Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 14

Hozzászólások

(#8998) vincentvegla


vincentvegla
újonc

Sziasztok!

Én is túl vagyok már egy panasz levél írással az EA-nek. Úgyan ez a trace-ést kellett vissza küldenem. Persze ráfogták, hogy nálam van a hiba, de fájdalom díjként küldtek egy ezüst szerződés csomagot, és egy prémium arany csomagot. Erre visszaírtam hogy nem akarok pofátlan lenni, de azt hittem hogy az EA valamivel nagylelkűbb, és hogy ez kb ezreléke az elvesztegetett időnek, és zsetonoknak amit elveszítettem már, az általatok már annyiszor leírt bug-ok miatt.

De ami a legbosszantóbb még, hogy említettem neki hogy neki néhány problémát amire csak annyit írt hogy a programozó kollégák dolgoznak rajta.

1. Csal a gép (kompenzál pl: minek írnak játékosok lapjára gyorsaságot, amikor a gép teljesen maga dönti el az egyes helyzeteknél hogy valakit lefutsz vagy nem. Ugyan ez van a fejeléseknél is. Én úgy érzem hogy úgy van beállítva a rendszer hogy minél több meccset játssz egy online idényen belül. Az is furcsa hogy általában a gólok amik esnek egy meccsen az elég sűrűn a félidők vége felé esik. Ha az első félidő végén támad a gép ellenem (pl: offline 1. osztályban az ultimate idényben) az 70-80%-ban gól. Ilyenkor a gép szerelhetetlenné válik.)

2. Szerintem a pénzért vásárolt csomagokban nagyobb arányban van értékes játékos. Ezt is jeleztem az EA-nek erre azt írta hogy az biztos nem teljesen véletlenül osztja a gép a lapokat. (Hát én biztos nem fogok egy ilyen játékra költeni egy forintot sem.) Az offline ultimate idényt kb 30-szor már megynyertem, a 30 jumbó arany csomagból a Petr Cech volt a legértékesebb. (tegnap 4000-értelvitték)

3. Az LB - vel való váltás egyszerűen botrányos. Ott is csal a gép. Volt hogy a másik oldalra váltott és nem a labdához legközelebb lévő játékoshoz.

Van még egy csomó gondolat a fejemben csak már ínhüvely gyulladást kapok a sok gépeléstől

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 14
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.