Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-07 20:29:43

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15751) Met válasza Chrys_ (#15750) üzenetére


Met
nagyúr

Úgy terveztem, annó amikor kijött akkor billel nyomtam és utána vettem a kormányt, aztán először nézem hogy nem megy az autó és rájöttem hogy csak félig nyomtam le a gázt :DDD

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#15752) zolee5016 válasza Met (#15751) üzenetére


zolee5016
őstag

szerintem még mindig a WRC-2 ami szuper(be lehet moddolni rbr fizikára),így új pályákon a megszokott érzés...ha meg tetszik mehet a 3,vagy a 4 is.....

Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---

(#15753) Chrys_ válasza zolee5016 (#15752) üzenetére


Chrys_
addikt

Nincs is igazán jó rally-s játék, RBR-t nem számolom, mert biztos jó benne a fizika stb., de olyan régi, hogy a grafika egy 20 éves kvarcjátékon is szar lenne, ezért nincs is kedvem hozzá. A Dirt-t nem számolom, az egy fos, a max 5km-s gyorsasági szakaszokkal.

(#15754) TannerHUN válasza Chrys_ (#15753) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Szvsz a szimulátoroknál nem a grafika a lényeg... Ha valaki a grafikára gyúr, akkor az az ember félúton eltévesztette a házszámot.

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

(#15755) MPowerPH válasza Chrys_ (#15753) üzenetére


MPowerPH
félisten

Ha nekem adnak egy kockat, 4 szogletes kerekkel, de a fizika valosaghu, akkor az mindennel tobbet er. Egyebkent a palyak jol megvannak csinalva benne, foleg az ujak. LFS detto ilyen... Aki tenyleg szimulatorozni akar, azt nem erdekli a grafika. ;)

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#15756) Chrys_ válasza TannerHUN (#15754) üzenetére


Chrys_
addikt

Én úgy értettem, hogy a kép IS lehet fontos, kinek mi tetszik. Ezért lenne jó egy új game, vagy akér egy felújított verzió az RBR-ből.

(#15757) TannerHUN válasza Chrys_ (#15756) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Persze lehet fontos, de elveszi az erőforrást a többi szemponttól, így ezzel együtt egy elég nagy gépigény alakul ki. Nem hiába drága a 3 monitoros motion simulator + még ami ahhoz a PC-hez kell és nem utolsó sorban a szimulátor szoftverről (játék jelen esetben). Szépnek szép a grafika, de kérdem én, megéri? Szerintem nem.
Hamarosan meg fog jelenni a Colin McRae Rally Remastered, ez hátha tetdzeni fog :) Bár a "remastered" verziók csak külsőleg változtatják meg a produktumot, belsőleg marad minden. Majd meglátjuk :)

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

(#15758) Jack@l válasza TannerHUN (#15757) üzenetére


Jack@l
veterán

Colin McRae Rally “remastered for HD”: telefonról portolt hulladék. (mondhatni átb***ás)

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#15759) VegyesTamás válasza Chrys_ (#15753) üzenetére


VegyesTamás
senior tag

Az RBR-t nem számolod? Kár, hogy máig a legjobb világszinten elismert RALLY SZIMULÁTOR. Grafika? Pont elég. Dirt3 nak nagyon szép a grafikája. Csak köze nincs a rallyhoz, legalábbis kevés.

Másrészt semmi baja a grafikának, őt nem ez emeli arra a szintre amin van.

RSRBR2014 meg fel van újítva.

[ Szerkesztve ]

Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli

(#15760) TannerHUN válasza Jack@l (#15758) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Na ezt mondjuk nem tudtam, csak egy gyors hírben olvastam róla :)
Nekem mondjuk megfelel az RBR :R

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

(#15761) teratti válasza TannerHUN (#15760) üzenetére


teratti
senior tag

12 éves szimes múltra tekintek vissza nagy Rally rajongó is vagyok de a RBR-el nem játszottam még. No, meg már csak Laptop van arra feltelepítettem de kormány híján nem tudom kipróbálni. A Dirt pack fent van azzal rongyosra játszottam magam majd most csak beszerzek egy kormányt (gyerekek is tekernék) és kipróbálom.

