Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21985) Ijk


Ijk
nagyúr

Azt látom a Realban hogy nem tudnak megfelelően csapatként működni, legalábbis olyan szinten nem, hogy a Barcát megverjék. Nyomás alatt tartották a barcát a meccsen talán 30 percig összesen, de a támadásokban semmi elképzelés nem volt. Helyzetekben nehezen találják meg egymást, inkább egyéni akciókba kezdenek. A két góljuk is inkább szerencsés volt, főleg a második, ami flipperezésből jó helyre pattant.
A barcelonában azt szeretem hogy remekül működik a csapat. Szinte érzik egymást a pályán, ahogyan Messi kiugratta Iniestát, Piqué sarkazásában azért volt némi szerencse, illetve az utolsó támadásnál a pillanatok alatt végigvitt 3 passzos gól, amit ráadásul Fabregas indított el.

A realnak akármilyen zseni edzője lehet, ezt a szintet amit a katalánok játszanak nem fogja tudni elérni. Nem azt mondom hogy nem tudják őket néha megverni, de a játékosok ilyen szinten nem fogják művelni a labdarúgást. Egész egyszerűen arról van szó hogy saját nevelésű, összeszokott játékosok alkotják a csapat gerincét. A Real leigazolhatja az összes sztárjátékost, soha nem fogják ezt a szintet megütni. És erről kellene szólnia a labdarúgásnak, hogy összeszoktatott, saját nevelésű játékosok mutatnak igazi játékot. Ezt kellene átvenni a kluboknak, itthon is, nem pedig külföldről innen-onnan összeigazolt játékosokkal telerakni a csapatokat.

/人◕ ‿‿ ◕人\

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.