Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50501) d4d


d4d
tag

Megjött az Ahifis rendelés. Megint volt valami, elmondásuk szerint technikai probléma, emiatt másfél napig egy helyben állt a csomag, tegnap viszont elindították, ma pedig megérkezett. Packeta-val kértem csomagpontra. Nagyon frissek aminek külön örülök, 2023.06.hó és 07. hó a gyártási idejük.

Még egy rendelés úton van, új helyről (wax-it.eu). Belgium. Ami érdekes, ilyet még nem láttam máshol kinti oldalon, kérheted a csomagot átvételi pontra (jelen esetben DPD) és ilyenkor szállítási költség sincs (amúgy házhoz kérve 10 eur vagy ilyesmi).
A másik belga bolthoz (cardetail.be) képest akik 3 levélre se reagáltak és kicsit megcsúsztak a feladással, náluk egyelőre minden rendben megy ilyen téren is. Éjszaka adtam le a rendelést, amikor megjött a hírlevél, hogy megérkezett a 4 literes Gyeon Interior Detailer (amihez eddig csak holland forrásom volt, de ott el is kapkodták hamar) és ma délelőtt megkaptam a dpd-s linket a csomaghoz.
Plusz bepróbálkoztam egy kéressel. Kellett volna egy extra gyeon szórófej és ugye ezt külön nem lehet kapni, így megkértem őket, hogy ha megoldható tegyenek már be egy ilyen gyári szórófejet rendelésem mellé ajándékba, na :D írták vissza hogy minden palackhoz egy jár stb, de ennek ellenére küldenek egyet, úgyhogy kedvesek voltak. Egyébként is lehetett ajándékokat választani, apróságokat, valami gyeon evo-s kulcstartót meg egy ecsetet választottam.

[ Szerkesztve ]

elemlampa.blog.hu

(#50502) FeRRaR1 válasza robag93 (#50496) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Erre jók az olcsóbbak is. Inkább azért érdemes feljebb lépni hogy jobb élmény legyen a használat. Legyen elég hosszú a slag, legyen dob amire fel tudod tekerni. Víz szállítás ha több azt nagyon megérezni. Illetve garancia / alkatrész ellátottság.

A K7 az nem volt rossz csak munkára is azt használtam így nem tetszett neki annyira. Illetve 5 év gar volt rá ha az számít és hozták vitték ingyen. Háromszor. Gar után eladtam. Amikor jó volt akkor egész normális a tudása.

Kranzle-re esküdtek ahol a Hondát vettem esetleg ott is körül nézhetsz mit ajánlanak ami kapható ahol vagy.

Lényeg hogy a víz szállításban ne menjél lejjebb. Okosabbat nem tudok mondani sajnos ilyen felhasználásra.

(#50503) ginola


ginola
addikt

Grafénnal kezelt autó esetén, ami hobbi autó, mennyire probléma, ha csak akkor van lemosva, amikor a kötelező kezeléseket kapja?
Nagyon poros autót milyenek kezdő lépésekkel kezdenétek mosni?

(#50504) tibbike01 válasza ginola (#50503) üzenetére


tibbike01
őstag

Ha csak finompor és nem falevél, különféle fanedvek, madárürülék, esetleg építkezés van melletted és az abból keletkező por, akkor no problem.

Szerintem egy jó sűrű aktív habbal indítanék, hogy fellazítsa a port, majd nem túl erős vízsugárral locsolnám, hogy leázzon. Szivaccsal semmiképp nem törölgetném az elején.

Kaphatunk képet az autóról? ;]

[ Szerkesztve ]

(#50505) tibbike01


tibbike01
őstag

Szóróflakonból melyiket érdemes venni? Nem kellene túl drága, de szépen porlasszon és ne csepegjen. 500mlis elég lenne.

