Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Facebook és Messenger (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33914) ledgeri válasza mokas_gizi (#33913) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Ok újraolvasva a hsz-eidet, én passzolom a dolgokat, csak azért mert nem tudok mit hozzászólni és ilyesmim még nem volt facebookkal.

A legjobb abban reménykedni, hogy szívtak le annyi adatot a telódról korábban, hogy az, ha azzal akarsz majd belépni,ha fent maradt az app, ha nem elég lesz.
Ha az nem sikeres, akkor lehet, hogy egy hét vagy kettő után -amíg nem próbálkozol vele- megpróbálsz újra belépni (nem tudom, hogy érdemes-e sütiket törölni vagy nem a zünet előtt). Ha az alapból nem működne a pár hét után, akkor a következő lépés az, hogy jelszóhelyreállítasz, és először normálisan, majd a "jaj, újra kell biztosítnom a fiókom" féle opciókat vadássz... ha már úgy is megadtad az igazolványod már egyszer, akkor nem annyira jelentős, ha mégegyszer bekéreted... Egyéb gondolatom, specifikusabb nincs.

Csak még egyszer a tisztázásért: ami felületet képekkel mutatsz, azt úgy érted el, hogy a rendszer akar arra rávenni, hogy kapcsolj be másodfaktort, amit nem lehet sehogysem megkerülnöd?

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Facebook és Messenger (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.