Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1851) rii


rii
nagyúr

hello

anyád lehetnék-nek mi az angol címe?
szinkronosan is kijött ez a film?

előre is köcce

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#1852) t1 válasza rii (#1851) üzenetére


t1
addikt

I Could never be Your Woman

nem jött ki

(#1853) lorcsi válasza rii (#1851) üzenetére


lorcsi
veterán

I.Could.Never.Be.Your.Woman.
feliratot láttál már hozzá?

(#1854) corlagon


corlagon
senior tag

Nah meg a 3:10 to Yuma-t loktem be ma, kellemes western totalisan elcseszett veggel, meg a War-t, JetLi/J.Stratham, nuff said.

(#1855) Arnold2 válasza corlagon (#1854) üzenetére


Arnold2
őstag

A War-ról egy kis véleményt, ha kérhetnék?

(#1856) corlagon válasza Arnold2 (#1855) üzenetére


corlagon
senior tag

Látványos fos, annyi köze van a valósághoz mint nekem az atomfizikához, meg kár h egy 12 éves gyerek írta a forgatókönyvet, de fordulatosabb mint a Derrick, szóval azért szórakoztató.

Igazán aYuma-t sajnálom, mert ahogy az 57-es eredetit, ezt is elcseszték, pedig két ekkora színésszel olyan múví lehetett volna.

[ Szerkesztve ]

(#1857) rii


rii
nagyúr

köszi srácok!

havercsajnak kell, én meg magyarul kerestem

(#1853) lorcsi: még nem, de ha találok, és azért kérded, mert nincs, akkor szólok (:

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#1858) corlagon válasza corlagon (#1856) üzenetére


corlagon
senior tag

Mondjuk a War kozben azon gondolkoztam, hogy Kronos, a khajit assassinom az Oblivionbol jobb szinesz-e, mint Statham, ez nem tul jo jel... A faarcu Jet Li harmadik helye azert biztos.

(#1859) Wolverine válasza punish3r (#1849) üzenetére


Wolverine
félisten

Yóóól emlékszel, Borbás Mária csak később társult Gundel Takács mellé :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1860) t1


t1
addikt

I Am Legend
Fuuu megérte rá várni nagyon ütős többször nézgető film

SP ON
Jó kis poén hogy az elején a Mustangal végig megy a város kiürült utcáin.
Azt figyeltem hogy az őzeket alig tudja vele utolérni talán ezek is fertözöttek voltak?
Illetve nagyon szomorú volt mikor Sam a kutyája meghalt illetve a végén mikor feláldozta magát.
SP OFF

(#1861) snecy válasza t1 (#1860) üzenetére


snecy
senior tag

I Am Legend tényleg jó és látványos, de nem tudom mikor fogom újra elővenni hogy megnézzem :)

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#1862) t1 válasza snecy (#1861) üzenetére


t1
addikt

én akkor mikor holnap öcsém haza jön és megnézni asszem betársulok :)

(#1863) shaft72


shaft72
tag

Macskafogó 2

SPOILER

Spoiler veszélynek teszi ki magát, aki elmegy és megnézi ezt a rettenetet. A legendás Macskafogóból sikerült egy agyoncsépelt, gyenge szópoénokkal és céltalan dialógusokkal telefosott, vontatott csacskamacskamocskot csinálni. A film első fél óráját nyugodt szívvel ki lehetne vágni, amikor a rudolfpéter hangú egér a macsétájával csonkolja az erdő állatait (a kígyó farkából kiálló cupákcsont(!) anatómiailag rulez!), teljesen összevissza bolyong, majd elkapják a gonosz dzsungellakó macskák. Semmi eredetiség, semmi humor, az ember csak feszeng a székében és először akkor röhög fel amikor a kissé szadomazóra vett rabszolgatartó kandúrok ostorral verik a bennszülött egérkéket - igen, ezt kellett volna tenni a készítőkkel is. A pokolból megidézett Molochnál lélegezhetünk fel először némi egyediséget hallva, de aztán megint semmi. Valójában ez jellemzi az egész filmet: 25 percenként beül egy baromi jó poén, aztán 20 percig folyamatos lejtmenet, unalom és gáz(szag)-érzés. A gond csak annyi, hogy az egész film 85 perces - ez úgy jelzi is a várható poénok mennyiségét :D. Az egyetlen jelenet, ami véletlenül jól sikerült, a patkányok feltűnése és első akciójuk, de ez is maximum 10 perc.

