Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21951) darál0w válasza Ijk (#21950) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

szerencsétlen majdnem be is fejezte az idei évet...nyomorék ez a MArcelo is...

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#21952) lvnt válasza Ijk (#21950) üzenetére


lvnt
őstag

Az Arsenalban is csak egy FA Kupát nyert. Mi a második?

Szerk.: Ja, a CS...

[ Szerkesztve ]

(#21953) fatal`


fatal`
titán

Ennél a műringyónál nagyobb bunkó paraszt edző nincsen. Menjen vissza angliába a hentes bajnokságba, ahol csonttörésért sem jár a piros, az való neki. És vigye magával Marcelot meg Pepét is.

[ Szerkesztve ]

(#21954) darál0w válasza fatal` (#21953) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

Citybe. jopézér'.

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#21955) fatal` válasza darál0w (#21954) üzenetére


fatal`
titán

Felőlem mehet a harmadosztályba is. :D Ott még Ronaldo sem gólkirály lenne, hanem mozgássérült 5 forduló után. :D

(#21956) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

Én sajnos nem láttam a meccset,5:25ös kelés miatt,kár érte.Reggel néztem ill. pörgettem végig felvételről plusz megnéztem egy két összefoglalót.Szép gólok voltak.
Viszont amit nem értek az rugdósódás,Pepétöl vagy a végén Marcelotol,Özil is már csak pattog össze vissza meg verekedni akar,nem értem mi szükség van egy ilyenre.Ott van egy Ronaldo,Kaká,Di María és a világ egyik ha nem a legjobb kapusa Casillas és akkor beraknak egy ilyen csapatba egy Pepét vagy egy Marcelot,egyszerűen hihetetlen,annyi pénzük van mint szaron a légy már elnézést és képtelen normális,jó embereket igazolni a védősorba meg a középpályára.(A jót nem csak a tudásra értem hanem az Intelligenciára)
De ami pozitív -és az első meccsen is az volt- hogy a Real azért mutatott szép focit főleg a mostani meccs elején meg az előző meccs első félidejében.Ha ilyen focit játszanának mindig rossz szavam nem lenne rájuk.
Örültem annak is hogy Fabregas beállt és szerintem egész jól mozgott,szerintem hamar a kezdőben lesz,ha elkapja a fonalat.

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#21957) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

mekkora arc ez a Mourinho :P

Resistencia eterna

(#21958) sh4d0w válasza Ijk (#21950) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Nade mennyi idő alatt...? ;]

https://www.coreinfinity.tech

(#21959) Integra


Integra
titán

nem tudom hogy kinek tűnt fel amúgy cr7. valszeg senkinek, mert normálisan viselkedett :) na, pont ezért nekem mégis feltűnt. focizni akart, gólt lőni, hiszti és földhöz verés és műesés mentesen. esküszöm ez a csávó igy szimpatikus is tud lenni. remélem továbbra is igy fog focizni.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21960) Bibby válasza bagyulajuve (#21957) üzenetére


Bibby
addikt

Mekkora? Zsebdiktátor.

Az a jó, hogy mindkét meccs elején bizonyította a Madrid mennyire felnőhetne a dolgokhoz. Csak aztán valahogy mégsem. És most már én is utálom ezt a mentalitást, ami egyértelműen Pepe-Marcelo-Khedira-Mourinho köreiből árad és egymást erősítik, ráragad aztán Özilre is, meg mindenkire.
Pedig ha valamikor, most emelt fővel lehetett volna veszíteni. És akkor említsük meg a barca szimpatizánsokat is, akik viszont tovább gerjesztik az indulatot azzal, hogy na tessék, a real még egy formán kívül játszó csapatot sem vert meg, haha... ez is bőven unszimpatikus, értelmetlen.
Most valami olyan ez, mint a teniszben Federernek Nadal, mumusa lett ez az egy, azon kívül viszont valószínűleg bárkit elverne a madridi gárda.

Ελευθερια η θανατος

(#21961) Bibby válasza fatal` (#21953) üzenetére


Bibby
addikt

Nevetséges gondolat, az ilyeneket tartogasd valami nívósabb fórumra, mondjuk nso...

Ελευθερια η θανατος

(#21962) Integra válasza Bibby (#21960) üzenetére


Integra
titán

először is nem unszimpatikus, hanem antipatikus. másodszor pedig az, hogy a barca még nem találta meg a formáját és képes volt igy is nyerni, egyszerű tény, ebben semmi uszitó, indulat gerjesztő nincsen, max abban keletkeznek ilyen érzések, aki nem tud önkritikát gyakorolni és a real kudarcát az ellenfélre vetiti ki. :U

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21963) lvnt válasza Integra (#21959) üzenetére


lvnt
őstag

Jellemben sokat fejlődött, amióta Madridban van, sokkal alázatosabb lett. Nem mondom, hogy a helyváltozás miatt, mert az edző személyére nem lehetett panasz Manchesterben sem. Inkább csak idő kellett neki.