(#50506) robag93


robag93
aktív tag

Ez lehet off, de talán nem annyira. A bőr ülésekhez való tisztítók, ápolók bőr cipőkre jól működhetnek? Nem látom akadályát, de hátha van tapasztalt róka a témában :D

(#50507) FeRRaR1 válasza robag93 (#50506) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Én Autoglym ápolót használok a bőr cipőkre és kanapékra, Colourlockot a kocsikra. Régóta így tolom, szerintem jó.

(#50508) robag93 válasza FeRRaR1 (#50507) üzenetére


robag93
aktív tag

Köszi, és tisztításhoz? Mondjuk Green Star 1:20-ban jó lehet?

(#50509) KisBundi


KisBundi
őstag

Sziasztok! Az autó egy 2017-es Mazda 3 amit a mazda kereskedésben eladás előtt átpolíroztak. A munka minőségével nincs is probléma, mert a rétegvastagság és felület is rendben van, de ez volt júniusban és azóta úgy látom a visszatörléssel és a zsírtalanítással nem volt idejük foglalkozni, mert sajnos az összes résben, sarokban és jó pár helyen a műanyagokon is szépen kifehéredett a cucc. A kérdésem az volna, hogy tudtok ajánlani valami jó cuccot ami ezt az odaszáradt polirmaradványt szépen el tudom távolítani, akár a műanyagokról is? Lehetőleg ne kelljen vele sokat küzdeni, mert kisgyerek mellett erre nem marad sok időm. :U

(#50510) FeRRaR1 válasza robag93 (#50508) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Arra meg a spray Leather cleanert, szintén AG-tól.
Nem próbáltam a Green Start így nem tudom.

(#50511) FeRRaR1 válasza KisBundi (#50509) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Vidd el egy normális kézi mosóba és szólj nekik hogy mit szeretnél.
Illetve lehet hogy lesznek még ott meglepetések pár mosás után...

(#50512) Morris válasza KisBundi (#50509) üzenetére


Morris
veterán

Kis gumiápoló spray elfedi szépen a kültéri műanyagokon lévő polír maradványt

(#50513) KisBundi válasza FeRRaR1 (#50511) üzenetére


KisBundi
őstag

Nem, már legalább 20-25x lemostam önkiszolgálóban május óta, de kefét soha nem használtam csak bogároldó, aktív hab, foltmentes víz kombóval. A felületek 98%-a hibátlan, maximum kicsi kőfelverődés, de az élék, rések mellett ott van szépen kifehéredve a cucc amit kicsit kapirgálva óvatosan por formájában jön fel. Sajnos itt nincs normális kési mosó akiben megbíznék, így magam csinálnám ha van erre alkalmas cucc. IPA+ desztvíz polír után remekül működött, de itt már rá van száradva. :(

(#50514) FeRRaR1 válasza KisBundi (#50513) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Rászáradtal még nem volt dolgom, finom ecsettel szoktam átmenni ha kell polír után. Azt is főleg régebben mikor még túl sok pasztát használtam. Olyankor az alapos mosásba beillesztek egy ecsetelős második hab fürdőt és végig megyek az éleken, réseken.

Először azt próbálnám meg amit írtam, esetleg kicsit erősebb kefével óvatosan. Akár fogkefe. Komolyabb APC, esetleg ipa + ablak mosó, ami jobban viszi. Kis kísérletezés... Csoda szer nem lesz szerintem ami egyből lekapja. Legalább is nem hallottam még ilyenről.

[ Szerkesztve ]

(#50515) KisBundi válasza FeRRaR1 (#50514) üzenetére


KisBundi
őstag

A gyári dekontaminálók hogy váltak be eddig? Ahogy olvasom csak fényezett elemekre szabad csak fújni. :F Detailer ecsetem van puhától egészen keményig sokféle, de főleg a műanyag elemektől tartok, hogy a szerek nem-e fehérítik ki nagyon vagy teszik tönkre a struktúrájukat. APC esetleg erre a célra? Az elég lúgos tudtommal. :U

(#50516) FeRRaR1 válasza KisBundi (#50515) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Mindig a gyengébbel kezdj és haladj az erősebbek felé. Vegyszerre és ecsetre is igaz. Nem tudom mennyire hisztisek a Mazda műanyagok, de legrosszabb esetben egy ápolóval vagy kerámiával vissza hozható (helyzet függően akár hőlégfújóval). Csak ott használd ahol kell, öblítsd le amint végeztél. Végén én mosnám is telibe.

