jbauer05 (#8953) üzenetére


Dluinet
nagyúr

előveszi a kockás papírt amire felírta a jelszót, arra az esetre ha elfelejtené

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#8955) stvnppp


stvnppp
senior tag

Sziasztok!

Van olyan funkció, ami alapján vissza lehet állítani egy bizonyos dátumra a fiók állapotát? (a-mailek) Vagy esetleg supporton keresztül? Mintha emlékeznék, hogy telefonszámok, névjegyek esetén van ilyen funkció.

Üdvözlettel:

István

(#8956) Orionk


Orionk
senior tag

Sziasztok!

Windows 10 - 64 bitesre tudnátok-e ajánlani olyan Gmail Notifier alkalmazást, amivel egyszerre több gmail-es fiókot tudok figyelni? Olyat szeretnék, ami lent a jobb sarokban az óra mellett a SysTray-ben futna, de nem találok.

köszönöm

(#8957) sajog159 válasza Orionk (#8956) üzenetére


sajog159
aktív tag

Ezt néztél?

(#8958) HXY


HXY
addikt

Sziasztok!

Az elmúlt egy héten több ismerősöm is panaszkodott, hogy nem érkeznek meg egyes emailek a Gmail-be.

Május 11. és 14. között 5 esetben velem is megtörtént.
A szemem láttára küldtünk emailt, és nem érkezett meg, nem is spam, hanem teljesen elvesztek.

Más is tapasztalt hasonlót?

Kb. 10 éve van Gmailem, a zárt beta indulása óta, de ilyen még sose volt...

[ Szerkesztve ]

(#8959) dm1970


dm1970
tag

Üdv!

Egy kis segítségre lenne szükségem. A gmail fiókom nem fogadja el a jelszót, egyszer sikerült egy olyan felületre jutni, ahol azt írta ki, hogy a jelszava X nappal ezelőtt megváltozott. Én biztos nem változtattam meg, biztos, hogy nem maradtam bejelentkezve sehol, tehát úgy néz ki, hogy valaki be tudott lépni a fiókomba és megváltoztatta a jelszavamat. Ezt a címet csak a gplay miatt hoztam létre, levelezésre nem használtam, csak néha léptem be, utoljára kb fél éve.
Ami ezen kívül még gondot jelent, az a balf...ságom, mert a másodlagosnak megadott email címet, mikor szolgáltatót váltottam, elfelejtettem megváltoztatni, s azóta ki lett adva másnak, s az ellenőrző kódot Neki küldi. Másik emailre is küld kódot, de akkor meg azt írja a kód beírása után, hogy "köszönöm, hogy megerősítette fiókját, de nem tudom beazonosítani, hogy az öné-e".
Van erre valami megoldás?

K dm

(#8960) mexel


mexel
veterán

Végre ismét egy hasznos fejlesztés, az új bejelentkezési felület. :W Sajnos nem egy hanem sok gmail címet kell használnom különböző feladatokahoz, eddig egy jelszókezelővel simán meg tudtam oldani hogy belépek, majd ha kiléptem mehetett a következő. Most nem találok olyan lehetőséget hogy ne maradjon bejelentkezve, ha kilépek akkor is ott van az előzőleg használt emailcím. Csak úgy tudok kilépni hogy kb 6 kattintásos módon ki akarok lépni, törlöm a fiókot a böngészőből stb stb. Ráadásul a jelszókezelő sem tudja beírni a két lépcső címet-jelszót. Nagyon örülök. :(
Nincs valami mód hogy a régihez hasonló egyszerűsített felületet használjak, vagy hogy automatikusan teljesen kilépjen?

