2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Magyarországra is jön a Piano Guys!

    Legjobb tudomásom szerint először látogatnak el Budapestre, kihagyhatatlan, naptárakat elő és tessék június 7-t vastagon megjelölni.

    Hivatalos oldalon van link jegyvásárláshoz is: Tour - The Piano Guys

    Kis kedvcsináló annak aki esetleg nem ismerné:

    Viszlát 7 éve 9

  • Netflix mérföldkő - letölthető filmek

    Bő egy hete egy reptéren várakozva meglepő értesítést kaptam a Netflixtől, amiben érdeklődtek, hogy próbáltam-e már a legfrissebb újításukat, amivel lehetővé vált letölteni a náluk elérhető tartalmat offline megtekintésre. Nem kicsit meglepődtem, hiszen hosszú évekig kategorikusan elzárkóztak ettől, őszintén szólva nem olvastam utána, hogy most mi történt, miért szánták rá magukat mégis, valószínűleg megértették, hogy ez a logikus következő lépés a fejlődés útján.

    Mérföldkő ez nem csak a Netflix szempontjából, hanem általában véve a legalitás útján is. Persze még mindig sok feladat áll előttük, premierek felgyorsítása nem saját tartalmak esetén, jobb tömörítési eljárás használata, stb. De, kétségkívül óriási lépés volt ez, furcsa is, hogy nem volt nagyobb hírverés körülötte, bár lehet, hogy csak az én figyelmem kerülte el. Állításuk szerint folyamatosan bővítik a letölthető filmek/sorozatok körét, de már most is eszement mennyiségű tartalom érhető el. Valószínűleg itt most fontos megjegyezni, hogy nem Magyarországon használom a szolgáltatást és a 4 eszköz + Ultra HD csomagjukra vagyok előfizetve. Ez akkor lehet érdekes, ha a számomra elérhető lehetőségek és funkciók nem elérhetőek más számára, hiszen nagy valószínűséggel a lokáció vagy a csomag állhat a háttérben.

    Folytatás...

    Viszlát 7 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.