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#15762) TannerHUN válasza teratti (#15761) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Hát az RBR-el én se nyomultam sokat, mert jobban lekötöttek a SimBin szimulációi :B
Szép az a 12 év :R Nekem is lenne minimum annyi, ha folyamatosan azt nyomtam volna. De hát közbeszólt az élet... Na meg volt is hozzá PC, aztán nem is volt. Volt kormány aztán az sem :F Így nehéz volt ilyen összetett szimulációkkal menni.
Az a jó, ha a gyerkőcök is ráéreznek az ízére és csak azzal mennek :)

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

(#15763) teratti válasza TannerHUN (#15762) üzenetére


teratti
senior tag

Én is pálya autóztam inkább, a rally csak egy kis változatosság volt. Igaz még a PS-en kezdtem a PC-s időszak előtt CM Rally-val meg a TOCA volt a király. PC-n F1 2002-vel kezdtem majd jött a Simbin a GTR, GTR2 és társai. Most az Assetto lesz egy komoly game de már felszámoltam a telepet. :) Kormányok közül a Logitech Wingman(már a piros force-os) volt az első majd jöttek az egyre komolyabbak. Most lehet a gépen fentlévő játékok miatt egy 25-öst veszek egy volt versenyzőtársamtól mert hiányzik.... :B

[ Szerkesztve ]

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#15764) TannerHUN válasza teratti (#15763) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Én még anno a Commodore és a DOS időkben kezdtem. A legelső komoly szimulátor a Grand Prix 2 volt (Geoff Crammond), ahol igaz még billentyűzettel játszottunk (néha Joystick) és az F billentyűkkel kanyarról-kanyarra kapcsoltuk ki-be a segítségeket :) Hát nekem még hamarabb volt egy komoly kormányom, de pénzhiány miatt el kellett adni... De ez is még a Grand Prix Legends előtt volt egy kicsivel :) Sajnos ennek nagyon ingatag volt a motorja és a demo vagy elindult vagy nem :F Későbbiek során már nem is vettem meg (jó lett volna azért), mert olvastam az interneten, hogy a teljes is hébe-hóba megy.

Még offabb téma, ha már kormány:
Jó lenne tudni a márkáját a kormánynak :) Nem Microsoft, azt tudom. Fekete színű volt, elég vastag kormánykerékkel és világítós piros gombok voltak rajta, ami ovális alakú. Ez már FFB-s volt. Bazi nagy doboza volt a többihez képest (fekete). A Need For Speed 3 idejében (1997-1998) között jelent meg. Még az XP idejében is gyárottak rá drivert, csak várni kellett rá :)

Mondjuk annyira nem izgat már a téma, csak jó lett volna olvasni egy-két cikket róla :D

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

(#15765) arty válasza Chrys_ (#15753) üzenetére


arty
veterán

rbr még mindig jobban néz ki, mint ez a moslék cmr mobilport ...

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#15766) teratti válasza TannerHUN (#15764) üzenetére


teratti
senior tag

Ha igazán őszinte akarok lenni Amiga 500-ast vettem legelőszőr, azon ment a Mortal Combat de valahogy utána sosem érdekeltek az FPS játékok csak a kormány tekergetés....Basszus ha minden körért kapnék egy ezrest ahány kört tekergettem a világ különböző pályáin a gyerekeknek vehetnék simán két külön lakást. Biztos vannak itt komoly pénzeket kormányba ölő srácok is, én meg voltam elégedve a G25-27-es szinttel. Szerelgetni is kellett néhányat, leginkább a kotyogás megszüntetése és a elkalibrálódás volt a probléma. De egyet sem sikerült kinyírnom. Azt sajnálom, hogy Thrustmaster T500 RS-t nem volt alkalmam kipróbálni, viszont a Simhouse szimjében a Fanatec Clubsport szimpatikus volt....