(#8961) tpeter77


tpeter77
addikt

sziasztok,

Főnököm az alábbi problémával keresett meg. Telefont cserélt, és jópár telefonszám hiányzik, mert a google fiókjához van rendelve.
oké, hát jelentkezzünk be, nos a kódot nem tudja. Szerintem az előző telefonjához regisztráltak neki egyet, de a jelszót vagy nem ő írta be, vagy elfelejtette.
Megpróbáltam, hogy belépek kóddal, amit a telefonjára küldenek smsben. Nem tudom hogy miért, de megkapta a telefonjára kódot, begépeltük, viszont azt írta ki a google, hogy nem tudja beazonosítani a tulajt, és nem engedett belépni.
Nem tudnátok segíteni hogy be tudjunk jelentkezni?
köszi.

(#8962) #02683648


#02683648
törölt tag

Android-os Gmail értesítési problémám lenne, nem tudom hogy ez hova tartozik, a nagy gmail topicba vagy az egyes telefonok topicjába. Beírom mindkettőbe talán nem lesz belőle baj.

A következő van:

LG G4-emen két gmail fiók van beállítva, mindkettőn a beállításoknál aktivizálva van az értesítés, plusz az akku optimalizálás menüpontban is ki van kapcsolva biztos ami biztos a gmail.

Ehhez képest amikor érkezik vmi gmailes üzenet az ipaden rögtön jelez a gmail app, a G4-en sokszor akkor se jelenik meg amikor a telefon fel van ébresztve (samsungon más probléma van, ott amikor alvó állapotba van a telefon akkor nem érkezik meg a gmail értesítés, amit már tudok kezelni, de ott legalább egyszer megérkezik, itt a G4-en egyáltalán nem!)

Mit nem csinálok jól?

(#8963) sinci01


sinci01
aktív tag

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, ha a mobil telefonról küldök emilt a gmailből, akkor otthon a Thunderbirdben Beérkező levelek között megjelenik az elküldött levél. Ezt hol tudom kikapcsolni, hogy a Thunderbird ne töltse le?

(#8964) FrezeR


FrezeR
senior tag

Sziasztok

Olyan problémám van, hogy ha pl. van egy előre megírt sablon szövegem és abban kicserélek egy szót, tehát átírom, akkor a szó elé illetve utána is berak egy "láthatatlan" szóközt a gmail amit aztán ki kell törölnöm, hogy ne tördelje szét a szöveget. Böngészőből írom a levelet, és mivel ez elég sok időt elvesz a javítások miatt elég kellemetlen a dolog.

Van ötletetek miért van ez?

(#8965) macilaci78


macilaci78
nagyúr

Sziasztok!

Google Drive-ban hogyan lehet beállítani úgy a megosztást, hogy egy bizonyos domain-nel bárki hozzáférjen?
Például van az info@cégnév.hu, kapcsolat@cégnév.hu és számlázás@cégnév.hu e-malcímek, de én be akarom állítani, hogy a @cégnév.hu összes e-mailcíme láthassa a megosztást.

Ugyanez youtube-ra is érdekel.

Köszi!

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

(#8966) Dluinet válasza macilaci78 (#8965) üzenetére


Dluinet
nagyúr

asszem a gmail üzletibe van
G SUIT -ban

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#8967) general


general
addikt

sziasztok!
neki akartam esni a Gmail Címtár gyomlálásához, egyesítések, törlések, stb, hát tudjátok..:-) PC-ről, Gmail fiókban csinálnám, mert sokkal könnyebb, mint telón.
azonban nem értem miért, de semmit sem enged törölni a Címtárban, állandóan azt írja ki, hogy hiba történt blabla... a szerkesztés működik, telón is látom a változtatást, de törölni nem tudok.

Mi lehet a gond vajon?

[ Szerkesztve ]

(#8968) TigerCat válasza general (#8967) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Próbáld kiexportálni valamennyit, majd töröld az összeset és hívd be újra. Esetleg másik fiókba, ahol tudod szerkeszteni.