[ Szerkesztve ]

(#21964) sh4d0w válasza Bibby (#21960) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Carvalhót kihagytad a sorból.

https://www.coreinfinity.tech

(#21965) Integra válasza lvnt (#21963) üzenetére


Integra
titán

lehet, de megkockáztatom, hogy ehhez murinho "áldásos" viselkedése és a csapatra gyakorolt nyomása és mentalitása is kell, mert nem tartom kizártnak, hogy emiatt kezdett el gondolkodni, hogy jó e ami vele és ami körülötte történik. minden esetre a tegnapi ronaldót jó volt nézni focizni.

számomra továbbra is az a furcsa, hogy a klub vezetése, hogy engedheti meg ezt az embert a csapat élén, hogy minden allűrjét lenyelik/elnézik neki, és hogy az ő gonosz mentalitása egész egyszerűen átragad a játékosaira is szépen lassan idővel és ez tegnap is kijött a mészáros osztagon.

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21966) Napfénysüti válasza Integra (#21959) üzenetére

Én is észrevettem mit ne mondjak nagyon furcsálltam is de nem bántam. Végre azt próbálta csinálni amihez igazán ért: focizni. Azért az durva lesz ha lassan ő mutathat példát Pepének, Marcelonak... :D

Més que un club!

(#21967) Tibiajax válasza Integra (#21965) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

Cé, Kaká, Ramos, Casillas, Özil, dimaria, Alonso esetleg az, akit én, ha odaültetnének az elnöki székbe, megtartanék, a jelenlegi kezdő keretből. a többi takarodj, edzővel együtt. És elhoznám Lucescut edzőnek.

:D

(#21968) oxox válasza Integra (#21948) üzenetére


oxox
addikt

ertetlenul allok magam elott :DDD , mert nagyon nem csipem cronaldot, de osztom a velemenyedet...ennel jobb csapatot erdemel (bar nem tartom jo csapatjatekosnak...ha kicsit kisebb lenne az egoja...meg az (b)arca :P , akkor nem lenne vele bajom :B )

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#21969) sh4d0w válasza Integra (#21965) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Ha megnézed, SpeciálVan minden klubjánál így viselkedett: A Portónál, a Chelskijnél, az Internél. A taktikai és pszichológiai képességei messze túlmutatnak szerintem majdnem mindenkin, de tudnia kell visszafogni ezeket a játékosokat.

https://www.coreinfinity.tech

(#21970) Integra válasza sh4d0w (#21969) üzenetére


Integra
titán

murinora gondolsz? max azokén akik nem ismerik fel az ilyen embert. csak a gyengéket és az erre fogékonyakat lehet ezzel a viselkedéssel megvezetni. szerintem nemes egyszerűséggel niemand az ilyen.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21971) lvnt válasza Integra (#21970) üzenetére


lvnt
őstag

Ez a niemand nyerte meg eddig Portugáliában, Angliában és Olaszországban is kétszer az év edzője díjat. Hogy a klubtrófeáit és a többi egyéni címét már ne is említsem. Azért mégiscsak tudhat valamit.

(#21972) dipeti


dipeti
senior tag

Én nem láttam a meccset, sajnálom is, (a F@szom fog fennmaradni hajnal 1-ig!!)
de Mourinho ezzel túl messzire ment. Nem utáltam eddig, de egy 10 meccses eltiltást azért megérdemelne ezért a sunyi megmozdulásáért. :(

Some say I'm condescending. That means I talk down to people.

(#21973) Integra válasza lvnt (#21971) üzenetére


Integra
titán

nekem ez csak annyit mutat meg, hogy nagy a baj az edzői társadalomban, ha egy ilyen ember ennyi dijat seper be.. amit én láttam eddig ebből a paliból az alapján továbbra is egy senki a szememben. ennyi.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21974) Integra válasza lvnt (#21971) üzenetére


Integra
titán

félre értések elkerülések végett, róla beszélünk:K

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21975) Sztbeni válasza Integra (#21974) üzenetére


Sztbeni
őstag

de legalább kapott ő is

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#21976) Integra válasza Sztbeni (#21975) üzenetére