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#15767) Yayoh válasza Chrys_ (#15753) üzenetére


Yayoh
aktív tag

rFactora is elég jó rally modok vannak meg pályák. :)

(#15768) TannerHUN válasza teratti (#15766) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Manapság már én is csak minőségi játékokkal játszom, mint pl Elder Scrolls széria. Mellette pedig a kormánytekergetés ezerrel.
Én is jelenleg meg vagyok elégedve a G27 kormánnyal :) A Thrustmasterből én is csak ezt a T500-as kormányt ajánlom megvételre, mert a többi olcsó kormányuk borzalmas minőséget képvisel :( Én is ölnék több pénzt bele, ha lenne miből... Ezt a kormányt is örülök, hogy ki tudtam fizetni nem hogy a drágább alternatívákat... Persze eljön majd az az idő, amikor ezt is ki fogjuk "nőni", mert már nem lesz elég semmire sem. De az már egy másik történet lesz és az se mostanában :)

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

(#15769) Jhonny06


Jhonny06
veterán

Üdv!

Driving Force GT-n kell kalibrálást csinálni, mielőtt elkezdem használni? Telepítés után azonnal indítottam az Autosport-ot, természetesen annyira érzékeny, hogy 1 kanyart nem tudok bevenni normálisan (egyébként rendben van, csak nagyon érzékeny, tehát nincs "elállítva"). Ez most a kormány vagy a játék beállításai miatt van? Gondolom a játékon belül se árt, most kezdtem el játszani vele, de ez már kvázi szimulátor, nem igazán arcade.

Valamint: Játékban csak 180°-ig engedi elforgatni, utána már érezhetően fogja, ezzel lehet valamit kezdeni? + az se lenne rossz, ha Windows startup-nál nem kezdené el rángatni minden egyes alkalommal. :D

Sorry, ha láma kérdések, egészen eddig a pillanatig soha nem volt kormányom, így most szembesülök ezekkel... thx!

[ Szerkesztve ]

(#15770) teratti válasza Jhonny06 (#15769) üzenetére


teratti
senior tag

A Logitech profiler-ben beállítottál mindent? A csúszkán 900 fokig állítható az érték, pl. pályautózáshoz 540-et használtam....

[ Szerkesztve ]

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#15771) N€T0X|N válasza Jhonny06 (#15769) üzenetére


N€T0X|N
őstag

az se lenne rossz, ha Windows startup-nál nem kezdené el rángatni minden egyes alkalommal.

De fogja, mert akkor kalibrálja be magát, ezen nem lehet változtatni. Csak akkor nem teszi, ha a tápja ki van húzva.

Sent from my keyBoard

(#15772) Jhonny06 válasza teratti (#15770) üzenetére


Jhonny06
veterán

A fordulási szöget közben beállítottam, igen. Igazából az érdekelt volna, hogy kell-e még valamit.

(#15773) teratti válasza Jhonny06 (#15772) üzenetére


teratti
senior tag

Nem nagyon állítottam emlékeim szerint nagyon mást asszem a kormányszögnél legyen bepipálva a négyzet a kombinált pedál ne. A többit a játékban lőttem be, tehát csak a szöget állítottam a profiler-ben gyakorlatilag a telepítés után.

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#15774) D.Va


D.Va
senior tag

Üdv!
Valaki meg tudna megdobni egy GAMEPORT csatlakozású MS Sidewinder FFB Wheel driverrel? (win98 lesz sztem csak... max XP) :U Nem találok sehol... :B

(#15775) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

formula force ex
Logitech Profileren nem értem hogy:
-a global device settings és a Specific game settings között milyen összefüggés van?
-a force feedbackhez tartozik e a centering spring?
Az Overall Effects Strength maxon, Spring Effect Strength feltekerve, Damper Effect Strenth szintén, és bukkanókon, ütközéseknél, semmi rázkódás, nulla ffb. Két játékot próbáltam eddig, GTR2 és Race07, egyedül a centering spring működik, pedig a játékban is fel van tolva az ffb csúszkák. Hogy bírjam működésre, elvileg padkákon ráznia kéne a kormányt nem?