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#8969) Toninho13


Toninho13
aktív tag

A gmailnél hogyan lehet beállítani, hogy a neveknél a vezetéknevet írja előre, utána az utónevet? Telefonnál eléggé zavar, hogy fordítva írja ki a nevet. Eddig a vezetékneveknél volt a keresztnév, ezért nem volt bajom vele, viszont most csatoltam egy exchange fiókot, ahol nem tudom átírni a névjegyeket.

(#8970) Dluinet válasza Toninho13 (#8969) üzenetére


Dluinet
nagyúr

gmail > bal felső sarokban rákattintasz a gmail feliratra > kiválasztod a címtárat > baloldalt legörgetsz a beállításokra > kiválasztod a neked tetsző rendezést

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#8971) zoli121


zoli121
aktív tag

Sziasztok. Sajnálatos módon ellopták a gmail fiókomat. A kétlépcsős azonosítás nem volt bekapcsolva (tudom hülye voltam hiba volt) ő bekapcsolta persze így teljesen ki lettem zárva. "Elfelejtett jelszó" menüpont alatt kér olyan információkat amik az azonosításhoz szükségesek de ezekre már nem emlékszem ( fiók létrehozás dátum, stb) Viszont van egy olyan kérdés hogy masik email fiókot meg tudok adni ahová küldenek emailt a teendőkről. Meg is adtam az esetet röviden leírtam és elvileg 3-5 munkanapon felveszik velem a kapcsolatot. Kérdésem az lenne hogy gyorsabban nem tudnám őket valahogy elérni illetve mennyi az esélye arra hogy visszakapom a fiókomat? :F

[ Szerkesztve ]

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#8972) Diokhan válasza zoli121 (#8971) üzenetére


Diokhan
addikt

Gyorsabb módja biztos, hogy nincs, türelemmel kell lenned. Az esélye pedig, hogy visszakapod nem sok, ha nem emklékszel azokra az adatokra, amiket a fiók létrehozásánál megadtál.

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#8973) Oldman2 válasza Diokhan (#8972) üzenetére


Oldman2
veterán

Ezeket a "létfontosságú" adatokat hogyan tudom időben backupolni/lekérdezni?

(#8974) zoli121 válasza Diokhan (#8972) üzenetére


zoli121
aktív tag

De személyi igazolványról küldök képet vagy akár rendőrségi feljelentést teszek és arról bizonyítékot? Minden fontos erre volt regisztrálva :(

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#8975) TigerCat válasza zoli121 (#8974) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Neked kell megvédened a belépési adataidat, az ingyenes fióknál nem sokra mész igazolvánnyal, vagy rendőrséggel. Szerintem várj türelemmel és hozz létre egy újat a dolgaidnak, fontos regisztrációidnak. Természetesen kétlépcsős azonosítással és olyan kérdésekkel, amelyeket évekkel később is megtudsz válaszolni.

[ Szerkesztve ]

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#8976) zoli121 válasza TigerCat (#8975) üzenetére


zoli121
aktív tag

Rendben van de azzal hogy új fiókot hozok létre nincs megoldva semmi mivel van olyan hogy az eredeti email címre küld egy linket hogy erősítsem meg hogy tényleg én vagyok az. Na most ahhoz nem férek hozzá.... Amit nem értek hogy egy email cím tudatába hogy lehet ilyet csinálni ingyenesség ide vagy oda.

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#8977) TigerCat válasza zoli121 (#8976) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy ha belépsz egy szolgáltató oldalára, ahol a régi van megadva, az újat kell visszaigazolni, a régi csak a belépéshez kell. Persze ha egyedi megerősítő kódot küldenek, akkor ez valóban nem fog menni, de ilyen esetben nincs más választásod, mint az adott szolgáltató szupportjával felvenni a kapcsolatot. Jellemzően segítenek, nálunk is volt olyan kolléga, akinek megszűnt a régi címe (szolgáltatót váltott, elfelejtette átállítani az újra) és így sikerült rendezni.