Integra
titán

ja, tito a meglepetésből felocsúdva utána ütött, elég vicces mozdulat lett :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21977) lvnt válasza Integra (#21973) üzenetére


lvnt
őstag

Én csak azt akartam mondani, hogy emberileg lehet (valószínűleg) egy senki, de attól még a szakmai tudását nem igazán lehet megkérdőjelezni.
Egyébként a játékosai az eddigi összes csapatánál szerették. Utólag meg már nem is állna érdekükben, hogy hazudjanak. Más kérdés, hogy ez a sok barom egy rakáson még rajta is kifog. Nem hinném, hogy ő erre neveli a csapatot. Meg lehet nézni, hogy az Interrel hogyan győzte le a Barcelonát. Védekezve ugyan, de nem alattomosan. Ahogyan a Portóval és a Chelsea-vel is kulturált, szép futballt játszatott annak idején.
Most is tudott a Real egy-egy félidőt a két meccsen többé-kevésbé normálisan játszani, amikor jobbak is voltak a katalánoknál, aztán pár embernél (megint) elgurult a gyógyszer a második játékrészre. Ez egyszerűen nem állhatott érdekében Mourinhónak sem.
Egyszerűen el kellene küldeni a Pepe féléket még a klub közeléből is. Meggyőződésem, hogy nem az edző személyével van a baj, hanem pár, még az előző időkből rámaradt "játékossal".

Ez persze csak az én személyes véleményem.

(#21978) oxox válasza Sztbeni (#21975) üzenetére


oxox
addikt

Az tulzas, hogy kapott, a bkv-n reggel csucsidoben tobbet kapsz.
Neki mint ismert kozponti szemelyisegnek peldasan kene viselkednie...mas sportban azonnal kivagnanak egy ilyen jatekost a csapatbol, meg a cimeresbol is...az eddigi sirasa is idegesito volt a bunkerfocija mellett...a bunkerfocival vegre felhagyni latszik (gondolom Madridban ezzel nem volt tul nepszeru), erre meg meg csinalni egy ilye....a barcasak helyebe el is astam volna a palya szelen.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#21979) Integra válasza lvnt (#21977) üzenetére


Integra
titán

én mindig az egészet egyben figyelem, nekem annyira jó sportember valaki, amennyire nem csak szakmailag van felül, de emberileg is. és emberileg egy bukta. számomra. nem érdekel, hogy milyen "zseni" (ami már önmagában vicces és megkérdőjelezhető), azt látom amit látom és az ilyen szemkinyomósdi egy 50 éves palitól minden, csak nem normális. nagyon durva jellemhibára vall. és utána érdemes az arcán a gőgöt is nézni. az ilyet úgy kellene pofán verni, hogy a fogait köpködje és a törött orrát keresse, hogy visszarakja. és ha tovább vigyorog, még egyet beleverni. kész, pont. aztán majd elngodolkodik, hogy mit csinál legközelebb. max kap egy újabb pofont.
10 meccs eltiltás a minimum amit adnék neki.
amúgy pedig egyszerű a képlet: murinho az edző, és tele van a csapata hentesekkel. ki a felelős, hogy játszatja őket? na? tudja, hogy agyilag degeneráltakat játszat, akik szétrúgják az ellenfelet, mégis játszatja őket. és a világ legtermészetesebb dolga, hogy labda nélkül páros lábbal száll bele. nem először és nem utoljára.
a real-ban a tisztogatást vele kellene kezdeni. :U

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21980) oxox válasza lvnt (#21977) üzenetére


oxox
addikt

nem Pepe kezevel nyomja ki a masik szemet...a portonal meg ovatos volt, angliaban megengedett a kemeny foci...az Internel valoban nem azok a tipusu jatekosok voltak a palyan...a Madrid helyeben azonnal felfuggesztenem hatarozatlan idore, (de ha ot nem is a favagokat leultetnem a cserepadra jo hosszu idore) mert nem csak magat, a csapatot, de a klubbot is minositi a hasonlo viselkedes.......tavasszal nem birtak elviselni, hogy csak kergetik a labdat, most azt nem tudtak elviselni, hogy egy rosszul jatszott barca is partner....pedig vegre emelt fovel johettek volna le egy vereseggel, es mondhattak volna azt, hogy a szerencse most nem mellejuk allt...

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#21981) lvnt


lvnt
őstag

Integra és oxox:

Abban egyetértek (mi mást is tehetnék?), hogy az ő felelőssége az, hogy kiket küld a pályára. Ezért kellene neki lépnie, és kirakni a vadbarmokat a csapat(á)ból.
Arra meg, hogy szemeket nyomkodjon ki, meg arcokat csipkedjen nem lett volna lehetősége, ha Marcelo nem adja meg neki. Persze ez a legkevésbé sem menti fel, de az az igazság, hogy ha valóban nem lenne ott az a pár ember Madridban, aki a balhét csinálja rendszeresen, akkor minden menne a saját medrében. Ő nem kerülne bele verekedésbe, ülne a padon, a sikerek pedig jönnének, mert ő képes hozni őket. Biztos, hogy a legtöbb ember számára ugyanúgy ellenszenves maradna, de nem nagyon foglalkoznának vele. Ahogyan ez nagyon szépen működött eddigi csapatainál is.