(#15776) Jack@l válasza bobalazs (#15775) üzenetére


Jack@l
veterán

profilerben vedd le mindet 0-ra az overall-on kívül(100%), nem kell az...
Játékban meg rakd default-ra az ffb-t.

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#15777) N€T0X|N válasza bobalazs (#15775) üzenetére


N€T0X|N
őstag

A specific game settings arra jó, hogy egy bizonyos játéknak más beállításokat adj. Pl. egy ETS2-nek kell a centering spring bekapcsolása, különben nincs egyáltalán ffb (vicces, de így működik jól).
Ha a játékban nincsenek effektek, nézd meg az ffb beállításoknál (a játék menüjében), hogy mire van állítva. Low beállításnál nem nagyon van ilyen, tedd fel magasabbra. Még azt megpróbálhatod, hogy kiválasztod a kormányhoz tartozó ffb profilt (ha van neki) és utána beállítod magadnak a gombokat, ha nemjó, GTR-eknél valamiért csak az eredményez normális ffb-t néha.

Sent from my keyBoard

(#15778) zsiz


zsiz
őstag

Hali. Erről a kormányról mi a véleményetek? (Thrustmaster Ferrari Challenge Wheel for PS3 and PC) 10-15k körül mit vennétek? Használtra is jöhet javaslat ilyen árban. Esetleg van olyan ami ilyen árban van és PC+X360 kompatibilis (és viszonylag jó az árához mérten)? PS-em nincs viszont xboxon jó lenne ha tudnám forzához használni a PC kormányt. Amikkel játszom mostanában: Assetto Corsa, Grid Autosport, Racedriver GRID, Race 07, LFS, Spintires (és boxon Forza 4).. szóval van köztük szimulátor, és arcade-abb játék is.

Ja és most xbox kontrollerrel játszom, szóval annál kell hogy nagyobb élményt adjon, nem pedig egy billentyűzetnél :)

[ Szerkesztve ]

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#15779) Jack@l válasza zsiz (#15778) üzenetére


Jack@l
veterán

Hulladék, jó drágán.

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#15780) zsiz


zsiz
őstag

Jack@l: miért? 10ezerért nem várok csodát én sem. de most ilyenre van keret, túl drágát amúgy se akarok, mert még nem volt kormányom és lehet hogy nem is használnám.

---

Vagy esetleg ez a Thrustmaster 4160525 Ferrari Challenge Wheel kormány megér egy tízest?

Egyébként ezeknél a kormányoknál folyamatosan lehet adagolni a gáz/fék és kormánymozdulatokat ugye? (mint az xbox kontroller LT RT gombjaival és az analóg stick-el) vagy pedig csak 2 állás van?

[ Szerkesztve ]

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#15781) Kommy válasza zsiz (#15780) üzenetére


Kommy
veterán

Én ezeket elfelejteném, viszont a Hardveraprón van Logitech Momo nem egy mai darab de sokkal többet és mint ezek.

(#15782) zsiz válasza Kommy (#15781) üzenetére


zsiz
őstag

és az win7/8 kompatibilis?

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#15783) teratti válasza zsiz (#15778) üzenetére


teratti
senior tag

Szia!
Én 12-ért adtam el egy teljesen jó DFP-t nem mai darab volt de még mindig szép állapotú. Szerintem még mindig jobban megéri mint amit linkeltél.... ;)

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#15784) Jack@l válasza zsiz (#15780) üzenetére


Jack@l
veterán

Nem fogom tizedjére is ecsetelni, ha 5 oldalt visszaolvasol a topikban rájössz magadtól is...