Szerintem bármi is legyen, kezdd azzal, hogy mindenhol módosítod az újra és ha sikerül visszaszerezni, maximum átdobod a leveleket. Nem veszítesz semmit, de ha nem kapod vissza, mást úgy sem tudsz tenni.

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#8978) zoli121 válasza TigerCat (#8977) üzenetére


zoli121
aktív tag

Rendben. Mindent megteszek hátha sikerül :)

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#8979) nfsu17 válasza zoli121 (#8978) üzenetére


nfsu17
veterán

Reméljük sikerül visszakapni.
--------------

Mivel én (is) sokszor olyan vagyok, hogy utólag bosszankodok, hogy miért nem gondoltam erre arra korábban, így gyorsan be is lőttem a kétlépcsős azonosítást (tudom szemét dolog más kárán tanulni).
Működik is.

SMS értesítést kértem, mivel mobilnetem nincs mindig. Szerencsére pénzt nem von le érte.

Kinyomtattam a 10 "backup" kódot is.

Ha ellopják a telóm, benne a SIM-el, akkor ugye cseszhetem, hogy kapok-e sms-t. Meg a google-ös bejelentkezés is ilyenkor már mindegy.
Erre való ez a 10db kód, igaz?

Plusz a saját PC-mre beállítottam, hogy ne kelljen mindig sms-t kapni, így ha a sim elveszik, szerintem itt is be tudok jelentkezni mindig. A telón ujjlenyomat védelem van, talán az is ér valamit.

Szóval ha eltűnik a SIM, és veszek egy újat, akkor az egyetlen lehetőségem, hogy a pc-n (ahol nem jön sms) megadom neki az új számomat? Mivel ott ugye sms nélkül be tudok lépni. De ha a pc is leég, akkor meg ott van a 10 offline kód, ugye? Egy másik pc-n beírni.

Kellene még valamire gondolnom?
Kicsit sok volt ez így elsőre, túl biztonságossá sem akarom tenni, hogy még én se léphessek be. :D

Mobilon egy pici szívbaj azért így is lett, mert kijelentkeztetett és kérte a jelszót. Mondom oké, beírjuk.
Beírtam és azt írta: sikertelen bejelentkezés. :Y NEE! Kizártam magam?
Aztán csak pár sec múlva jött az sms a kóddal és akkor nyugodtam meg, mikor beírtam a kódot, meg hogy ne kérje mindig az sms-t és bejutottam mobilon is a fiókomba. :R Itt picit leizzadtam.

Meg van még egy olyan, hogy még egy teló szám megadása (pl. apa, anya, tesó).
De erre nem jöttem rá, mikor lenne jó használni.
Ha elveszik a SIM, akkor hogy mondom meg a google-nek, hogy a 2. számra jöjjön az sms, és ne az elsőre, ami már elveszett?

Szóval ha vki kicsit tapasztaltabb és már átlátja ezt az egészet, az mit mond, mit célszerű mindenképp beállítani és hogyan? Vagy jó ez így?
-pc-n nem kér kódot (már),
-mobilra jön az sms amúgy,
-10 papír alapú kód a fiókban.

(#8980) Sanyi.mTs válasza nfsu17 (#8979) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

elveszik/ellopják a telódat: bemész a szolgáltatóhoz és letiltatod a régi SIM-et és igényelsz egy újat, és már arra jönnek az SMS-ek.

második mobil szám: belépsz rendesen, majd mikor kéri az SMS kódot, akkor > további lehetőségek > próbálkozás máshogy > kiválasztod a második mobil számot, ami hitelesítve van és arra is elküldi az SMS-t.
(én így használom. van a céges, fő számom, amit használok, és van egy tartalék, feltöltős kártyám. szinte mindenhol lehet 2 mobil számot megadni (onedrive, tresorit, dropbox, yahoo, paypal, stb)

(#8981) zoli121 válasza nfsu17 (#8979) üzenetére


zoli121
aktív tag

Hát az ügyfélszolgálat nem igazán segítőkész. Tudom hogy az én hülyeségem volt de akkor is kicsit úgy érzem, ahogy aki feltörte helyesen járt el...

