2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Sony sajtótájékoztató - helyszíni riport

    Az esemény maga szép helyen volt, Hotel President egy szép szálloda. Süteményekkel, üdítőkkel és szendvicsekkel vártak mindenkit. A prezentációt a Sony Mobile Kelet Európai régió vezetője és kollégái vezették.
    Röviden összefoglalnám mi történt a Sony sajtóeseményen, ahol az Xperia T, J és Tablet S készüléket mutatták be. Reggel 10-kor érkeztem, nem sokkal később el is kezdődött az esemény. Elsőként az Xperia T készüléket mutatták be ami a gyártó "csúcsragadozója".

    A gépezet egy HD kijelzőt kapott, Mobile Bravia Engine Technológiával, ami szebb képet produkál mint az Xperia SL. Anyaghasználata kellemesnek tűnt, elég masszív és nem ropog. 4.0.4-es verziószámú androidot kapunk, Sony UI-val karöltve. A kijelző tényleg szép és maga a készülék is szép. A kamera Exmor R technológiával operál, 13 megapixeles képeket lőhetünk vele és FullHD videót képes rögzíteni. Azt nyilatkozták, hogy ez a legjobb Sony kamera, ami telefonba került, kíváncsian várjuk. Tudunk készenléti állapotból 1 másodperc alatt képet készíteni. Hardvere elég erős, hála a kétmagos Qualcomm S4 megoldásnak. Egy MHL csatlakozót említettek, ez a HD anyag kirakása mellett tölti is az eszközt, átalakítók persze kaphatóak lesznek. Jobban nem merülök bele a készülékbe hisz azt majd teszt formájában mindenki olvashatja és a net tele van specifikációkal.

    Folytatás...

    sdd2 12 éve 44

  • Galaxy Note 10.1 - bűvös ceruza

    A Samsung Galaxy Note 10.1 a 10 hüvelykes táblagépek közt versenyez a legjobb címért.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 22

  • Sony Xperia Tipo Dual: 2 kártya 1-ben

    Nagyon vártam már az első dual SIM-es Sony Xperia készüléket, amit kézbe is vehettem.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 34

  • Ainol Novo 7 Elf II: kicsi-ócsó-kínai

    Egy igen olcsó kínai tablet érkezett hozzám, ami meglepetést okozott számomra.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 205

  • WayteQ xTAB 70w - Az olcsó tabok ásza

    A WayteQ első szélesvásznú tabletje, ami minőségével és árával domborít.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 18

  • Smart phone vs Feature phone

    Vajon melyik készülék mire alkalmasabb, miben jobb mint a másik? Ezt próbálom majd többek közt kideríteni

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 68

  • Az eddigi telefonvásárlásaim rövid története

    Megosztanám veletek, hogy eddig, hogyan vásároltam meg telefonjaimat, illetve, hogyan választottam ki a megfelelőt(?). Az első általam vásárolt mobiltelefonom egy Sony Ericsson Z310i volt, amit egyszerűen a külseje és ára miatt vásároltam meg, akkoriban szinte semmilyen elvárásom nem volt, csupán, hogy legyen kamera és lehessen vele telefonálni. A telefont újságban néztem ki, ekkor még internetem sem volt, így aztán pláne nem tudtam utána nézni a dolgoknak. Bementem, leemeltem a polcról, és vígan távoztam a boltból a fizetés után. Mikor hazaértem vígan bontottam ki eme remek kis telefont, szép volt, új volt, szinte elájultam tőle, hogy milyen sokoldalú, ezek utána 3 évig hű társam volt, soha nem volt semmi baja, és amikor kellett számíthattam rá.

    Egyszer váratlan fordulat során kezeim közé került egy Nokia 2323c készülék, melyet ajándékba kaptam, mikor megláttam, hogy milyen kis készülék, kissé vonakodtam, hogy még egy fránya kamera sincs rajta, viszont baromi nagy újdonság volt számomra az FM rádió. A telefon egy fos volt, és ekkor kezdtem el Mobilarénázni. Hát nem sok idő telt el, kint is volt róla a cikk, amit felelltem, és az én tapasztalatomat osztotta a cikk is, vagyis egy rakás ipari hulladékot kaptam a frankó Sony Ericsson-om helyett.

    Folytatás...

    sdd2 12 éve 17

  • Xperia Mini/Mini Pro/ Live with Walkman/Active- Xperia S launcher ICS-re!

    Szeretném nektek röviden leírni a felhelyezését, illetve pár képel is ilusztrálom a kinézetet. Felfoghatjuk egy xda-s fordtásnak is ha úgy tetszik, de próbálom majd kicsit pontosabban, képesebben írni, fogjunk is hozzá.

    Először kezdjük azzal, hogy letöltjük ezt a pakkot. Ha letöltődött csomagoljuk ki, majd másoljuk fel utána a telefon sd kártyájára. CWM recovery-ben: install zip from sdcard-> choose zip from sdcard-> Xperia S Home Update zip ha kész van akkor reboot system now és kész vagyunk, ha nincs CWM recovery akkor kicsivel több munkák lesz vele de a türelem rózsát terem.
    Megnyitjuk a /system/etc/customization/settings/com/sonyericsson/home mappát és az egész home mappát töröljük (delete). Ha ezzel megvagyunk akkor a letöltött fájlokat át kell neveznünk az alábbiakra:

    v1.1_ICS_Xperia_S_Home.apk--> Home.apk
    v1.1_ICS_Xperia_S_HomeAdd.apk--> HomeAdd.apk
    v1.1_ICS_HomePreferences.apk--> HomePreferences.apk
    Root Exploreben ezt hosszan nyomva a rename opcióval tudjuk megtenni.
    Ezek után mindegyiket átmásoljuk (Copy opcióval) a system/ app mappába, az előzőeket pedig töröljük.
    Ha bemásoltuk őket akkor megadjuk a rw-r-r jogot (Permissions)

    Folytatás...

    sdd2 12 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.