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#15785) zsiz válasza teratti (#15783) üzenetére


zsiz
őstag

DFP-t nem találok, GT meg már 30k körül van. lehet hogy momo lesz, később ha úgy érzem akkor meg lecserélem DFGT-re (azt meg majd G27-re :) )

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#15786) teratti válasza zsiz (#15785) üzenetére


teratti
senior tag

Több GT van eladó igen de nem rég egy tag kettő DFP-t is hirdetett... :) Légy türelmes hátha még a héten kifogsz egyet.

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#15787) speedydb23


speedydb23
senior tag

Érdekes, nekem Thrustmaster van és bőven elég élményt nyújt...

Gocompete ligában indulok vele és nem mondhatnám, hogy eredménytelenül...

Aki meg rugdossa a gázpedált ne csodálkozzon, hogy eltörik benne a rugó, vagy maga a műanyag burkolat...

Szerintem ésszel használva egy Thrustmaster is jó élményt tud nyújtani, és használtan nagyon jó áron lehet venni ezeket.
Viszont az tény, hogy érdemes csak olyat megvenni ami hibátlan és keveset használt.

(#15788) zsiz válasza teratti (#15786) üzenetére


zsiz
őstag

rendben, ha jól nézem ez már 900 fokos és jobban is néz ki mint a momo. DFP milyen árban szokott menni, ha épp van? az a 12k amit írtál az olcsó volt vagy általában mások is annyiért adják?

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#15789) Kommy válasza zsiz (#15788) üzenetére


Kommy
veterán

A 12 nagyon olcsó, 20 felett szokták árulni kb.

(#15790) zsiz válasza speedydb23 (#15787) üzenetére


zsiz
őstag

én is olvastam jókat róla, ezért is nézegettem. + ferraris vagyok.. ja és ha jól tudom nekik van x360/pc kompatibilis kormányuk is. de itt azt mondják nem jó, bár azt nem tudtam meg miért is, hiába olvastam visszább is. egyébként neked pontosan milyen van?
mondjuk az igazság az hogy én is dfgt/g25/g27 valamelyikét néztem ki - szóval eléggé a logitech felé húzok -, de elég drágák és szeretnék először valami olcsóbbat első kormánynak.

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#15791) teratti válasza zsiz (#15788) üzenetére


teratti
senior tag

15-ért simán ki lehet fogni, de valamelyest le kell informálni mert nem mindegy pályára vagy rally-ra használták. Ez nem lesz egyszerű, nálunk a GTR-Masters-en is a friss fórumtémák között, vagy az Eladó cuccok topikban is érdemes keresgélni mert szoktak feltenni kormányokat, szűk közösség leinformálható és nincsenek szétrángatva.... ;)

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#15792) teratti válasza zsiz (#15788) üzenetére


teratti
senior tag

Még annyit tudok tenni, hogy megkérdezem a srácot mert ő is ugródeszkának vette hátha eladja ha egyáltalán megvan még neki...

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#15793) zsiz válasza teratti (#15792) üzenetére


zsiz
őstag

megtennéd? bár nem feltétlenül akarok most azonnal venni valamit, az se baj ha még gyűjtögetek.. de lehet hogy 12-t én is adnék érte :)

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#15794) speedydb23 válasza zsiz (#15790) üzenetére


speedydb23
senior tag

Nekem a Ferrari GT Experience van de volt Ferrari GT Force Feedback is.
Nem mondom, hogy hanyatt vágod tőle magad de 4-5 ezer ft-ért simán jó.

(#15795) TannerHUN válasza zsiz (#15780) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Na akkor leírom még egyszer a Thrustmaster és a Ferrari fanok miatt...

Itt a PH!-n nem én vagyok az egyedüli, akinek rövid időn belül a 35 e Ft-os TM kormánya elromlik. Mindig más más problémával. A múlt héten tudtam meg, hogy az itteni Race 07 közösségben az egyik srácnak is ugyanilyen kormánya volt mint nekem és az is széthullott. Hidd el, nem volt se rúgva, se húzva, se tolva és csak is szimulátor ment rajta. Sőt még a heel and toe technika sem volt rajta alkalmazva, hogy eltörjön a pedál, mivel kivitelezhetetlen a pedálok állása miatt. Nem fogjuk 66. alkalommal is ecsetelni, hogy milyen gondjai voltak, mert már fárasztó :) Ha a közösség legtöbb tagja azt mondja, hogy márpedig rossz, akkor tényleg el kell gondolkodni, hogy az. Hidd el, egyes emberek itt nem kispályások, tudják miről beszélnek. Nem 2-3 kormány volt az életükben...

