2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Vince

    Március 2.-án este került hozzánk Vince. Vince egy kis, élénk, részben havanese részben pedig pincsi és tacskó keverék kutya.
    Vince március 2.-án este félt, nagyon félt. Félelme miatt az állatok elől addig elzárt házban kapott egy lakhelyet. Vince tehát bent lehet a házban, és ez nagy szó, nagyon nagy szó. Vincét mindenki szereti. Ez az oka annak is, hogy bent lehet a házban. Vince félelme elmúlt, és Vince kíváncsi lett.
    Vince számára a ház háromnegyede tiltott terület. Vince ezért, jó kutyához méltóan, szeret felfedező utakra indulni. A tiltott területek közé tartoznak a hálószobák, kellemes süppedős szőnyegekkel. Vince számára a kellemes süppedős szőnyeg az életterén kívül kényelmes ürítési területté változott. Vince területét ezért zárt ajtókkal és rácsokkal kell jelezni.
    Vince elkezdte felfedezni a kertet. A kert szép nagy, Vince ezért máig nem lakta be teljesen. Szereti figyelni a szomszéd telken folyó építkezést. Mindig kitörő örömmel fogadja a hazatérőket. Szeret két lábon simogatásért könyörögni, és lábhozdörgölőzni.
    Vince kicsit vak. Nem annyira, mint elődje, Gombóc, aki a fáknak is nekiszaladt. Vince csak kicsit vak, azt is a nagy szőre miatt.
    Vince nagyon szeret játszani Cicával. Cica egy szürke, többnyire nagyon lusta házimacska. Cicát nem szerették a környék madarai, amíg léteztek.

    Folytatás...

    tkazmer 15 éve 5

  • Mi történt veled '89-ben?

    Információkat szeretnék gyűjteni egy ismerősöm számára, aki hasonló témában várja azon emberek beszámolóit, akik élményeiről nem írt az újság, de mégis, ők megélték, megtörtént, és valahogy emlékeznek rá.
    Kérlek, ha '89-'90 körül már elmúltál 18 éves, vagy legalábbis nem voltál sokkal alatta, akkor írd meg néhány mondatban, hogy hogyan élted meg a rendszerváltást.
    Update: közkívánatra írjon mindenki, akinek bármi jó vagy rossz emléke van a témáról. Az összegyűlt beszámolókat pedig kiteszem.

    Tudom, hogy épp most lett az aktuálpolitika kitiltva a logout-ról, azonban remélem, ez már inkább történelemnek minősül. Ha valaki aktuálpolitikai irányba terelné a beszélgetést, azt a hozzászólást biztosan linkelem töröltetési szándékkal a moderátoroknak.

    tkazmer 15 éve 46

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.