A film egyszerűen kifejezhetetlenül szánalmas. Történet? Ha egyátalán beszélhetünk ilyenről, az baromi lassan és nehézkesen indul, majd hirtelen eljut a "csúcs"pontra, kapkod: a macskák Moloch segítségével elszabadulnak, felfegyverzik magukat (kérdés hogyan jutottak macska méretű puskákhoz, golyószórókhoz meg páncélöklökhöz), szarrá lövik Egércity-t, aztán Grabowszky életet lehel a rozsdás ócskavas Kutyába, ami húsz éve rohad egy hangárban és kéteuróssal működik(!), ami aztán kigyalogol és EGYEDÜL felzabálja az összes fegyveres macskát (node az egérváros egy minimum 5. elem szintű giga-mega egérmetropolisz de ez úgy látszik senkit nem zavart), aztán verekednek egyet az Ördög helytartójával, de mivel nem bírnak egymással, PÓKERRAL döntik el egymás között a vitát, de ezt is csak azért, hogy egy pár szar Korda Gyuris poént be lehessen zsúfolni a gyengeelméjűek kedvéért. Majd a végén szerződéssel békét kötnek és a nukleáris katasztrófát idéző pusztítás után egy perccel már minden ismét csillog-villog, békés és Grabowszky nyugodtan iszogatja teáját a japánkertjében. A TorzonBorzról kiderül, hogy Grabowszky lánya, aki beépült a macskatörzsbe, természetesen elragadó, ezért szinte törvényszerű, hogy az újságíró egér el is veszi feleségül, fél év múlva lagzi, majd a csokor eldobása után egy mozgólépcsőn felfelé, az ünneplő tömegnek integetve tűnnek el a macskafogó gépkutya segglyukában, ami elindul a messzi végtelenbe, maga mögött két olajos hordót húzva. OMG! Azt a jelenetet már nem is merem felemlegetni, hogy az atom penge Grabowszky kicseréli a nukleáris fűtőanyagokat a kutyában, de nem bírja működésre bírni, mert mindig kidobja a pénzt. (Még mindig nem értem, mi a francért működik PÉNZZEL az egerek titkos fegyvere, ez valami hülye vicc?!) Erre beszól a baromarcú újságíróegér, hogy 20 éve használták utoljára, azóta 100%-ot romlott a pénz, tehát dobjon be két érmét, akkor biztos beindul! Grabó papa meg bedobja az eurókat és láss csodát pöcc-röffre indul a gépezet! Na ennél asszem kinyílt a bicska sokak zsebében, hogy ez most mi a büdös szar volt? WHAT WERE THEY THINKING?!

Visszaköszönnek a régi szereplők, de ők is csak bábok: az ember elismerően pipálja ki magában, hogy na ez is megvan, az is megvan, de belegondolva, ha az ember nem látta az első részt, fingja nem lesz, hogy ez vagy az kicsoda, szóval az inkább meg se nézze. Borzasztó sok az erőltetett jelenet, a nehézkes poénkodás a vén hülye szenilis igazgatóval, a konzervgyári jelenet Grabowszkival, Adlington összes megnyilvánulása, vagy Safranek, akiből szintén sikerült egy darab szart csinálni, egy darab poénja sincsen. Az új szereplők pedig baromi nagy nullák. A Macskafogó azért lett kult, mert remekül parodizálta az akkori (kém)filmeket, órákig lehetne sorolni az utalásokat a különböző filmekre. Hol mer a Macskafogó 2 egy olyat bevállalni, mint az első részben Mr. Tájfel Terminátorból kölcsönzött robotkarja? Vannak gyenge célzások a Star Warsra, a Transformersre (lásd a buta végső csatát az Ördög és a robokuty között), de ezek olyan harmatgyengék, hogy jobbára szóviccekre korlátozódnak. ("- Hol vannak a birodalmi rohamosztagosok? - Uram, az egy másik film." Bruhhgah, hát kiszakadt a belem, ez olyan vicces volt!) Abban egyeztünk meg haverommal a filmnézés előtt, hogy ha ez a film eléri legalább az Egérút szintjét (pedig hozzá kell tenni, az Egérutat nagyon nehéz alulmúlni), már elégedettek leszünk. Hát, sikerült. Alulról. Hiába a gyönyörű rajzok, a tényleg jó animáció és CGI effektek, ez a film egy trágya, vagy még az sem. Itt-ott feltűnt, hogy angolul írtak ki pár dolgot, pl. a spenótgyár Spinach Farm, vagy a TV-ben Breaking News megy, gondolom külföldre is szeretnék exportálni ezt a csodálatos művet, de kb. annyit fognak érteni belőle, mint egy amőba a Ptk.-ból. Nem tudom, hogy a rendezőt, vagy az összes kópiát kellene feldarabolni láncfűrésszel, vagy azt, aki nektek ezt a filmet beajánlja mint kötelezően megnézendő folytatást. Kerüljétek, mint a leprást! Oh My God! :W