Adott gyártó sokszor webshop oldalán is olvasható hogymehet e fényezetlen műanyagra.

[ Szerkesztve ]

(#50517) tibbike01


tibbike01
őstag

Ahifi rendelésem. Már nagyon régóta ki akarom próbálni az Auto Finesse Spritz belső ápolót, de épp a napokban emelték fel az árát, írtam nekik, próba cseresznye. Nagyon jófejek voltak és ide adták a régebbi áron!! Hatalmas respect nekik! Bőven ajánlott bolt. :K

[ Szerkesztve ]

(#50518) hentes555


hentes555
senior tag

Sziasztok!

Valakinek van tapasztalata ezek közül bármelyikkel? Melyik lehet a jobb? A Shiny Garage feleannyi mennyiség, ugyanazon az áron, mint az Elite.

SHINY GARAGE JETBLACK TRIM RESTORER
ELITE DETAILER PLASTIC EXT DRESSING

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#50519) d4d


d4d
tag

Ja nyugodtan lehet próbálkozni, nem veszítesz semmit. Én is az első rendelés után írtam a TRC EU-nak, hogy van e vmi kedvezmény, erre kaptam egy 15%os kupont ami azóta is jó, ennek több mint egy éve. Privát megadom ha kell, nem titok.

elemlampa.blog.hu

(#50520) KisBundi


KisBundi
őstag

Gumira szerintetek melyik lehet tartósabb? CarPro Darkside, KC PSS vagy Gyeon Q2 tire? Melyik éri meg a legjobban és mennyire kiadósak? :)

(#50521) FeRRaR1 válasza KisBundi (#50520) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Q2 tire tartós és szép nálam, 3 akár 4 mosást simán kibír.
Persze egy alapos gumi mosás felrakás előtt nem árt.
Többit nem próbáltam, de a Q2-t már 3x újra vettem.
Ezzel viszem fel, így tiszta és gyors a munka.

(#50522) KisBundi válasza FeRRaR1 (#50521) üzenetére


KisBundi
őstag

Kédergumira is jó lehet? :) Műanyagra van jelenleg Q2 Trim, de 1 év után kicsit fura lilás fénylő foltokat hagyott maga után. Nem próbáltam még újrakezelni, de van jobb alternatíva műanyagra vagy jelenleg ez az egyik legjobb? :)

[ Szerkesztve ]

(#50523) tibbike01 válasza KisBundi (#50520) üzenetére


tibbike01
őstag

A Wolf tire and trim gel-t ismeritek? Én évek óta használom és nagyon szeretem. Motortérbe, külső műanyagokra, gumira tökéletes.

(#50524) FeRRaR1 válasza KisBundi (#50522) üzenetére


FeRRaR1
őstag

4 féle megoldásom van gumi / műanyagra.

Q² Tire - gumi
Q² Pure EVO - külső fényezetlen műanyagra ezt is feltolom amikor kerámiázok. Csak oda is lehet, eddig nagyon jól működik.
AG Vinyl and rubber care - motortérbe, mert szépen felszívódik, bőven beterítek minden műanyagot / gumit csak másnap vissza kell törölni alaposan.
Wolf Silk Milk - beltérre, régen vettem 2x1 litert, tuti évek óta lejárt, nagyon kevés kell és nem fényes így marad amég elkopik / vagy ki nem próbálok egy olyat amiért eldobom.
Q²M Interior Detailer - Amit ki akartam próbálni mert ez is matt finisht hagy. Viszont a magas alkohol tartalom miatt letettem róla így itt majd kísérletezek még a jövőben.

