Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  CNC topik

Hozzászólások

(#2780) SirTom válasza nchelp (#2778) üzenetére


SirTom
tag

mi a gond az ügynökségekkel? Briteknél szóba se állnék közvetlenül a céggel, főleg addig, amíg az ügynökségen keresztül sokkal jobb a fizetés. Gondolom akkor a németben ez épp az ellenkezője.

Külföldi meló cnc-forgácsoló versus Cad-cam szakember

Forgácsoló:
ránéz a rajzra, és tudja mit kell tennie. A rajz számokból áll, meg egy két kulcsszó. Szóval ha nem is megy a nyelv, le fogja gyártani a darabot. Nagyon minimális nyelvtudással is el lehet helyezkedni emiatt, és lehet temelni. Az egyik programozó zéró angollal rendelkezik, én meg tudok vagy 150 olasz szót, és megy a meló, zakatol a gép :)

Cad-cam szakember :
Mindenféle döntéshozó emberrel kapcsolatban áll, állandóan egyeztet,telefonál, érvel,véleményt mond, dokumentál, és müveleti utasításokat készít, szöveges megjegyzésekkel, hogy bennszülött munkatárs is megérti. szal ide kell nyelvtudás, az én tapasztalatom, hogy irodai munkára a helyi munkaerőnek sokkal jobb esélye van. Ez alól a talán a multicégek képeznek kivételt, ahol külföldiként könnyebb.(nem otthon, nyugaton) viszont egy olyan önéletrajz kell oda, amire nem tud nemet mondani a PR-os, ehhez meg referenciák kellenek.

CSak annyit még, hogy két hetes szabadságom kezdődott el pár órája, és nem leszek legalább két hétig online, addig is mindenkinek minden szépet, és Szabinak jobbulást, Zolinak meg kitartást!!!

[ Szerkesztve ]

Nincs más hátra mint előre

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  CNC topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.