2022. november 26., szombat

Gyorskeresés

Asus Padfone 2 vs Samsung Galaxy S4 röviden

Írta: | Kulcsszavak: asus . padfone 2 . Samsung . Galaxy S4 . android . Jelly Bean . okostelefon

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Röviden, pár sorban szeretném megosztani. Összességében óriási különbségek nincsenek, azonban a Galaxy S4 persze erősebb minden téren, mégis azt mondom, hogy akinek a Padfone 2 van nem nagyon éri meg lecserélnie az S4-re, főleg a Station lehetőség miatt.

Az S4 persze újdonság, ezért mindenkinek jobban fáj rá a foga és lehet igazuk is van, nekem is belopta magát a szívembe, amit az S3-nak nem sikerült soha, de az Asus masinája és hozzám nőtt, nehéz lenne a választás. A Galaxy S4 nagyobb kijelzővel rendelkezik, erősebb hardverrel és frissebb Android rendszerrel és persze más kezelőfelülettel, microSD bővítési lehetőséggel, ezért talán sok érv szólhat mellette, mert eközben nagyjából akkora mint a Padfone 2, mégis fontos hozzátenni, hogy az Asus gépe tablet is lehet egyben, ugyan annyi pénzért így mindenkinek el kell döntenie, hogy egy kicsivel gyengébb telefont vásárol, ami tabletté alakítható, vagy egy erősebb telefont, nagyobb kijelzővel és nem tart igényt a tablet lehetőségére.

Röviden ezzel zárnám a cikket, az Asus Padfone 2-ről ITT olvashatjátok el az általam írt cikket, illetve hamarosan megjelenik a Galaxy S4 cikkem is, amit ide később be is linkelek.

sdd2

Hozzászólások

(#1) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Kár, hogy a PadFone 2 tesztet nem Logoutra írtad. Jól sikerült az is!

⭐ Stella

(#2) sdd2 válasza radi8tor (#1) üzenetére


sdd2
veterán

Köszönöm :R

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 14 Pro

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.