Nagy ritkán mikor valami nagyon elhanyagolt / fakult műanyaggal van dolgom akkor átmegyek rajta ápolóval, majd ha hagytam állni egy napot utána letakarítom, mosás és kerámia.

[ Szerkesztve ]

(#50525) Tomi8822


Tomi8822
tag

Üdv , tudna valaki segiteni az akril festéket milyen arányban kell keverni edzővel és higitóval?
4,5 l szórás rá szükséges anyag kellene , ehez úgy emlékszem 3 liter festéket és 1l edzőt kell összekeverni , és 5% higitót ami 200ml , jól tudom ?

(#50526) KisBundi válasza Tomi8822 (#50525) üzenetére


KisBundi
őstag

Festékrendszer válogatja! Ezt ott kellene megkérdezned ahol keverteted a színt az akrilhoz. :K Ha soha nem fényeztél még, akkor szerintem kérj segítseget.

(#50527) d4d


d4d
tag

Megjött a belga csomag. Szeptember 6.-án este lett megrendelve, másnap útnak indították, volt egy hétvége, még egy nap és ma ideért a dpd-s csomagpontra külön szállítási költség nélkül.
A 4 literes interior detailer és a fabric cleaner 2023/07-es gyártású, a vinylen nincs dátum, de már az is az új szórófejes, biztos hogy ez is max pár hónapos. Amúgy is 1-2 hete kaptak friss gyeon szállítmányt. Az ecset és a gyeon evo kulcstartó választható ajándék volt. Plusz meglepetés az a két kis auto finesse minta, egy 100ml-es rejuvenate és egy fusion wax. Utóbbinak elég kellemes illata is van, friss öblítős illathoz tudom hasonlítani.

[ Szerkesztve ]

elemlampa.blog.hu

(#50528) tibbike01 válasza d4d (#50527) üzenetére


tibbike01
őstag

Az interior detailerben lévő alkohol nem káros a műszerfalnak? Nem szárítja ki nagyon?

[ Szerkesztve ]

(#50529) d4d


d4d
tag

Nem vettem észre ilyesmit, pedig pár autónál próbáltam már. Lassan elfogy az 500 milis. Bajuszkapcsolókon is használtam, ami egy különösen érzékeny pont tud lenni mindenféle tisztítószernél. A visszajelzéseket bújva sem találtam olyan negatív véleményeket, ami elbizonytalanított volna. Általában, mint a legtöbb gyeon cuccnál soksok elégedett véleménnyel találkozni itt is.

elemlampa.blog.hu

(#50530) FeRRaR1 válasza tibbike01 (#50528) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Lehet találni értékeléseket akinél lekapta a színt valamiről. Kemény bevonat mentes műanyagokra tuti jó. Bajusz kapcsoló is kemény mindenhol. Amitől én tartok az a Volvo gomb sort körülvevő műanyag amin van valami bevonat. 16 éves, oda nem merném használni. Régi prémiumokon is rengeteg műanyagon van valami bevonat. Illetve nem tudom mennyire ápol, szerintem csak matt kinézetet csinál viszonylag egyenletesen a magas alkohol tartalom miatt. Ami nem feltétlenül rosz, de nem az amit akarok. Lehet hogy veszek 2 félét majd bentre és akkor lesz helye.

