2019. július 20., szombat

Gyorskeresés

Vince

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Március 2.-án este került hozzánk Vince. Vince egy kis, élénk, részben havanese részben pedig pincsi és tacskó keverék kutya.
Vince március 2.-án este félt, nagyon félt. Félelme miatt az állatok elől addig elzárt házban kapott egy lakhelyet. Vince tehát bent lehet a házban, és ez nagy szó, nagyon nagy szó. Vincét mindenki szereti. Ez az oka annak is, hogy bent lehet a házban. Vince félelme elmúlt, és Vince kíváncsi lett.
Vince számára a ház háromnegyede tiltott terület. Vince ezért, jó kutyához méltóan, szeret felfedező utakra indulni. A tiltott területek közé tartoznak a hálószobák, kellemes süppedős szőnyegekkel. Vince számára a kellemes süppedős szőnyeg az életterén kívül kényelmes ürítési területté változott. Vince területét ezért zárt ajtókkal és rácsokkal kell jelezni.
Vince elkezdte felfedezni a kertet. A kert szép nagy, Vince ezért máig nem lakta be teljesen. Szereti figyelni a szomszéd telken folyó építkezést. Mindig kitörő örömmel fogadja a hazatérőket. Szeret két lábon simogatásért könyörögni, és lábhozdörgölőzni.
Vince kicsit vak. Nem annyira, mint elődje, Gombóc, aki a fáknak is nekiszaladt. Vince csak kicsit vak, azt is a nagy szőre miatt.
Vince nagyon szeret játszani Cicával. Cica egy szürke, többnyire nagyon lusta házimacska. Cicát nem szerették a környék madarai, amíg léteztek.
Vince és Cica nagyon jó játszópajtások. Kergetik egymást, egy tálból esznek, lefekszenek egymás mellett napközben. Éjszaka sosem, akkor Vince a házban alszik.

Vince kapott egy csontot. Füstölt csülöknek hívják, gazdái nem sokkal korábban ették le róla a húsfélét, még kellemes meleg. Cica szeretné, ha Vince ezt is megosztaná vele.
Vince azonban megváltozik. Talán a csont tette? Talán az hogy meleg? Talán az, hogy a csonton még volt némi hús is?
Cica nem mehet oda. Vince korábban sosem morgott, most azonban így tesz. Cicát elüldözik. Vince elégedetten rágcsálja a csontot. Időnként körbenéz, észreveszi Cicát és rámordul. Ha Cica túl közel jön, vakkant is egy kicsit.

Vince nem szereti, ha csontevés közben zavarják.

Hozzászólások

(#1) JoeYi


JoeYi
(őstag)

"nem szerették a környék madarai, amíg léteztek." :R

Nekünk 3 kutyánk, van, és a legkisebb, fajta tiszta tacskó nálunk is betudja sírni magát a házba :)

(#2) ladybug


ladybug
(őstag)

Vince egy remek kutya. Cica meg tanulja meg, hogy kaján nincs osztozkodás.

Kedves írás. :)

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#3) Thunderzolee


Thunderzolee
(PH! addikt)

Szegény kiscica.
De szívtelen vagy, kár volt elolvasnom. :)

Macskás típus vagyok, na :B ..most sajnálom a cicut.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#4) tkazmer válasza Thunderzolee (#3) üzenetére


tkazmer
(PH! addikt)

a macskával nem tudok megbarátkozni, a nyár folyamán arra is nehéz volt rávennem magam, hogy amíg a többiek nem voltak itthon, enni adjak neki.
vincével ezzel szemben jól kijövök:)

(#2) ladybug
köszi:) a végén leírt történés ihlette, annyira aranyos volt a kis, csontjára nagyon ügyelő kutyát figyelni, ahogy a teraszon szabályozza a macska elhelyezkedését

(#1) JoeYi
vince már nem besírja magát, igazából ki-be járkál, ha valaki kimegy a házból, akkor kimegy vele, ha valaki bejön, akkor bejön ő is. a nyarat még nem tudjuk hogy lesz, akkor gyakoriak a ki és be járkálások, de az ajtót nem lehet nyitva tartani, emrt bejön a meleg:)

[ Szerkesztve ]

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#5) Lenry


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vince jó arc.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.