Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

ASUS RT-N16 (300 Mbps vezeték nélküli útválasztó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1359) ecaddict válasza #95590400 (#1358) üzenetére


ecaddict
senior tag

Szinte naponta van új verzió (szinte minden nap fejlesztik és van valaki aki lefordítja), de ezek apróbb javítások egyáltalán nem biztos, hogy bármi változás észre veszel két verzió között.

Nekem pl. egy több hetes verzió van fenn (nyaralás, miegymás miatt egyáltalán nem volt ezzel időm foglalkozni - most se nagyon van), bár nemrég fordítottam is egyet magamnak, végül azt sem tettem fel.

Amit érdemes lehet, hogy ránézel a változásokra. Változások

Ha van valami ami érdekes lehet, akkor esetleg érdemes lehet frissíteni. Pl. volt egy ilyen "[RT-N] kernel: net: PPP buffer too small for higher speed connections". Na ha pl, PPPoE kapcsolatom lenne ez után biztosan frissítettem volna.

Vagy pl. mostanában volt néhány USBs javítás. Ha valakinek USBs gondja van (valami ritkább eszközzel) a most legújabb verzió szintén megérhet egy próbát.

Viszont pl. NFS gyorsításra (ez is mostanában volt) nem ugranék rá. Vsz. minimális különbség lenne mérhető egy adott helyzetben.

Röviden: Ha különösebb okod nincs bőven elég kb. 2 hetente/havonta újat feltenni.

Az rtorrent leállása meg lehet valami rtorrent vagy library hiba is amit egyáltalán nem biztos, hogy firmware csere megold.

Egyébként ha nem megy a webes rész érdemes /bin/ps-el terminálban megnézni nem-e valami partició ellenőrzés fut vagy valami más gond van. Itt a fórumban (vagy a WL-500 fórumában) keresgélve találhatsz további tippeket is.

### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.