(#50531) d4d válasza FeRRaR1 (#50530) üzenetére


d4d
tag

Igen ez nem ápolószer. A soft touch és az ehhez hasonló "gumis" bevonatok főleg régi vwken a lúgosabb tisztítószereket se szeretik. Az a baj hogy annyiféle beltér van, annyiféle anyaggal hogy biztos hogy nehéz lesz egyetelen terméket kiválasztani ami mindenre jó. Nekem is legalább nyolcféle szerem van beltérre plusz kárpitra is pár. Nálam is előfordult hogy bizonyos műanyag felületeken nem úgy működött az adott szer. Túl erős volt? vissza kellett volna törölni nedves kendővel is? nem tudom. Sajnos nem mindig követem azt a szerintem fontos szabályt, hogy mindig a legkíméletessebb megoldással kell kezdeni és így haladni előre az erősebb szerek felé. Ezért nem javaslom sose az apcket beltérre.. higithatod ok, de az akkor is egy zsíroldó, lúgos valami.
Esetleg a Koch Chemie ASC is érdekes lehet, ajánlom figyelmedbe, bár az megint nem ápolószer hanem hasonló lightos tisztító, viszont elég biztonságos mindenféle felületen.
Vannak akik beltérben is használják az öblítésmentes vagy vízmentes szereket, azok is elég kíméletesek. Neked elérhető UKban a diy detail rinseless wash is. Pályázok rá én is nagyon, de eun belül nem találtam még rá forrást.
Carpro InnerQD-ből is van 50ml-es minta, az is megérhet egy próbát. Elég intenzív citrusos illata van, de nem annyira tartós, főleg használat közben érezni. Ami viszont a tisztítóerőt illeti, csodát nem kell várni tőle. A Gyeon viszont nagyon jó abban hogy tényleg matt egységes felületet hagy maga után. Nem mondom hogy az innerqdval is mindig így ment. Na mindegy, nem egyszerű egyvalamit kiválasztani.

[ Szerkesztve ]

elemlampa.blog.hu

(#50532) tibbike01 válasza d4d (#50531) üzenetére


tibbike01
őstag

Ha minden igaz pénteken jön meg az Auto Finesse Spritz, amit ki is fogok próbálni. Írok majd róla pár sort. Nagy reményeket fűzök hozzá, mint könnyű belső tisztító és ápoló egyben.

Az 1:20-ba kevert Green Star meg jó lesz motortérbe, gumira, küszöbökhöz, gumiszőnyegekhez.

[ Szerkesztve ]

(#50533) FeRRaR1 válasza d4d (#50531) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Nekem van kárpitra 2 tisztító + 1 de-foamer + 1 illat + 1 ami védi valamennyire.
Kinti gumi / műanyagra 4
Bentre per pill: 2 üvegre
2 bőr ápoló, 2 tisztító + 1 shield
Műanyagra 2 tisztító + 1 ápoló
Néha kevésnek érzem, néha átkozom magam minek tartok ennyit.
Hogy van ez? :DDD

Az igazi nekem az lenne beltérre ami olyan finisht hagy mint a GYEON, de finomabb a felületekkel és ápol is valamennyire. Mondjuk így leírva nehéz, vagy egyből jó felület lesz, vagy ápolás. A kettő együtt nehézkes. Mindegy majd vadászok valamit vagy többet tartok erre is.

(#50534) tibbike01


tibbike01
őstag

A lándzsás autómosók hány bar nyomáson működnek? Apósnak akarunk venni egy magasnyomású mosót szülinapjára, autótakarítás, házkörüli munkákra. Merre keresgéljek? Lild Parkside gépek milyenek?

(#50535) FeRRaR1 válasza tibbike01 (#50534) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Vízszállítás talán fontosabb mint a bar. Illetve abból is valamelyik gyártó az elméleti nemlétező maxot adja meg. Komolyabbak megadják az állandót is, ezekre figyelj. Csak kocsi és néha ház körülre 8-10 liter közöttit néznék, sok kocsi, sok házhoz 10 felettit.

(#50536) hentes555


hentes555
senior tag

Sziasztok!

Deturner és Nuke Guys márkájú termékekkel van valakinek tapasztalata?

