Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux - haladóknak (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-30 15:51:13

LOGOUT.hu

Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34058) emvy válasza bambano (#34056) üzenetére


emvy
nagyúr

Ezek ilyen filozofalgatasok, neked ez az elkepzelesed az Unixrol, masnak meg mas. Es jelenleg akik alakitjak a Linuxot, ok mashogy akarjak.

> Alaposabban belegondolva mondhatjuk, hogy a tailscale a saját megoldása miatt erősen elfogult, tehát az, hogy szerintük mi a jó dns rezolválás, messze van az általános objektív valóságtól.

A Tailscale szeretne valamit megvalositani. Olyasmit, amire oriasi igeny van. Az oprendszernek nem az a feladata, hogy valami filozofianak megfeleljen, hanem hogy lehetove tegyen kulonfele use case-eket. A dinamikus DNS konfiguracio fontos. Ezt resolv.conf hekkelessel nem tudod elegansan es robusztusan megoldani.

while (!sleep) sheep++;

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux - haladóknak (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.