Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-01 19:43:54

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15764) TannerHUN válasza teratti (#15763) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Én még anno a Commodore és a DOS időkben kezdtem. A legelső komoly szimulátor a Grand Prix 2 volt (Geoff Crammond), ahol igaz még billentyűzettel játszottunk (néha Joystick) és az F billentyűkkel kanyarról-kanyarra kapcsoltuk ki-be a segítségeket :) Hát nekem még hamarabb volt egy komoly kormányom, de pénzhiány miatt el kellett adni... De ez is még a Grand Prix Legends előtt volt egy kicsivel :) Sajnos ennek nagyon ingatag volt a motorja és a demo vagy elindult vagy nem :F Későbbiek során már nem is vettem meg (jó lett volna azért), mert olvastam az interneten, hogy a teljes is hébe-hóba megy.

Még offabb téma, ha már kormány:
Jó lenne tudni a márkáját a kormánynak :) Nem Microsoft, azt tudom. Fekete színű volt, elég vastag kormánykerékkel és világítós piros gombok voltak rajta, ami ovális alakú. Ez már FFB-s volt. Bazi nagy doboza volt a többihez képest (fekete). A Need For Speed 3 idejében (1997-1998) között jelent meg. Még az XP idejében is gyárottak rá drivert, csak várni kellett rá :)

Mondjuk annyira nem izgat már a téma, csak jó lett volna olvasni egy-két cikket róla :D

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.