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#8982) nfsu17 válasza Sanyi.mTs (#8980) üzenetére


nfsu17
veterán

elveszik/ellopják a telódat: bemész a szolgáltatóhoz és letiltatod a régi SIM-et és igényelsz egy újat, és már arra jönnek az SMS-ek.

tudom kicsit régimódi vagyok és szökőévente járok mobilüzletbe, de úgy érted, hogy letiltatom a régit és az újat meg ugyan arra a számra kérem, ami korábban volt? mert különben az sms-ek nem tudnak az új számra jönni, mivel nem az van megadva.

második mobil szám

közben láttam egy videót és tényleg van ilyen lehetőség, így már értem a menetét

zoli121

Írd meg nekik, hogy a drive-ban - ha voltak - milyen fájlok voltak.
mappák, nevek, bármi.
lehet semmi értelme és ezt sem fogadják el, nem tudom amúgy mikkel lehetne bizonyítani.
esetleg e-mail-eket sorolj fel nekik, hogy mik voltak benne, vagy nem tudom.
milyen mobil volt megadva az eszközkezelő fül alatt, stb.
vagy ezeknek semmi értelme?

[ Szerkesztve ]

(#8983) EmberXY válasza nfsu17 (#8982) üzenetére


EmberXY
addikt

Szerintem az ilyen beazonosítási procedúrákat algoritmusok végzik, és a józan ész azt diktálja, hogy egyébként sem böngészhetnek kedvükre a tárolt adataidban, hogy ez vagy az tényleg megvan-e (ez rengeteg aggályt vetne fel az amúgy sem rózsás adatkezelésről) maximum algoritmusokkal, de szerintem abban az esetben lenne erre vonatkozó kérdés a visszaállításnál.

Up the Irons!

(#8984) Dluinet válasza nfsu17 (#8982) üzenetére


Dluinet
nagyúr

igen, sim kártyát lehet cserélni, így megmarad a számod

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#8985) zoli121 válasza nfsu17 (#8982) üzenetére


zoli121
aktív tag

Nem tudom azért ezt is megpróbálom

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#8986) Diokhan válasza zoli121 (#8985) üzenetére


Diokhan
addikt

Képzeld magad a fordított helyzetbe:

Találsz egy címet, amit meg akarsz szerezni, majd írsz a google-nek, hogy az a fiók bizony a tied, és adják vissza. Természetes, hogy addig nem adják vissza, amíg minden kétséget kizáróan be nincs bizonyítva, hogy a tied a fiók. Segítőkészek, mert láthatod, hogy foglalkoznak a dologgal.

[ Szerkesztve ]

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

(#8987) ledgeri-sos


ledgeri-sos
újonc

Üdv!

Gép-reinstalt csináltam: format c. (B és C email gmailes)
Lépnék be böngészőmbe, jó jelszóval: Új gép, küldtünk megerősítést az A emailfiókodba.
Ok, lénék be lastpassba, jó jelszóval: Új gép, küldtünk megerősítést az A emailfiókodba.
Ok, mivel lastpassos jelszó van az A emailen, így A email helyreállítási kérelme B-be.
B jelszava is lastpasszos, így jelszóhelyreállítást kérnék, nem jön SMS, jó szám jelenik meg, mint cél.
B helyreállítása C- be, C jelszava elfelejtve, C jelszóhelyreállítási kérelme: SMS nem jön, szintén jó szám jelenik meg, mint cél.

D emailfiókkal tesztelve, SMS megérkezik (ugyanaz a szám mindnél).
D-ről reg ide, mivel az itteni fő regem A ba van irányítva.

Kérdéseim:
Miért nem kapom meg az SMS-t, ha eddig 5 éve megérkezett, ha kellett?
Ha megadom a kódot, akkor az hány %-ban garantálja bejutásom, mivel több kérdést is feltesz?

