Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:26:43

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3430) Shkiz0 válasza Sanyaaa26 (#3425) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

#3425 Sanyaaa26
Igen végül is jól értelmezed. :)

Bár megmondom őszintén nem tudom hogy figyeli azt bárki hogy az adott itemhez hogy jutottál hozzá, hogy volt e előtte kulcs használat vagy sem.

Ugye most január elején volt egy bann hullám, mert állítólag változtattak a szervereken, és most már elvileg figyeli a recoilt, és a lootot is szerver oldalról. Sőt elvileg most már a falon keresztüli lootolást is megszüntették, hogy a csalók ne tudják kihúzni az itemeket.
Valószínű, hogy nézi a szerver, hogy a zárt szobákban lévő loot felvétele esetén van e ajtónyitás akár kulccsal, akár kártyával (pl lab) és ha nem akkor elvileg megy a bann.
Ugyanígy most már tán nézi az adott fegyvert ami nálad van, és az azzal leadott lövéseket, és aki mondjuk AIM-el azt könnyen kiszúrható most már. Mert ugye a csalók többsége sokszor arra se ad, hogy legalább normálisan megépítse a fegyvert, és stock mosin, meg AK-val osztogatták az 1 golyós fejeseket, és az utóbbinak akkora recoilja van csupaszon, hogy a célkereszted már a plafonon van 2-3. lövés után normál esetben :D

Elvileg erről volt videó is nemrég yt-on valamelyik emberkénél.

#3426 Szeszkazán
Erre kb 0 esély van, mert mondom nyitottam ticketet, kérdeztem, hogy miért kaptam bannt, és egy semmitmondó sablon szöveget kaptam.

Hello!

According to Section 6. Paragraph 6.1.4. of the current Licence Agreement, Battlestate Games Limited has the right:
6.1.4. To restrict or terminate the User’s access to the Game on the conditions hereof, including if the User violates the terms of this Agreement or the Key Documents. In exercising this right, Battlestate Games Limited is not required to provide the User with evidence of the breach by the User of the terms of the Agreement resulting in the User’s access being terminated or restricted.
Please note that your account security is solely your responsibility. Unfortunately, we cannot be held responsible for access loss due to user error nor can we help if you were banned as a result of account theft.

Respectfully yours, the Escape from Tarkov support service.

És ezzel zárták is a ticketet.

#3429 pn4hvq
Mert szerinted az mennyire állja meg jogilag a helyét, hogy tele a net és a tarkov fórum is olyan esetek tömkelegével, amikor az embereknek valamilyen okból megszűnt az email címe amire a játék vásárolva lett és írtak a supportnak, hogy emailt kellene cserélni, és hiába igazolható, hogy nem ellopni akarják, meg akár megvan minden fotó, igazolás, hogy saját tulajdona az acc, csak nem fér hozzá többet az emailjéhez nem hajlandóak átírni senkinek sem az emailt, hanem az a válasz meg kell venni újra?! :W

A BSG-től trógerebb társaságg support terén nincs. Amit te is írsz, hogy 7 éve reszelgetik a semmit, és ráadásul gusztustalan drágán is vesztegetik, mert a fullos csomag (akár az eddigi EOD akár a most kapható legnagyobb) is 2 AAA játék ára....
Az már csak hab a tortán, hogy ugye van a játéknak offline része is, de ahhoz is net kell, és mivel a launcher sem használható a játékot sem tudod elindítani még offline sem. Azért máshol ez sem bevett szokás, és pl egy Counter Strike esetén is pl a publikus szerverekre vagy akár offline a haverokkal még simán lehet játszani akár bannos accal is.

Az a vicc, hogy ettől függetlenül is szerettem ezt a fostengert pedig rengeteg hibája van, de most pl, hogy már nincs EOD és upgradelni sem lehet rá még fájóbb mert talán megvettem volna újra az ára ellenére is.
Pár helyen még lehet venni EOD accot, mert jó páran betáraztak belőle múlt héten, de kb a rendes ár 1.5x-2x-ért.
De nem is ez a fő gond, hanem hogy ez több mint 2x, mert ugye a legtöbb most árult EOD acc az CIS régiós. Mindenki azt a kiskaput használta (ami amúgy még most is él) hogy VPN-el megveszed a CIS régiós változatot, majd azt tudod utána upgradelni Global-ra.
Amikor most a leárazás volt karácsonykor akkor ha itthonról vetted normális módon egy EOD 60 ezresbe került, miközben ha megvetted a CIS EOD-ot, majd upgradelted EU verzióra akkor megállt 35-be. Az azért nem mindegy. Plusz ugye ha többet vettél (1-2-3-4) úgy kaptál még plusz extra kedvezményt. Így ha megnézed akkor gyakorlatilag akár 3-4x haszonnal tudják eladni.
Ráadásként még egy buktató van, hogy ezek az accok ugye nem kód alapon működnek nem tudod saját acc-ra aktiválni már aktiváltan kapod. Oké, hogy beleírják hogy megkapod hozzá a komplett email fiók adatait is, de hát az akkor is necces.

Szóval most vakarom a fejem mit kéne csinálni, mert azért arra volt eszük, hogy EOD nincs tovább, plusz még árat is emeltek, és a mostani legnagyobb alig olcsóbb valamivel mint korábban az EOD, cserébe nincs gamma konténered, 20 hellyel kevesebb a stash is, és nincs benne az Arena sem. Ez így együtt meg azért megint csak gáz.

Talán keresek majd ismerős körbe valakit akinek van EOD és már nem játszik a játékkal aztán talán így tudok venni valakitől egy accot, és hátha megérjük azt is, hogy egyszer az email is átírható lesz. Ha meg nem járok sikerrel akkor így jártam, jelenlegi áron (kevesebbet többért....) nem fogom megvenni az fix.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.