2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ügyintézés

    Lejárt az útlevelem úgyhogy kértem ma másikat, majd volt egy kis dolgom egy bankban. Szerintetek melyik volt a gyorsabb?
    Éljen az V. kerületi okmányiroda és haljon a BudapestBank Lipótvárosi fiók! A bankban többet vártam, mint a teljes okmányirodai várakozás-ügyintézés stb....

    tkazmer 14 éve 2

  • na ne...

    Olvasom a sportgézán, hogy "Schmidt Pál a parlamentben fogadta a [Forma1-es] pilótákat[link]". ez idáig rendben is van, úgy nagyjából.
    Na de az, hogy perpill ő a házelnök, a megválasztott köztársasági elnök, a MOB elnöke, de rangjával mit sem törődve "megköszönte Ecclestone-nak a lehetőséget, hogy a győztesnek ő adhatja át a díjat." egy vicc komolyan. főleg azért, mert nem kölcsönös udvariasságról van szó, Ecclestone mindössze annyit mondott, hogy "Boldog vagyok, hogy már 25-ödször lehetek itt Magyarországon. Nem volt könnyű idehozni a versenyt, de sikerült, remélem, most is érdekes futamot láthatnak majd a nézők.".
    tényleg itt tartunk, hogy egy "jöttment"* üzletember előtt a legfelsőbb szintek alázkodnak meg, míg ő csak odavet valamit, hogy azért mégis megszólaljon? hihetetlen...

    *nagy rajongója vagyok a Forma 1 sorozatnak, semmi bajom személyesen Ecclestone úrral, sőt bizonyos szempontból jómagamat is a "jöttment" üzletemberek közé sorolom, de a Schmidt Pál által betöltött pozíciókból nézve szerintem egy üzletember legfeljebb egy a sok másik üzletember közül.

    tkazmer 14 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.