Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5047) celf válasza Gyuri27 (#5045) üzenetére


celf
őstag

ez tenyleg kezd elmenni kicsit mas iranyba :)
lasd: szobafestes, trabant, marhahus, husleves... meg, hogy en a fonokevel akarok beszelni o meg a szuleimmel? ne szemelyeskedjunk mar legyszives. en a tulajjal nem a beosztottaval kapcsolatban panaszkodtam volna, hanem az ugyet szerettem megoldani.
szoval ezek a parhuzamok hogy jonnek ide, gondoljatok mar at.
hogy marhahusert is fizetek es a szamitogepert is.... aha. ezek a hasonlatok nem hogy santitanak, jaraskeptelenek.

en megertem, hogy 3 szamtechboltban dolgozo forumtarssal vitatkozok, nyilvan ha en is a pult mogott ulnek, vagy allnek, ugyanugy nem cserelnek szivesen egy notit, bar az elvarhato, hogy segitokeszen megprobalom megoldani a problemat, hogy joljarjon mindenki es ne ugy menjen ki a vevo a boltbol, hogy ide se jon tobbet. de ha nem megoldhato rafizetes nelkul, mert a fonokseg mindent argus szemekkel figyel, es megnyuznak minden eladot aki segiteni akar, akkor egyutterzoen elnezest kerek, es mondom, hogy sajnalom, de ez igy nem lehetseges, ha gondolja a vevo, felhivom a fonokot, o is el tudja mondani ugyanezt.
ennyi.
ezt nem kaptuk meg, sot...

es sajnalom, de emmelett sem tudok elmenni: a probook melegedese pentencialis hibaforras. ok. egy karcolodo, bovli muanyagbol keszult noti hatlapja ugyanugy potencialis hibaforras. megrepedhet, meghajolhat, etc.
attol, hogy nem hangzik jol, ha azt mondom nem vagyok megelegedve a noti kulso boritasaval, mert maszatolodik, karcolodik, meg ugyanugy egyenrangu, potencialis hibaforrasnak minosul. illetve tech-expert legyen a talpan aki megmondja, hogy melyik a potencialisabb... innentol kezdve mar bohockodas az egesz, ergo: a boltosok korrektsegen mulik a dolog. ebben az esetben az inkorrektsegukon mult.

tovabbra is alazattal:
celf

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.