2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Líbiai történések

    Végre úgy tűnik, hogy az a drágalátós Nyugat elhatározta magát és hajlandó elküldeni a búsba Kadhafi urat.
    Ami szerintem nem oké, hogy mi, mint az EU soros elnöke, akik 1956-ban a nyugat nemsegítése miatt szívtunk egy hatalmasat, miért nem tudjuk azt mondani, hogy igen, tudjuk mi van ott, küldünk oda pár dolgozót (katonát) hogy rendet tegyen? ([link])
    Itt vannak a remek Gripen repülőink, amiknél az extralistán kipipáltuk a "légi utántöltésre alkalmas" funkciót is, gondolván hogy majd egy jóféle NATO kötelékben lehet velük össze-vissza bombázni a világot.
    Na kérem! Itt a remek alkalom! Mi vagyunk az EU soros elnöke, az mnyp-k államosításából van egy valag pénzünk, tessék szépen odaküldeni 3 remek Gripen repülőt. Azért hármat, mert tiszteljük a nagyokat, akik 6ot küldenek. Vagy legalább felajánlani vagy valami. Harcolniuk jóeséllyel úgysem kell, Kadhafi bá' előbb mond le mint hogy megvárja amíg néhány század jól képzett és felszerelt nyugati repülő megtámadja, azt a kis kerozint, amivel odarepkednek a fiúk Szicíliába meg megérné a buli. Már csak a 3 kiválasztott pilóta ilyen módon megszerzett NATO-s tapasztalata, tudása stb.-je miatt is.

    Folytatás...

    tkazmer 13 éve 57

  • biztonsági öv

    A következőkben egyes képek a "nyugalom megzavarására alkalmasak" vagy mi

    Néha felnézek a Lánglovagok.hu-ra, csak hogy szörnyülködjek egy kicsit, mi az, ami remélem velem sosem történik meg.
    Amit viszont ma este feltűnt, hogy több balesetnél is teljesen olyannak tűnik a helyzet, ami - az én abszolút avatatlan és nem szakértői szemem szerint - bőven túlélhető lett volna biztonsági öv használatával, illetve fordítva: nem értem, hogy ha használt biztonsági övet az áldozat, akkor hogy sérülhetett meg olyan rettentően súlyosan?
    A balesetek leírásánál nem találtam sajnos erre vonatkozó információt (használt-e az illető vagy sem).
    De vegyük az eseteket:
    1: "Kisteherautó hajtott személygépkocsi oldalába a 26-os főúton"
    A személygépkocsi sofőrje meghalt. Ezen a képen [link] viszont nekem teljesen olyannak tűnik a helyzet, hogy a vezetőülés nem deformálódott, kicsit talán balra tolódott. Ilyen körülmények között hogyan lehet, hogy meghalt a sofőr?

    Folytatás...

    tkazmer 13 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.