Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Facebook és Messenger (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4601) gabo9201


gabo9201
senior tag

Valaki tudja, hogy ez a "http://hu-hu.facebook.com/" mi?

Valami jelszó lopó cucc?

Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201

(#4602) Mr.Csizmás válasza gabo9201 (#4601) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

magyar domain

de-de.fb a német pl.

(#4603) stranger28 meg a https a címsorban, az fontos

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#4603) stranger28 válasza gabo9201 (#4601) üzenetére


stranger28
addikt

:N

Az azt jelenti, hogy magyar. :) Viszont a Facebook.hu-nál van jelszólopás néha. Szóval amíg a facebook.com-on vagy, addig biztonságos.

szerk: Meg is előztek. :D

[ Szerkesztve ]

(#4604) gabo9201 válasza Mr.Csizmás (#4602) üzenetére


gabo9201
senior tag

Akkor jó, mert ez nincs tiltva proxyval. :)

Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201

(#4605) stranger28 válasza Mr.Csizmás (#4602) üzenetére


stranger28
addikt

Az csak annál van, aki beállítja külön, nem? Vagy már belőtték, hogy mindenkinek alapból azon csatlakozik? Nekem anno külön kellett beállítani, hogy így legyen.

(#4606) Mr.Csizmás válasza stranger28 (#4605) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

eleve mindent https-el illik kezdeni ami személyes - mail, fb, flickr, poresz acc :D

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#4608) stranger28 válasza Mr.Csizmás (#4606) üzenetére


stranger28
addikt

Legtöbbnél be lehet állítani és akkor arra ugrik, de igazad van. :)

(#4609) bAtt001 válasza desirehd (#4607) üzenetére


bAtt001
addikt

én úgy gondolom hogy ez nagyban függhet az illetőtől aki majd eldönti ezt rólad. ha ő rendszeres használója az ilyen oldalaknak és szereti ezeket lehet hogy más véleménnyel lesz arról hogy nem vagy fenn mint te magad. de csak találgatni tudok. amúgy meg az hogy ki mit rakott ki magáról régen nem lehet olyan nagy gond, ha az ember tudja rendesen használni az oldalt. pl nekem annyit lát egy idegen hogy milyen sorozatokat meg zenéket szeretek meg pár alap adatot. a képeket videókat postokat csakis a barátaim látják szóval annyira nem könnyű nem megfelelő dolgokat mutatni magadról ha észnél van az ember :)

(#4610) EmberXY válasza desirehd (#4607) üzenetére


EmberXY
addikt

Szerintem addig nincs probléma, amíg kulturált formában "mutatkozol" be, én úgy vagyok ezzel, hogy amit nyugodt szívvel vállalhatok és nem kell szégyenkeznem miatta, azt megoszthatom (ha akarom), ami miatt szégyenkeznem kéne, azt semmilyen formában.
Az se jó, ha valakinek nyitott könyv az élete a facebook számára, mert akkor biztos van néhány okádós meg hugyozós kép is, az már gáz, ezzel ellentétben szerintem egy-két bulizós kép még belefér, természetesen a kulturáltabb formából...
Érdeklődési kör, kedvelt oldalak, stb szerintem nem probléma, de ezekre is értendő az, hogy ne legyen közte egy olyan se, amiért szégyenkezned kéne, vagy kellemetlen helyzetbe kerülnél, így aztán ezek alapján nem alakulhat ki rossz kép rólad a profilod alapján.
Én a hozzászólásaimban is kulturált vagyok, nem lájkolok semmi szélsőségeset, obszcént, még ha egyébként meg is tenném, akkor sem tartozik az a "nyilvánosságra", így a profilomon semmi olyan nincs, amit rejtegetnem kéne.
Úgy alakítom a profilomat, és úgy használom, hogy bármikor bárkinek nyugodt szívvel megmutathatnám, nem kerülnék kellemetlen helyzetbe...
Szerintem ha valaki figyel erre, akkor ezáltal a leendő munkáltató sem fog semmi kivetnivalót találni, különbözőek vagyunk, ha alapvető tulajdonságok alapján választanak, akkor ezek a tulajdonságok előbb-utóbb úgyis felszínre kerülnének személyes találkozók alkalmával is.
Lényegében a profilod is egy kép, amit magadról mutatsz, közösségi oldal ide vagy oda, nem minden tartozik a közösségre...