Kiemelném, hogy kb már 15* próbálkoztam, mindez tegnap 19:00 kürültől kezdődően...

Authentikációs loopba kerültem

(#8988) zoli121 válasza Diokhan (#8986) üzenetére


zoli121
aktív tag

Sablon szövegeket kaptam állandóan. Végére megkaptam ugyan azt dumát amit elsőre is. Míg most az Aliexpress-el felvettem a kapcsolatot chat-en (nem is értem Google-nek miért nincs ilyen) és megbeszéltük a dolgokat. Szóval nekem Gmail Support elég nagy csalódás

[ Szerkesztve ]

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#8989) mckay


mckay
aktív tag

Sziasztok!

Van valamilyen felhasználóbarát megoldás (pl applikáció) arra, ha valakinek valami módon a Címtárban az összes email címe (több száz) egy név alá került?
Tehát szét kéne bontani, de nem találok rá módot.
Az sem teljesen értem, hogy tudta ezt összehozni a kedves felhasználó...
:Y

Természetesen letöltöttem csv fájlba, megnéztem excel-lel, de nem lettem okosabb: van egy sor, amiben egy csomó email cím van, plusz oszlopban.
Na ezt nem szeretném kézzel editálni...
:O

Köszi előre is minden tippet.

(#8990) Sanyi.mTs válasza mckay (#8989) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

Szerintem ez kézzel másolós lesz. Különben kihez másolod a jó email címet?

(#8991) mckay válasza Sanyi.mTs (#8990) üzenetére


mckay
aktív tag

Hát úgy gondoltam, hogy talán szétbontja új tételekre, és nevet pedig generál neki.
:-)
(sőt, mivel a többség gmail-es és már volt is vele email váltás, talán fel is fedi a gmail szerver a valódi nevét)
;-)

Szóval ez nem megy, szerinted sem?

(#8992) s7evcsenko


s7evcsenko
addikt

Tudna valaki segíteni nekem?
Be szeretném kapcsolni a kétlépcsős azonosítást a google-ben, de amint ezt megteszem, attól a pillanattól kezdve nem működik az outlook-om.
Folyton jelszót kér, amit hiába adok meg, nem veszi be a gyomra.
Ha kikapcsolom a kétlépcsős azonosítást, akkor megint jó az outlook.
2010-es verziójú outlook-om van, ez lehet gond?

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#8993) Dluinet válasza s7evcsenko (#8992) üzenetére


Dluinet
nagyúr

megoldás

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#8994) s7evcsenko válasza Dluinet (#8993) üzenetére


s7evcsenko
addikt

köszönöm, megpróbálom. :R

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#8995) s7evcsenko válasza Dluinet (#8993) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Működik. Köszi még1x :R

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#8996) default.


default.
őstag

Szervusztok!

Amióta megújult a gmail bejelentkező felülete, amikor egyszer behívom a kedvencekből, nem tölti ki automatikusan a mezőket. Kétszer kell rányomnom, és másodszorra már megjelenik az auto. kitöltés.
Van ötletetek, hogy ez mitől lehet?

UI.: esetleg vissza lehet valahogy állítani a régi fajta bejelentkező képernyőre?

Köszönöm szépen!

[ Szerkesztve ]

(#8997) mzso


mzso
veterán

Helló!

A gmail már fájlokat sem enged csatolni? Ez a retek újonnan archívumot sem enged csatolni "biztonsági okokból"...

(#8998) kispx válasza mzso (#8997) üzenetére


kispx
addikt

Tiltott kiterjesztések: Link

(#8999) mzso válasza kispx (#8998) üzenetére


mzso
veterán

A zip meg a 7z nincs benne. De még amit tömörítettem (maff, mht) az sincs.
Úgy néz ki csak simán sz@r a gmail....

(#9000) kispx válasza mzso (#8999) üzenetére


kispx
addikt

Jelszóval tömörítetted?

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.