A carzoneshop-on van jópár termékük és a közelben csak náluk tudok személyesen vásárolni, most kezdek belemerülni az autóápolás témába és láttam, hogy a Shiny Garage, Koch Chemie termékek mellett vannak ilyen márkák is, de nem tudom ezek pl. a Koch Chemie-hez képest milyenek lehetnek, a topikban nem sok infót találtam eddig.

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#50537) m0ski


m0ski
aktív tag

Sziasztok!

Csak részben autóápolási kérdés, de hátha tapasztalt már valaki hasonlót.
Políroztattam az autót, és azóta a hátsó középső parkszenzor folyamatosan jelez.
Még ott helyben jeleztem, megtisztogatta a szenzorokat, de a probléma továbbra is jelen van.
Lehetséges, hogy a polírozás során felvitt anyag hülyítette meg az érzékelőt, vagy más lehet a gond?

[ Szerkesztve ]

(#50538) AIex válasza tibbike01 (#50534) üzenetére


AIex
tag

Nem tudom, útba esik-e, vagy sem, de Pomázon fog nyilni egy Lidl, ott lesz Performance gép 70e Ft-ért, ha ez még kereten belül van,

Alapvetően használhatóak a Lidl gépei, de sajnos el kell fogadni, hogy alapvetően vannak szórás bőven ezekben a gépekben,

Sokszor érkezik az üzletbe törött, vagy hibás gép. Ha találsz olyat, ami amúgy működik, utána már jó szokott lenni,

Szerintem magasnyomásúból a használható kategória 140-150 Bar üzemi nyomás, 600L vizszállitással,

A linkelt Lidl gép, üzemi nyomásban tudhat 130 Bart, és 4-500L-es vizszállitást,

Amik még jó szivvel ajánlhatóak, szerintem a Nilfisk gépek, és ár/érték arányban sem rosszak,

Tipust azért nem is ajánlanék, mert szerintem a legnagyobb gépet kell megvenni, ami a büdzsébe belefér, kivéve, ha nem 2-400e Ft-ot szeretnétek rászánni.

(#50539) tibbike01 válasza AIex (#50538) üzenetére


tibbike01
őstag

Köszi, szimpatikus ez a parkside perfomance. Pomáz 10km-re van tőlem, szóval sima. 50ezer környéke lett volna a határ, de ez megérheti a +20ezres felárat? Esetleg 50ezerig tudsz ajánlani valamit?

[ Szerkesztve ]

(#50540) AIex válasza tibbike01 (#50539) üzenetére


AIex
tag

Gyorsan átfutottam a gépeket, Árukeresőn, árszerint növekvő sorrendbe rendezve,

50e Ft-ig, gyengébb gépek vannak,

1 emlitésre méltó darabot találtam, ezt a Stanley , bár elméletileg az üzemi nyomása, ennek is csak 100 Bar,

Ami még szóba jöhet, ez a Stihl, 65e Ft-ért, itt már a munkanyomás 120 Bar, és leglalább le is merik irni,

A Parkside Performance egyik nagy előnye egyébként az 5év garancia, ahogy nézem indukciós motorja van, ami szerintem szintén nagy plusz, illetve adnak hozzá teraszmosó fejet is, ami szerintem az egyik leghasznosabb kiegészitő, magasnyomású mosóhoz,

Ha jószivvel rátudjátok szánni azt a plusz 20e Ft-ot, akkor én megtenném, pedig én tényleg nem vagyok nagy rajongója a PS gépeknek, de ennyiért szerintem most ez egy jó ajánlat.

(#50541) d4d válasza AIex (#50540) üzenetére


d4d
tag

Én is adok egy szavazatot a garancia időre.

Makita fűnyíró másfél év után meghibásodott. A javitás többe került volna mint maga a gép. Ha nem regisztrálom a 3 éves plusz garanciára annak idején a neten, most kuka lett volna az egész. Makita szerviz volt helyben, kb másfél hét alatt javították. A gyártó segítőkész volt, a szerviz próbált kötekedni, de a fehérvári központ helyre tette őket.