Up the Irons!

(#4612) EmberXY válasza desirehd (#4611) üzenetére


EmberXY
addikt

"...és mutassak egy olyan képet magamról ami ugyan úgy hazugság ahogy van, de nem baj mert jól néz ki"

Ne hazugságot mutass, hanem az igazat, de azt, ami "jól néz ki", amit bármilyen körülmények között vállalni tudsz, lényegében nem kell hazudni, csak nem kell mindent egyből vadidegenek orrára kötni, egyből jól megfogtad a facebook lényegének hitt dolgot: hányni felfelé a cuccot, ha kell, ha nem....
Csak igazat mondj el, de nem kell mindent elmondani, így nem vagy hazugságra kötelezve.. ;)
Ha hazudozni kéne, nem lenne értelme az egésznek. Mindenki életében vannak olyan dolgok, amiket csak a legközelebbi barátokkal, vagy csak egy kis szűk réteggel osztanánk meg, na én pont ezekre gondoltam, ezeket nem kötöm senki orrára, de azt, hogy jó volt a hétvégi buli, és van róla két kép, na és találkozunk a jövő hétvégén is, azt miért ne?
Én erre gondoltam, tehát ne valótlant állíts, hanem csak a kulturált igazat, a kulturálatlan dolgokból származhatnak a hátrányok, amiktől tartva tetted fel a kérdésed és kértél véleményt a fórumon.

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#4614) #56474624


#56474624
törölt tag

Időnként, amikor elmegyek egy olyan személy facebook idővonaláról, akinek rejtett az ismerős listája, kijelzi egy-egy ismerősének nevét olyan módon (nem tudom, mi ennek a szakmaibb megnevezése :B ), ahogy pl. itt egérrel rámegyek a hozzászólásírásnál a "Kép" gomba, és megjelenik, hogy "kép beszúrása".
Ez hogy lehetséges? Az az érzésem, valami apró trükközéssel mégsem lenne nehéz megnézni valakinek az ismerősi listáját, akinél egyébként rejtett. :)

(#4615) Integra


Integra
titán

mi a túró a mobil kliensben egyre többet látható trending videos dolog????

és az feltűnt másnak is hogy iszonyúan megnőtt az adatforgalma a frissítések után?!

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4616) Kunsztler


Kunsztler
senior tag

Sziasztok!

Hogyan tudom eltüntetni vagy megváltoztatni facebookon pl amit kiírók pl megosztott egy hivatkozást.
kedd, Budapest hogyan tudom eltüntetni Budapestet?Beálitottam a lakhelyemet másra és akkor is azt írja.Helpet kérhetek?

Nexus 5

(#4617) EmberXY válasza desirehd (#4613) üzenetére


EmberXY
addikt

Ez így van... :DDD
De az életünket jobb esetben nem a facebookon éljük, a való életben azért lehetünk egy kicsit "közlékenyebbek", de kinek a pap, kinek a papné...

Up the Irons!

(#4618) Ice!?


Ice!?
őstag

Sziasztok.

Mi alapján döntött a T-Mobile arról, hogy kinek kell legalább 15Ft -os egyenleggel rendelkeznie, hogy használhassa a 0.facebook -ot? Nekem pl küldtek csomó sms -t ezzel kapcsolatban, de ismerek nem egy olyat is, akinek se sms, se kikötés, ugyan úgy tudja használni, 0 Ft egyenleggel, mint eddig.. Nekik is előbb-utóbb ez lesz?

(#4619) pezoka


pezoka
csendes tag

Üdv Mindenkinek!
Olyan gondom van, hogy a Facebook - Alkalmazások és Játékok-ba érkező felkéréseket, ajándék elfogadásokat látom ugyan, de nincs felugró ablak, ahol el tudnám fogadni, és az "kapott..." listában sincs. Kb 1 hónapja van ez... Mi lehet a gond? A felugró ablakok nincsenek letiltva a böngészőben, és bárhonnan jelentkezem be, akkor sem működik...