(#1864) padavanBP válasza snecy (#1861) üzenetére


padavanBP
csendes tag

Én tegnap délután megnéztem. Aztán este 11-kor ismét bedobtam a lejátszóba a lemezt, és megint megnéztem. :D Sőt, ma még egyszer meg kell néznem, mert barátnőm is látni akarja egy akkora házi hájp után, amit délután a film megtekintése után levágtam neki. :C

www.gamedroid.hu

(#1865) peterszky válasza shaft72 (#1863) üzenetére


peterszky
őstag

Úgy érzem, te túl sokat vártál ettől a résztől :)

What else you gonna do on a Saturday?

(#1866) Integra válasza peterszky (#1865) üzenetére


Integra
titán

én nem várok semmit
úgyhogy talán még tetszeni is fog:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1867) shaft72 válasza peterszky (#1865) üzenetére


shaft72
tag

Én se vártam semmit, bár tudtam, hogy fos lesz, de az is lett :D
Nézzétek meg, de én szóltam...

(#1868) peterszky válasza Integra (#1866) üzenetére


peterszky
őstag

Én is így mentem el rá, és az összhatás pozitív volt.

shaft72: ha tudtad, hogy fos lesz, akkor már így mentél el megnézni vagy nem?

[ Szerkesztve ]

What else you gonna do on a Saturday?

(#1869) shaft72 válasza peterszky (#1868) üzenetére


shaft72
tag

Nem tudtam, nem reméltem, sőt drukkoltam, hogy jó legyen, de a trailerből már tudni lehetett, hogy itt gáz lesz. Az is lett. Azért örülök, hogy neked tetszett! ;) Ízlések és pofonok.

(#1870) lorcsi


lorcsi
veterán

kapasztkodjon meg mindenki!!
árpa megint rendez, méghozzá az argo2-t :Y

(#1871) padavanBP válasza lorcsi (#1870) üzenetére


padavanBP
csendes tag

Fú, de eredeti. És legalább ugyanolyan nézhetetlen fos szemét lesz, mint az első rész? :DD Az ilyenek miért nem mennek inkább segédmunkásnak? Öhm, bocsánat, építőipari asszisztensnek...

[ Szerkesztve ]

www.gamedroid.hu

(#1872) Pompi válasza Integra (#1866) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Én sem vártam semmit, de még így is szörnyű volt. Ritkán érzem azt, hogy sajnálom az így elpocsékolt időt ami elment az életemből, de ennél a filmnél azt éreztem. 4-en voltunk és mindannyiunknak ez a véleménye.

Feel Good Inc.

(#1873) t1


t1
addikt

Suttogás
Kicsit feszült voltam alatta de nekem tetszett csak ajánlani tudom.
SP
Az a kis gyerek nem semmi, maga az ördög volt 1-2 olyan rész ahol rendesen megilyedtem de nagyon jó volt.Illetve mikor kiderül ki bérelte fel Mexx-éket az nagyon nagy csavar volt.

(#1874) Integra válasza t1 (#1873) üzenetére


Integra
titán

mi volt ennek az angol címe?
szerintem én ezt láttam...

