Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15078) Landr0ver


Landr0ver
csendes tag

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget, tippeket.

Jelenleg egy Sony TV-ben van egy DIGI Smart CAM-em (DIGI műholdas előfizetés), tökéletesen működik, jóideje így használom, szuper!

Azonban vennék egy Epson 5210 projektort, van rajta HDMI, ugye TV-ről videó jel ki nem megy, tehát kell egy beltéri, amibe belekötöm a parabolából jövő kábelt, és amin van HDMI out a projektorhoz HD jel átadásához.

Azonban nem szeretnék DIGI KAON 1000-t, volt már ilyenem előtte, elég gyengék, pl. Xbox One-ra rákötve (a konzolon tévézéshez) akadozott a kép és a hang késett. 500 Ft-ért havonta ezt a szutykot nem szeretném bérelni...

Szeretnék valami komolyabb beltérit venni, de olyat, ami tudja a jelenlegi DIGI Smart CAM-et használni (tehát amiben van CI modulja). És DVB-S-en kívül esetleg DVB-T-t is tud (nyáron mikor nincs Premier League, meg bajnokságok, kiköttetném a DIGI-t 2-3 hónapra, és használnám szobaantennával, most is Eb ideje alatt M4 Sport HD elég lenne :) )

Van ilyenhez tippetek?

Találtam ezt: MediaLink Black Panther
http://www.digiportal.hu/medialink-black-panther-muholdvevo-foldivevo-es-iptv-vevo-itt-a-mindent-vevo-vevokeszulek/

De a sat.hu-nál azt mondták, hogy ezt már nem forgalmazzák, az újabb MediaLinkekben viszont nincs CI modul. Viszont találtam eBay-en, Németországból és Ausztriából, 20-25e Ft körüli áron, újonnan. A sat.hu-s kolléga azt mondta, hogy ezek nem működnek DIGI-vel. Van KONKRÉTAN EZZEL valakinek tapasztalata? Menne egy ilyennel a DIGI Smart Cam?

Köszi és üdv,
Zoli.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.