Egy éves garanciával biztos nem vennék semmi ilyesmit.

elemlampa.blog.hu

(#50542) tibbike01 válasza AIex (#50540) üzenetére


tibbike01
őstag

Köszönöm a segítséget! :R

(#50543) d4d


d4d
tag

Ez a Gyeon vinyl cleaner (az "universal interior cleaner" felirat is szerepel a flakonon) nagyon nagyon biztató, sőt lehet hogy ez lesz nálam a No1. Francba, hogy nincs nagyobb kiszerelés. Olyan érzékeny műanyag felületen se hagyott nyomot amin a pol star 1:10, xpress interior és a többi is részben elhasalt (pedig ez nem sűrűn fordul elő, de mondjuk én is hibázhattam, nem hígitottam eléggé stb), ugyanakkor nem látom, hogy tisztítóerőben elmaradna, sőt, de hozzáteszem hogy azért még több tesztelésre van szükségem mielőtt berendelek még pár flakonnal.
Bár az 500 milis kiszerelés nem tűnik soknak, de rendkívül gazdaságosan használható, kevés kell belőle, nem véletlen írja a gyeon is hogy 100ml/autó.
Ajánlom figyelmébe mindenkinek aki beltér tisztítót keres. A fabric cleaner se lesz rossz, a tanksapka nyitója körüli rozsdabarna elszineződést pillanatok alatt eltűntettem vele.
Jó néhány Gyeon cuccot kipróbáltam és bár nem olcsók, de baromi jók.

elemlampa.blog.hu

(#50544) FeRRaR1 válasza d4d (#50543) üzenetére


FeRRaR1
őstag

+1

Én is elkezdtem GYEON termékekre átállni 3-4 éve és egyik se okozott csalódást. Sőtt szinte minden termékük top 3 sokszor top 1 a kategóriáján belül.

(#50545) d4d válasza FeRRaR1 (#50544) üzenetére


d4d
tag

Nem vártam, jön még pár palack vinyl és egy fabric cleaner is.

Gyors próba, 23 éves Megane Coupe, vinyl cleaner a napellenzőn, felül tetőkárpit fabric cleaner. Nem sokat vakarásztam, csak ecset, felül pedig mikroszálas kendő. A fabric cleanerből is csak annyit használtam, hogy még csak nedves se maradt a felület miután áttöröltem.
A fények, árnyékok miatt a kép nem is adja vissza 100%ban a valódi látványt.

Szerk. más szögből + vakuval


[ Szerkesztve ]

elemlampa.blog.hu

(#50546) bekiss


bekiss
csendes tag

Ez nagyon szép lett! :C :C Valami best buy felnitisztító ami ph semleges de hatékony?

(#50547) d4d


d4d
tag

Korrosol

Ez meg még mindig a megane (ajtókárpit részlet)

elemlampa.blog.hu

(#50548) hentes555


hentes555
senior tag

Na a hétvégén nekiállok én is a takarításnak, az alany a 2003-as Swiftünk lesz, igazából sosem volt kezelve ilyen "prémium" szerekkel, se kívül, se belül, most vettem egy flakon Green Start meg színfelújítót, fúróba fogható kárpitkefét, applikátort, mikroszálast.

Kíváncsi leszek, mit hoz ki belőle, majd próbálok képeket is rakni, ha érdekel valakit, egy amatőr milyen munkát végez :)

[ Szerkesztve ]

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#50549) bekiss válasza d4d (#50547) üzenetére


bekiss
csendes tag

Igen már nézegettem de rendesen megkérik az árát….

(#50550) zolikaDB


zolikaDB
veterán

Srácok!
eMAG-os K2 Roton Pro-hoz nem jár a csomagban szorofej?
Nekem csak egy kupak van rajta.

[ Szerkesztve ]

Eladó 2db új Galaxy S23 tok: Nillkin + Ringke, érd: PÜ!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.