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1875) Integra válasza Pompi (#1872) üzenetére


Integra
titán

én tuti hogy nem fogok moziba rohanni
tegnap megnézhettem volna a mézecskét, de valahogy nem volt kedvem, inkább hellgate londonban gyilkolásztam:))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1876) t1 válasza Integra (#1874) üzenetére


t1
addikt

Whisper

(#1877) Integra válasza t1 (#1876) üzenetére


Integra
titán

akkor nem láttam:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1878) t1 válasza Integra (#1877) üzenetére


t1
addikt

nézzd meg, szerintem érdemes

(#1879) RexpecT


RexpecT
addikt

Pár ajánló:
1:The Last King of Scotland 10/10
2:Shoot Em up 10/10
3:Eastern Promises 10/8
4:Whisper 10/7
5:The Kingdom 10/7

[ Szerkesztve ]

(#1880) Hujikolp


Hujikolp
őstag

Next - A holnap a multé

Nekem nagyon tetszett film, nagyon jó efektek voltak benne, nem uncsi, van benne egy kis romantika, akció, gyilkolászás meg ilyenek.

SP
Egy palinak van egy vele született képessége, hogy a saját eseményeit, ami vele történnek előre látja 2 percel kb. Las Vegas-an van egy sóműsora, de ez nemoz neki eleget a konyhára, ezért a kaszinókban is szokott játszani. Nagy tétetelben sosem játszik. Mindig csak a bankot kopasztja. Viszont van egy különleges látomása, abban egy nő szerepel, ezt a nőt szeretné megtalálni, véli h a sors hozzá rendelte. Az FBI-nak is feltűnik különleges képessége, és megakarták szerezni maguknak, terroristák ellen. Eközben a terroristák is tudomást szereznek róla, és elakarják tenni láb alól. Az emberünk, viszont mindkettőt, kihagyná, ő csak a saját életét szeretné élni. Viszont egy váratlan fordulatnál, a terroristák elrabolják a barátnőjét, és kényszerül az FBI-nak segíteni, hogy visszaszerezhesse a nőjét. Innentől azon vannak, hogy megakadájozzák, hogy a terroristák felrobbantsák az atombombájukat, és hogy sértetlenül megmeneküljön a barátnője.

Tömören erről szól, aki szeretné nézzé meg, az biztos h nemfogja megbánni, nagyokat lehet benne nevetni.

(#1881) Integra válasza Hujikolp (#1880) üzenetére


Integra
titán

viszont cage hajszerkezetével kéne valamit csinálni, mert ez nagyon gáz, mint egy bohóc... :(

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1882) t1 válasza Hujikolp (#1880) üzenetére


t1
addikt

Tegnap pont a NEXT és a Suttogás között gondolkodtam de a cím alapján választottam

(#1883) diablo1984 válasza Integra (#1881) üzenetére


diablo1984
veterán

ahogy elnézem a nemzet aranya 2-ben is barbie-kodik! hát istenem, most nő kifele a haja, vagy most telt pepire! ;] :DDD

(#1884) Hujikolp válasza Integra (#1881) üzenetére


Hujikolp
őstag

ezt nem is figyeltem :DDD

(#1882) t1: és melyiket választottad?

[ Szerkesztve ]

(#1885) t1 válasza Hujikolp (#1884) üzenetére


t1
addikt

Suttogás :)

(#1886) Tibiajax válasza Hujikolp (#1880) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

rettenetesen rossz film a next, de már mikor leírtam.. no nembaj.
Hanem:

Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok ezúton is, és jó filmekben gazdag új évet, ezúton!
:)

(#1887) Hujikolp válasza Tibiajax (#1886) üzenetére


Hujikolp
őstag

Nekem tetszett. Amikor a kaszinóban azokat az őröket kicselezi, az nagyon jó rész volt. meg még lehetne sokat mondani. ;)

(#1888) bandus


bandus
veterán

I am legend szerintem is nagyn jó film, will smith egyre jobb színész lesz :R viszont nem hiszem hogy olyan rengetegszer fogom megnézni..:)
az utóbbi időben nem találtam sokszormegnézős filmet, a legutolsó ilyenek a prestige és a lucky number slevin voltak.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#1889) mazda626


mazda626
addikt

Sziasztok!
Olvasgattam a topikot, kapásból 6 filmet hoz a postás! ;]
Mit ajánlanátok a Kaptár 3, Áj em ö legend, Shoot em up, Ísztörn promies mellé? Akció, vígjáték, minden jöhet, de igazán jó legyen, mint pl Bournék, Transformers, stb. :R :R
Mi a címe annak a filmnek, mikor japán középiskolások játékból kiírtják egymást? Nem láttam még, szeretném megnézni.
Előre is köszönöm!