A Ferrari rizsát meg nem kell bevenni. Van egy alap kormány, amire megveszik a Ferrari licenszt és eladják 2x-3x olyan drágán :(( Persze ettől függetlenül még lehet jó valami, de hogy jó minőségű nem lesz, az fix.

De mindenki maga dönti el, hogy mire költi a nehezen megkeresett pénzét! :R

Ajánlanám használtan a MOMO-t vagy más kormányt, ami még a jó kategóriába tartozik. Vagy ha nincs pénzed rá, akkor egy Thrustmaster-t maximum 10 e Ft-ig. Múltkor láttam egy jót itt a HA!-n, de szerintem az már elkelt az olcsósága miatt.

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

(#15796) speedydb23 válasza TannerHUN (#15795) üzenetére


speedydb23
senior tag

Nem vagyok se Thrustmaster se Ferrari fan, szóval ez mellé ment picit.

Én csak a saját tapasztalatomból mondom, hogy eddig semmi baj nem volt a TM-el.

Hallottam már többféle hibáról a TM-el kapcsolatban, a ligában ahol játszok volt másnak is TM kormánya.
Amennyiben meg kicsit pontosabban végig olvastad volna amit én írtam, akkor látnád, hogy nem is 20ezer ft-ért ajánlom a TM-et mint alternatíva, én 5-6 ezer ft-ért vettem eddig max, annyit meg simán megér ha nincs több pénze az embernek.

Pont.

[ Szerkesztve ]

(#15797) TannerHUN válasza speedydb23 (#15796) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Végigolvastam mindent... De az a Ferrari hozzászólás kissé félreérthető.
Használtan annyit megér, de többet nem. Én is ennyiért láttam 1-2 régit, ami még jó kategória és talán nem hullik szét.
Örülök, hogy neked minden rendben van vele, nyilvánvalóan sokan kifogták a hibásat akkor :)

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

(#15798) izsams


izsams
csendes tag

Sziasztok

Megtudná mondani valaki, hogy a Logitech Formula Force EX kormány tápjának milyen paraméterei vannak ?
Köszi.

(#15799) speedydb23 válasza TannerHUN (#15797) üzenetére


speedydb23
senior tag

Idézném magamat:
"Nekem a Ferrari GT Experience van de volt Ferrari GT Force Feedback is.
Nem mondom, hogy hanyatt vágod tőle magad de 4-5 ezer ft-ért simán jó."

Ezen mi volt félreérthető?

Egyáltalán nem úgy álltam a dolgokhoz, hogy márpedig a TM a legjobb és elnyűhetetlen stb, hanem 5-6ezer ft-ért mertem ajánlani...

Elhiszem én, hogy könnyebben eltörik vagy elromlik mint egy Logitech, de ettől függetlenül nem kell úgy ellenezni mintha egy xarkupac lenne, csak ennyit akartam.

(#15800) TannerHUN válasza speedydb23 (#15799) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Nem rólad van szó! :)
A másik kolléga írta ezt: "én is olvastam jókat róla, ezért is nézegettem. + ferraris vagyok."
Erre írtam a Ferraris licensz dolgot.
Más kormányt is szoktunk ajánlani, ne értsd félre a szándékainkat. Mi csak segíteni szeretnénk az idelátogatóknak, hogy ne vegyenek rossz kormányt. Semmi más jellege nincs. Nem mondta senki, hogy ultragagyi kategória, csak nagyon sok meghibásodik belőle. De sajnos a jó használtból kevés van. :(

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.