Én viszont külön tudom venni egy edzőnél az emberi és a szakmai oldalt. Ha hozná az eredményeket (persze nem ezzel az alattomos futballal), akkor nem nagyon érdekelne, hogy milyen a jelleme. A saját csapatával kell szót értenie és nekik kell, hogy szimpatikus legyen, nem pedig az ellenfél szurkolóinak és a sajtónak.
Az lehet, hogy Pepet választanám havernak, és vele mennék el sörözni, mert hogy ő milyen kedves és aranyos, de a csapatom élére már nem őt raknám.

Ha nem fogja fel záros határidőn belül, hogy ez így, ebben a formában nem megy, akkor én is felállítanám a padról.

(#21982) Integra válasza lvnt (#21981) üzenetére


Integra
titán

hm tehát marcelo a fő bűnös, ő tehet róla, hogy murinho odasétált tito szemét megvizsgálni. agyam eldobom, ez csodálatos, komolyan. tényleg nem rossz:DDD

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21983) vans?


vans?
őstag

En visszahoznam Del Bosque-t.

hábm bábm

(#21984) lvnt válasza Integra (#21982) üzenetére


lvnt
őstag

"Persze ez a legkevésbé sem menti fel..." :U

vans?: Az ő elküldése volt az egyik legnagyobb baromság a sok közül, amit elkövetett a vezetőség az utóbbi évtizedben.

[ Szerkesztve ]

(#21985) Ijk


Ijk
nagyúr

Azt látom a Realban hogy nem tudnak megfelelően csapatként működni, legalábbis olyan szinten nem, hogy a Barcát megverjék. Nyomás alatt tartották a barcát a meccsen talán 30 percig összesen, de a támadásokban semmi elképzelés nem volt. Helyzetekben nehezen találják meg egymást, inkább egyéni akciókba kezdenek. A két góljuk is inkább szerencsés volt, főleg a második, ami flipperezésből jó helyre pattant.
A barcelonában azt szeretem hogy remekül működik a csapat. Szinte érzik egymást a pályán, ahogyan Messi kiugratta Iniestát, Piqué sarkazásában azért volt némi szerencse, illetve az utolsó támadásnál a pillanatok alatt végigvitt 3 passzos gól, amit ráadásul Fabregas indított el.

A realnak akármilyen zseni edzője lehet, ezt a szintet amit a katalánok játszanak nem fogja tudni elérni. Nem azt mondom hogy nem tudják őket néha megverni, de a játékosok ilyen szinten nem fogják művelni a labdarúgást. Egész egyszerűen arról van szó hogy saját nevelésű, összeszokott játékosok alkotják a csapat gerincét. A Real leigazolhatja az összes sztárjátékost, soha nem fogják ezt a szintet megütni. És erről kellene szólnia a labdarúgásnak, hogy összeszoktatott, saját nevelésű játékosok mutatnak igazi játékot. Ezt kellene átvenni a kluboknak, itthon is, nem pedig külföldről innen-onnan összeigazolt játékosokkal telerakni a csapatokat.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21986) Integra válasza lvnt (#21984) üzenetére


Integra
titán

"Ő nem kerülne bele verekedésbe, ülne a padon,"
azért ez bámulatos:) tehát megint mindenki a hibás, csak igazából ő nem a tetteiért.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21987) Integra válasza Ijk (#21985) üzenetére


Integra
titán

+++
erről tépem én is a szám már évek óta.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21988) lvnt válasza Integra (#21986) üzenetére


lvnt
őstag

Azt írom, hogy működhetne úgy is, ahogyan az működött közel tíz évig. Nem sikertelenül. Más kérdés, hogy valamiért most nem megy, és a tegnapi faszságáért meg a kezét kellett volna törni még ott helyben.
Az meg távol álljon tőlem, hogy felmentsem őt a tettei súlya alól. Én csak jó edzőnek tartom, a jellemének feltérképezését meg meghagynám másnak.

Részemről most ennyi. Hál' Istennek nem lesz "el klasszikó" most legalább négy hónapig.