(#1890) sghc_toma válasza mazda626 (#1889) üzenetére


sghc_toma
senior tag

Mi a címe annak a filmnek, mikor japán középiskolások játékból kiírtják egymást?
Battle Royale... beteg egy film, az biztos..

más: a napokban megnéztem pár filmet, és kellemesen csalódott vagyok..
Stardust: nagyon jó kis mese, élveztem minden percét... jók a poénok, nagyon...
Shoot Em up: hát ezen szétröhögtük a fejünket.. néhány jelenetről a Max Payne ugrott be, bár az jóval színvonalasabb, mint ez a film...
Eastern Promises: nem igazán tudok róla mit mondani, nagyon megfogot...

[ Szerkesztve ]

in asm we trust

(#1891) mazda626 válasza sghc_toma (#1890) üzenetére


mazda626
addikt

Azaz, nem jutott eszembe. Köszi, holnap meg is nézem!
Jó éjt!

(#1892) userZ


userZ
tag

Szenteste volt egy kis időm, zsinórban lenyomtam 3 filmet: :)

Ópium: Avagy egy elmebeteg nő naplója.
Nem volt hozzá hangulatom, volt, hogy bele is tekertem... :B

I Am Legend: Tetszett tényleg, abszolút nézhető, ja és RIP Bob Marley :R

Drágaságom: Könnyed romantikus francia vígjáték. Nekem nagyon tetszett, lehet rajta jókat derülni, szerelmes pároknak kötelező! :K

[ Szerkesztve ]

Stop the Earth, I want to get off!

(#1893) Bibby válasza Tibiajax (#1886) üzenetére


Bibby
addikt

Csak egyetérteni tudok, valami halál rossz film, meg a vége is...ááá, de sajnáltam rá az időt.

Ελευθερια η θανατος

(#1894) diablo1984


diablo1984
veterán

megnéztem a fűrész4-et és nem értettem! valaki magyarázza már el, hogy mit láttam, mert ez az időben ide-oda ugrálás érthetetlenné tette számomra!

spijler

most akkor előbb jiksaw meghalt és azután kezdtek nyomozni, nem és úgy jonnek a cselekmények? mert a cselekmények végén hal meg....istenem, ez már túl erőltetett..... most akkor hogy van? :F

(#1895) t1 válasza diablo1984 (#1894) üzenetére


t1
addikt

SP
a 3.ban halt meg most meg hagyott maga után még1 feladatot amit megkell oldaniuk az embereknek, és ebben a részben derül fény arra hogy miért is tette ezeket az emberrekel h mi vitte őket rá

(#1896) diablo1984 válasza t1 (#1895) üzenetére


diablo1984
veterán

sp

de a 3. részben meghal, a 4ben boncolják és kerül elő a kari, amit a nyomozó, meghallgat, és kezdődik a történet, aminek a lezárása jiksaw halála....akkor hogy van ez? halállal kezdődik és végződik????

(#1897) t1 válasza diablo1984 (#1896) üzenetére


t1
addikt

sp
igen 3 végén meghal, a lezására nem jigsaw halála hanem a nyomozó veszte jigsaw már akkor rég hallot

(#1898) diablo1984 válasza t1 (#1897) üzenetére


diablo1984
veterán

sp

jiksaw halott, elkezdőgik a veszőfutás(bár az időben ide-oda ugrálás nem tűnt fel nekem) majd a végén a nyomozó bezárja azt a szobát, ahol jiksaw torka kereszteződött a körfűrésszel....de akkor a néger meg a másik nyomozó túlélte, vagy mi? mert ha jiksaw előkerült, akkor a nyomozónak is elő kellett, mert az nem kapott golyót, csak a néger....

áááá meg kell néznem még1x, mert ha úgy nézem, hopgy figyeljem az összefüggéseket, akkor lehet más a jányzó fekvése!

(#1899) Integra


Integra
titán

rescue dawn
látta már valaki?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1900) Eagle16 válasza Integra (#1899) üzenetére


Eagle16
addikt

Nekem megvan, de még nem néztem meg, csak belenéztem. Azon kívül hogy a repcsi lezuhanása az elején elég gagyinak tűnik, nem lehet rossz film :)

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.