(#4620) Egorov válasza Ice!? (#4618) üzenetére


Egorov
aktív tag

"Hálózatbiztonsági okokból kifolyólag Domino előfizetők esetében az internet hozzáférés feltétele, hogy az előfizető Domino egyenlegén minimum 15,- forinttal rendelkezzen."

Első bekezdés vagy mi, utolsó sora.

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#4621) Piftuka


Piftuka
veterán

Sziasztok!

Nálatok is lassú a Facebook? Az elmúlt két napban olyan szinten használhatatlan, hogy gyakran teljesen "kifagyasztja" a böngészőt. (Opera 11.50, de Firefox-al is kipróbáltam, és nincsen különbség.)

A Facebook profilom főoldala még csak-csak megnyílik, de aztán, ha bármilyen menüpontra rákattintok, akkor csak gondolkodik hosszan a gép, miközben a böngésző teljesen belassul, és olyankor a többi megnyitott ablakhoz sem lehet hozzáférni.

Mi a fene okozza mindezt?

Üdv: Piftuka

"Aquila non captat muscas."

(#4622) Babetta-X


Babetta-X
senior tag

Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem. Adott egy FB-t nem ismerő ember, aki megkért, csináljunk egy jó oldalt a klubjának. Az oldal kész, de ugye mondtuk neki, hogy ugyanmár írjon valamit mindenféle rublikákba. Ő meg azt kérte, hogy legyen valami kiindulási alapja, valami jó referencia oldalt mutassunk neki (ami frappáns, vagy egyszerűen csak jó. )
Egy motoros klub oldala lenne amit csinálunk, ahhoz kéne viszonyítani, de igazándiból tőlem akármilyen szervezet oldalát megadhatjátok ami jó. Köszönöm előre is ha valaki segít és ad egy tippet :)

(#4623) -HajTömeg-


-HajTömeg-
őstag

Sziasztok!

Eddig,az idővonal előtt volt 3 csoportom.
1: Akik mindent láthattak,közeli ismerősök
2:Akik csak pár dolgot láthattak tőlem
3:Akik max a profilképemet láthatták és ennyi

Na,ez az idővonallal feloldódott...
És nem találom hol szerkeszthetném a csoportokat megint így.
Maximum felvenni tudok a csoportba meg ilyenek,illetve valami korlátozott listát szerkeszthetnék,de nem is tudom az mivel járna,mit láthatnának belőlem,megint szeretnék úgy csoportosítani, mint korábban.
Van erre mód?

Piftuka

Én Chrome-ot használok és gyors,semmi gondom vele.

[ Szerkesztve ]

Alias: Júzer error

(#4624) Tutivesztes


Tutivesztes
tag

Amatőr vagyok. Azt sem tudom hogy hogyan kellene erre rákeresnem a fórumban, bocsánat. Egy hozzászólásban szeretnék valakit megemlíteni, és a neve alatt rákattintva a facebook profilját akarnám linkelni. Hogyan kell ezt csinálni?:(

Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.

(#4625) stranger28 válasza Tutivesztes (#4624) üzenetére


stranger28
addikt

Írj egy ilyet -> @, utána pedig kezdd el gépelni a nevét és előugrik a lista. Nem kell szóköz.

(#4626) blueMerle


blueMerle
veterán

Nalatok se elerheto a fb?

(#4627) r-chee válasza blueMerle (#4626) üzenetére


r-chee
őstag

Nem. Biztos most mentik le az adatainkat 3. fél számára :)

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#4628) stranger28 válasza r-chee (#4627) üzenetére


stranger28
addikt

:DDD

(#4629) EmberXY válasza blueMerle (#4626) üzenetére


EmberXY
addikt

Most, hogy említed, eszembe jutott, hogy már két napja nem néztem fel, nem maradtam le semmiről... :DDD
Működik egyébként.

Up the Irons!

(#4630) haligábor


haligábor
tag

sziasztok!

valaki megtudná nekem mondani hogy a játékmeghívókat hogyan tudom letiltani, tehát ne kapjak értesítőt, se meghívót, semmi féle játékra!