[ Szerkesztve ]

(#21989) vans? válasza Ijk (#21985) üzenetére


vans?
őstag

Azert tiz eve tobbszor is szepen vegigvertuk a vilagot az "osszes sztarjatekossal". De amugy igazad van, a koncepcio hibas a Madridnal, bar igazabol barki ellen jok leszunk szerintem (a Barca kivetelevel) ebben az evben.

hábm bábm

(#21990) Integra válasza lvnt (#21988) üzenetére


Integra
titán

azért nem megy alapvetően amit Ijk is leirt, plusz ehhez add hozzá őt magát. semmi máson nem múlik a real sikertelensége, csak ezen.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21991) lvnt válasza Integra (#21990) üzenetére


lvnt
őstag

A Barcával valóban nem fogják felvenni a versenyt, de ahogy vans? is írta, nem olyan rossz csapat ez a mostani. Megkockáztatom, hogy a világ jelenlegi második legjobbja.
Azt is látni kell, hogy (sajnos) a katalánok ellen teljesen más arcát mutatja a Real, mint mondjuk egy másik, mezei bajnoki meccsen.

(#21992) Ijk válasza lvnt (#21988) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nem megy, mert valamiért azt hiszik hogy minél nagyobb sztárokat igazolsz, annál jobb lesz a csapatod. Elfelejtették az emberek hogy ez egy csapatjáték, amit a nagy tudású játékosok sokkal kisebb súlyban határoznak meg mint maga a csapatjáték.
Szerintem legjobb példa erre maga Messi. Aki nézte a copát az láthatta hogy ott is ugyanúgy mozog a pályán, ugyanolyan passzokat ad, de mégsem működik. Tele van a válogatott olyan nevekkel hogy a támadósor hallatán megborzong az ember és az egyetlen siker a costaricai ifiválogatott legyőzése volt.
Messi visszamegy a barcába, mindenféle külön felkészülés nélkül 3-at vág a realnak és 2 gólpasszt ad, mert ott megvan a helye, ismerik egymást, össze tudnak dolgozni. Mondják hogy a Barca nélkül nem tud érvényesülni, és ez részben igaz, mert a Barca sem tud nélküle érvényesülni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21993) lvnt válasza Ijk (#21992) üzenetére


lvnt
őstag

Abszolút egyetértek minden egyes mondatoddal. Nem hiába olyan hatalmas a jelenlegi Barcelona. Ez mind az annak idején Cruyff által lerakott alap hozadéka. Magában a koncepcióban ilyen egyedülállóak.

(#21994) Integra válasza Ijk (#21992) üzenetére


Integra
titán

bizony, törvényszerű, hogy messi semmit sem tud kezdeni magával a válogatottban, mert a válogatott se vele. túl keveset játszanak együtt, nincsenek összeszokva. de szerintem ez minden válogatottra érvényes. viszont a nagyon komoly klubcsapatokban játszók esetén sokkal jobban kicsúcsosodik ez a történet, sokkal jobban megfigyelhető jelenség.

nagyon kiváncsi vagyok az anzsira, mert az lesz egy szintén real féle csapat, ahogy a manchester city is. sok egoista egy homokozóban, ez csak rosszul sülhet el.

ja és meg lehetne csinálni a képzeletbeli "bucher's11"-et is, ahova mehetne, balotelli, marcelo, pepe, meg a többi idióta.

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21995) darál0w válasza fatal` (#21955) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

fentebb már írtam, hogy az ilyen favágók megye szintre valoak :D

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#21996) lvnt


lvnt
őstag

"Pepének úgy adtak sárga lapot, hogy semmi különöset nem csinált. Marcelo pirosat kapott – mindannyian tudjuk, hogyan végződnek a pálya egy bizonyos részén történő belépők."

Ez kész, bmeg. A kötőjel utáni részt csak én nem értem? Szóval törvényszerű, hogy a félpályánál egy szerelési kísérletnek csak lábtörés lehet a vége?

Ez a rész sem semmi: "...mondta Mourinho, aki tagadta, hogy belenyúlt Tito Vilanova szemébe, akinek a nevét sem tudta."

Tagadta :DDD
Szóval odament egy random emberhez, és csak úgy arcon csípte, mert volt rajta egy Barca-címeres póló?

[ Szerkesztve ]

(#21997) darál0w válasza lvnt (#21996) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

ezt ki írta?

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#21998) Integra válasza darál0w (#21997) üzenetére


Integra
titán

valami real szemüveges

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21999) IreN!CuS válasza Integra (#21998) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Link,Mourinho mondta :))

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#22000) lvnt válasza darál0w (#21997) üzenetére


lvnt
őstag

Ja, azt hittem, egyértelmű lesz. Ki más is mondhatta volna, mint a jó öreg José. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.