2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ajánló - Inside The Actors Studio

    Tegnap éjjel ráakadtam az Inside The Actors Studio sorozatra youtube-on. Hihetetlen, hogy még sosem hallottam róla, de a Filmvilág topic-ban sem említette még senki.

    Egy kis kedvcsináló: arról van szó, hogy befutott színészeket és rendezőket hívnak meg egy nem szokványos interjúra, ahol felidézik karrierjük lényeges, sorsfordító szakaszait, eseményeit. Mindezt teszik egy iskolai program keretében, leendő színészek, rendezők, producerek, műsorvezetők és egyéb filmezéssel, színészettel foglalkozni vágyó emberek előtt. Megdöbbentően emberi arcukat látni éppen ezért a legnagyobb sztároknak is, mert ezen a fórumon nem celebként vannak kezelve, hanem egy olyan szakmabeliként, aki már letett valamit az asztalra. Ez is nagyon szimpatikus egyébként, hogy nem a picsogás megy, hanem szakmaként van kezelve a színészet, technikákról, trükkökről és tapasztalataikról beszélnek a meghívottak.

    Folytatás...

    Viszlát 12 éve 4

  • Basszus, hát mégis sikerült nekik...

    Matolcsy György nemzetgazdaságiminiszterúr, május 9-én a telefonadóról:

    A politikus az adók fogyasztókra való átterheléséről azt mondta, a pénzintézetek és a távközlési cégek minden bizonnyal megpróbálják majd átterhelni az emberekre, "de ez nem fog sikerülni, mert technikailag is nehéz ezt megoldani. A kormány számol ilyen kísérletekkel, de a bankadóval kapcsolatban láttuk, hogy nem tudták átterhelni a fogyasztókra. A nagyon kemény verseny végül azt jelenti, hogy ez nem sikerülhet most sem".

    Ma reggel pedig erre ébredtem:

    Nagyon okos emberek dolgozhatnak a Vodánál, hogy egy ilyen komplikált feladatot meg tudtak oldani...

    Viszlát 12 éve 76

  • Fedezd fel a különbséget!

    Álláshirdetések az Egyesült Királyságban:

    Álláshirdetések a Magyar Királyságban:

    Fedezd fel a különbséget és bosszankodj te is velem!

    Viszlát 12 éve 16

  • Negyedmillió kilométer...

    Hirtelen felindulásból összeszámoltam, hogy az elmúlt egy évben mennyit hajtottam. Éreztem, hogy sok lesz, de a végeredményen azért magam is meglepődtem. Dokumentáltan levezettem ~246.000 kilométert 366 nap alatt, ez napi 672 km, ha pedig havi átlag 22 munkanappal számolunk, akkor egy munkanapra közel 1000 km jut. Sajnos munkaórát nem tudom kiszámolni, de 65 km/h átlagsebességgel számolva (nagyjából ez a reális), 3784 óra kellett ezen távolság megtételéhez, vagyis közel kétszer annyit dolgoztam, mint egy átlagos munkakörben dolgozó alkalmazott (heti 40 órával számolva).

    A legdurvább hetemen (vasárnap este 7 órától szombat délelőtt 10 óráig) 7531 km-t tettem meg a következő útvonalon: Renningen (DE) - Crewe (UK) - Leeds (UK) - Fulda (DE) - Wiesbaden (DE) - Cadiz (ES) - Barcelona (ES) - Stuttgart (DE).

    Egyébként a következő országokban jártam: Ausztria, Németország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Románia, Dánia, Svédország, Norvégia, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Svájc, Liechtenstein, Olaszország, Szlovénia, Monaco, Franciaország, Spanyolország, Andorra, Portugália, Egyesült Királyság.

    Folytatás...

    Viszlát 12 éve 36

  • Az első hsz...

    Az első hozzászólásom az oldalon: [link].

    Ha szöges ostorral vernek, akkor se tudtam volna felidézni. :)

    Update! nekem a következő módon sikerült megtalálni: ezen az oldalon írj be valamit a keresőbe, keress rá és a találati oldalon már meg fog jelenni a jobb felső sarokban ez:

    Ide beírod a nicked és hajrá!

    Viszlát 12 éve 43

  • Avatar történelmem

    Lassan 10 éve itt, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. :)

    2003-01-27:

    2006-03-02:

    2012-04-07:

    2019-06-09:

    Viszlát 12 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.