Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-11 07:35:32

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15795) TannerHUN válasza zsiz (#15780) üzenetére


TannerHUN
aktív tag

Na akkor leírom még egyszer a Thrustmaster és a Ferrari fanok miatt...

Itt a PH!-n nem én vagyok az egyedüli, akinek rövid időn belül a 35 e Ft-os TM kormánya elromlik. Mindig más más problémával. A múlt héten tudtam meg, hogy az itteni Race 07 közösségben az egyik srácnak is ugyanilyen kormánya volt mint nekem és az is széthullott. Hidd el, nem volt se rúgva, se húzva, se tolva és csak is szimulátor ment rajta. Sőt még a heel and toe technika sem volt rajta alkalmazva, hogy eltörjön a pedál, mivel kivitelezhetetlen a pedálok állása miatt. Nem fogjuk 66. alkalommal is ecsetelni, hogy milyen gondjai voltak, mert már fárasztó :) Ha a közösség legtöbb tagja azt mondja, hogy márpedig rossz, akkor tényleg el kell gondolkodni, hogy az. Hidd el, egyes emberek itt nem kispályások, tudják miről beszélnek. Nem 2-3 kormány volt az életükben...

A Ferrari rizsát meg nem kell bevenni. Van egy alap kormány, amire megveszik a Ferrari licenszt és eladják 2x-3x olyan drágán :(( Persze ettől függetlenül még lehet jó valami, de hogy jó minőségű nem lesz, az fix.

De mindenki maga dönti el, hogy mire költi a nehezen megkeresett pénzét! :R

Ajánlanám használtan a MOMO-t vagy más kormányt, ami még a jó kategóriába tartozik. Vagy ha nincs pénzed rá, akkor egy Thrustmaster-t maximum 10 e Ft-ig. Múltkor láttam egy jót itt a HA!-n, de szerintem az már elkelt az olcsósága miatt.

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.