(#4631) Orlin


Orlin
addikt

hello!

ha valakit tíltok akkor ő hogyan tud törőlni?elvileg akkor nem is tudna megtalálni? :F

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#4632) haligábor válasza Orlin (#4631) üzenetére


haligábor
tag

ha valakit letiltasz akkor ő már meg sem tud keresni, tehát már a kereső sem dob ki neki...

(#4633) Eliot Anders válasza haligábor (#4630) üzenetére


Eliot Anders
aktív tag

Akkor tudod mikor meghív valaki.

(#4634) haligábor válasza Eliot Anders (#4633) üzenetére


haligábor
tag

És azt hogyan? letudod nekem részletesen írni? :))

(#4635) -HajTömeg-


-HajTömeg-
őstag

HELP :Y

Alias: Júzer error

(#4636) Digital


Digital
addikt

Hali!

Van egy munkatársam, a feltöltött képeimhez általában nekem nem tetsző dolgokat ír.
Hogyan tudnám csak ezt az egy személyt eltiltani a hozzászólások írásától?

:R

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...

(#4637) blueMerle válasza Digital (#4636) üzenetére


blueMerle
veterán

Tiltod a facebookról mint személyt.

[ Szerkesztve ]

(#4638) Orlin


Orlin
addikt

Másnak is nagyobbak lettek a betük és a képek a falon?? :F

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#4639) stranger28 válasza Orlin (#4638) üzenetére


stranger28
addikt

ctrl+0 segít rajta? :DDD

(#4640) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Üdv,

ultra gáz, de nem tudom, hogy cserélek profilképet. Már kezdek idegbajt kapni, egy hete még ment, most nem valahogy nem jövök rá :DDD Timeline alatt. Előre is köszi :R

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#4641) EmberXY válasza hoffman_ (#4640) üzenetére


EmberXY
addikt

Az oldaladon (ahol a borítókép is látszik) rámész az egérrel a profilképedre, megjelenik egy sáv "profilkép szerkesztése" felirattal, arra klikk, és a szerkesztési lehetőségek tárházával találod magad szemben.

Up the Irons!

(#4642) hoffman_ válasza EmberXY (#4641) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Degáz... köszi :R

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#4643) EmberXY válasza hoffman_ (#4642) üzenetére


EmberXY
addikt

Nagyon szívesen, én sem igazodom ki az oldalon, nincs itt semmi gáz. :DDD

Up the Irons!

(#4644) -HajTömeg-


-HajTömeg-
őstag

Valaki erre valamit? Bármit? Esetleg akármit?

[ Szerkesztve ]

Alias: Júzer error

(#4645) blueMerle válasza gabo9201 (#4601) üzenetére


blueMerle
veterán

ez a facebook magyar nyelvű változatának közvetlen linkje :)

(#4646) S-eye


S-eye
senior tag

Sziasztok. Létrehoztam egy eseményt a facebookon, ami kb egy évig tart, és már február óta posztolgatok bele, meg persze mások is. De a mai napon úgy döntött a drágaság, hogy két hónapnál régebbi posztokat már nem jeleníti meg, ami nagyon idegesít, mert fontos információról van szó. Hogyan lehet beállítani, hogy minden régi posztot lássak?Előre is köszi a választ.

(#4647) EmberXY válasza Eliot Anders (#4633) üzenetére


EmberXY
addikt

Ennek a mikéntjére én is kíváncsi lennék, ugyanis eltüntetni el lehet a felkérést, de hogy soha többet ne jöjjön, esetleg senkitől, azt sehol nem találom, attól félek, ilyen opciót elfelejtettek biztosítani, vagy csak jól elrejtették... :F

Up the Irons!

(#4648) Mr.Csizmás válasza EmberXY (#4647) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

földgömb - a lenyíló vackon alul a "minden értesítés blabla" katt - kikeresed a sz@rját, ráviszed az egeret, feljön egy kék X jobb oldalt a sorban, klikk, és "soha"

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#4649) Fecogame


Fecogame
veterán

Ha dislike-oltam egy oldalt, miért látom még mindig a hírfolyamomban? Nem kellene onnan akkor eltűnnie? :F

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#4650) haligábor válasza Fecogame (#4649) üzenetére


haligábor
tag

frissítsd az oldalt, lehet eltünik :))

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Facebook és Messenger (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.